kaju Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 chwal się ryj andrzej z japka nabazgrolił
szczuraz Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Opublikowano 29 Listopada 2013 Siema:hi: Dzisiaj znowu miałem okazję zaliczyć dzwona z pewnym osobnikiem płci żeńskiej. Naukowo udowodnione jest, że kobiety nie mają wyobraźni przestrzennej... Czy w twojej rodzinie sa jeszcze jakies cale samochody?
goldi Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 :hi:no i furby zagościł w moim domu
hornet Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 :hi:no i furby zagościł w moim domu będzie wesoło
szczuraz Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Opublikowano 29 Listopada 2013 :hi:no i furby zagościł w moim domu Poka :-)
goldi Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 no zobaczymy co on sie nauczy będzie mówił audi na razie po 2 godzinach jakis tam baterii padły takze tylko akumulatorki
Nelson Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 no zobaczymy co on sie nauczy będzie mówił audi na razie po 2 godzinach jakis tam baterii padły takze tylko akumulatorki No to masz zabawkę
hornet Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 no zobaczymy co on sie nauczy będzie mówił audi na razie po 2 godzinach jakis tam baterii padły takze tylko akumulatorki No to masz zabawkę Ciekawe jakiego pierwszego słowa nauczyłby się u Ciebie ....... ---------- Post dopisany at 11:33 ---------- Poprzedni post napisany at 11:33 ---------- Ja się pytam czy pijemy coś w sobotę czy mam moczyć ryja gdzie indziej ? ---------- Post dopisany at 11:34 ---------- Poprzedni post napisany at 11:33 ---------- Jakby ktoś coś chciał do 16 grudnia lecę do wawy i wracam 17
kaju Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 pewnie coś po bułgarsku ryj andrzej z japka nabazgrolił
Gniady Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Po koncercie teraz idziemy na dobre wino ;DZagrane na Fortepianie No no ale ty fajny chłopiec jesteś
Gość cwiara Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 no zobaczymy co on sie nauczy będzie mówił audi na razie po 2 godzinach jakis tam baterii padły takze tylko akumulatorki No to masz zabawkę Ciekawe jakiego pierwszego słowa nauczyłby się u Ciebie ....... ---------- Post dopisany at 11:33 ---------- Poprzedni post napisany at 11:33 ---------- Ja się pytam czy pijemy coś w sobotę czy mam moczyć ryja gdzie indziej ? ---------- Post dopisany at 11:34 ---------- Poprzedni post napisany at 11:33 ---------- Jakby ktoś coś chciał do 16 grudnia lecę do wawy i wracam 17 Ale kogo sie pytasz? Mnie chyba nie musisz Sent from my iPhone5 using Tapatalk
hornet Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 no zobaczymy co on sie nauczy będzie mówił audi na razie po 2 godzinach jakis tam baterii padły takze tylko akumulatorki No to masz zabawkę Ciekawe jakiego pierwszego słowa nauczyłby się u Ciebie ....... ---------- Post dopisany at 11:33 ---------- Poprzedni post napisany at 11:33 ---------- Ja się pytam czy pijemy coś w sobotę czy mam moczyć ryja gdzie indziej ? ---------- Post dopisany at 11:34 ---------- Poprzedni post napisany at 11:33 ---------- Jakby ktoś coś chciał do 16 grudnia lecę do wawy i wracam 17 Ale kogo sie pytasz? Mnie chyba nie musisz Sent from my iPhone5 using Tapatalk To ja wiem Dalej się nie odzywał ?
Gość cwiara Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Cisza :/ Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Nelson Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 no zobaczymy co on sie nauczy będzie mówił audi na razie po 2 godzinach jakis tam baterii padły takze tylko akumulatorki No to masz zabawkę Ciekawe jakiego pierwszego słowa nauczyłby się u Ciebie ....... ---------- Post dopisany at 11:33 ---------- Poprzedni post napisany at 11:33 ---------- Ja się pytam czy pijemy coś w sobotę czy mam moczyć ryja gdzie indziej ? ---------- Post dopisany at 11:34 ---------- Poprzedni post napisany at 11:33 ---------- Jakby ktoś coś chciał do 16 grudnia lecę do wawy i wracam 17 U mnie nauczyłby się: Pozanam Cię z Kateriną i Nadią Jedna ma warkocz, druga głębokie gardło. Poznam Cię z Angeliką, a także z Wiolettą, Co struga jak Gepetto!
Gość cwiara Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 O to to. Wezme dzis jakis oczkowy :grin: Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Gość cwiara Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Park poludniowy pomnik chopina Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Gość cwiara Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Juz mi sie podoba :grin: Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi