Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale jak ci mignąłem to włączyłeś bixa i mi podziękowałeś to ci też machałem :cool1:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To czym Ty jechałeś?! Co chwile inną fure masz, człowieku ogarnij się :kox:

Opublikowano

jak to co chwilę, przecież golfa to mam chyba z pół roku :wink4: a wczoraj akurat leciałem do fryzjera :decayed:

Opublikowano

Dogadały się dwie blondynki :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

ale ładnie w paincie szprajem zapryskałeś nazwę firmy :naughty: mistrzowie fotoszopa niech się chowają :)

Opublikowano

Cena może zaporowa

Nie może a na pewno :decayed:

Opublikowano

Witajcie. Czy we Wro ciągle organizowane są niedzielne spoty? Mieszkam na dolnym śląsku od niedawna i chętnie poznałbym tutejszych fanów a4 :) pozdr

Opublikowano

Witajcie. Czy we Wro ciągle organizowane są niedzielne spoty? Mieszkam na dolnym śląsku od niedawna i chętnie poznałbym tutejszych fanów a4 :) pozdr

Tak. Co niedziela są o 18. Info w 1szym poście. Zapraszamy

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi:

:hi: :hi:

Dekle zakładaj :decayed:

Opublikowano

Tak czytałem tylko nie wiem jak silna jest grupa wrocławska dlatego chciałem zapytać jak z frekwencją i czy spoty są w każdą niedzielę bo wiadomo niektórzy mają rodziny, dzieci i inne obowiązki :P W najbliższą niedzielę jadę do Poznania na otwarcie sezonu driftingowego i będę wracał pewnie około 21 więc się nie załapię ale może w następną niedzielę się uda :)

Opublikowano

Tak czytałem tylko nie wiem jak silna jest grupa wrocławska dlatego chciałem zapytać jak z frekwencją i czy spoty są w każdą niedzielę bo wiadomo niektórzy mają rodziny, dzieci i inne obowiązki :P W najbliższą niedzielę jadę do Poznania na otwarcie sezonu driftingowego i będę wracał pewnie około 21 więc się nie załapię ale może w następną niedzielę się uda :)

o 21 już nikogo nie ma. Zawitaj w takim razie w kolejną niedzielę. Nic się nie stanie.... grupa mocna :decayed:

Mnie też w następną niedzielę nie ma. Wiem, że na sobotę szykuje się jakieś wyjście na picie i mnie nie będzie ;(

Opublikowano

Ty sie zawsze od picia wykręcasz :polew: :polew: :polew:

a dekle leżą bezpieczne w bagażniku :gwizdanie: zamiast dope, będzie chyba "Q" :kox: nie, nie chodzi o quattro

Opublikowano

Ty sie zawsze od picia wykręcasz :polew: :polew: :polew:

a dekle leżą bezpieczne w bagażniku :gwizdanie: zamiast dope, będzie chyba "Q" :kox: nie, nie chodzi o quattro

Ja się wykręcam ... :polew: :polew: Jak na chwilę obecną to Ty opuszczałeś się w wyjściach :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Tak czytałem tylko nie wiem jak silna jest grupa wrocławska

bardzo silna ... pijemy do ostatniego żywego ... :gwizdanie:

Opublikowano

To może kiedyś pozwolicie mi się dołączyć i sprawdzić swoje możliwości w tamacie :P

Opublikowano
  • Autor

czemu nie ale najpierw pojaw się na spocie :naughty: od tego zaczynamy

Opublikowano

No jasna sprawa - nie mam w nawyku wbijania się na imprezy jak nikogo nie znam :) Poza tym mam pewne ograniczenia nazwijmy to "rodzinne" więc za bardzo też nie mogę już balować :P

Opublikowano
  • Autor

gniady też ma gromadkę dzieci a baluje :gwizdanie: