Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany, kto pije w sobote?!?!?! :beer1:

Opublikowano

wojtas ja robiłem w zeszłym roku klimę w passacie i objechałem z 5 fachowców i dopiero ten w Oleśnicy doszedł do tego, że kabelek w gumie pod zderzakiem był nadpalony i nie przepuszczał. jakbyś chciał to mogę podesłać namiary :wink4:

Dawaj namiary

Opublikowano

Chyba wolą mleko :gwizdanie:
Opublikowano

wojtas ja robiłem w zeszłym roku klimę w passacie i objechałem z 5 fachowców i dopiero ten w Oleśnicy doszedł do tego, że kabelek w gumie pod zderzakiem był nadpalony i nie przepuszczał. jakbyś chciał to mogę podesłać namiary :wink4:

Dawaj namiary

Michał, jeśli Oleśnica, to strzelam w ciemno, że chodzi o Wiktora na Dobroszyckiej?

Opublikowano

Chyba wolą mleko :gwizdanie:

:wallbash:[br]Dopisany: 19 Maj 2011, 16:21_________________________________________________ :bry:

sobota 21:00 pręgierz?!

Opublikowano

Dawaj namiary

sory że dopiero teraz, ale nie miałem za bardzo jak: masz numer: 500268780 :good:

Opublikowano

Panowie, ja mam nawał roboty, więc dzisiaj wpadnę do rynku, ale góra na 2h, nie dłużej... :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Oddam mojego concerta panowie. Cena ostateczna 150. Stan perfekt, wszystkie pixy OK, kod, zintegrowane z BOSE i zmieniarką. Kolega michu93 zna moje auto i radyjko. Jakiś chętny we Wrocku?

Opublikowano

Czy ktoś z Was zna tę oto firmę????

http://www.dw-auto.pl/

Mam tam autko do obejrzenia dla mojego Taty ale nie wiem czy czasem nie importują klepanych zwłok :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano

toż to koło mnie jest. Te auta wyglądają na w miarę zadbane, przynajmniej z daleka. Placyk się prezentuje nie jak u typowego handlarza, więc może być ok. Nie ręczę, bo nigdy tam żadnego auta nie oglądałem, ale z zewnątrz wygląda ok. No i masz tam salon/ASO Audi (Wojtanowicz) jakieś 20m dalej.

Opublikowano

Wojtanowicz ? Od 2004 Audi Centrum Wrocław(ale to tylko dla ścisłości).Plac ma samochody poleasingowe kiedyś jak oglądałem to głownie z Francji, wygląda to wszystko bardzo profi, ale firmy nie znam,tyle ze jak pisze kolega Grczak91 za plotem jest ASO więc łatwo furkę prześwietlić

Opublikowano

Chodzi mi o czarną E-klase 2007 rok 2.2 CDI..

mógłby mi ktoś to obejrzeć tak organoleptycznie???

Opublikowano

Mogę podejść, ale chyba czynne mają dopiero w poniedziałek.No i nie jestem "doktor Mercedes"

Opublikowano

Widze że wyjście na piwo nam nie wychodzi -więcej propozycji nie składam -żona się ucieszy bo chciała iść na nowych piratów z karaibów więc idę do kina.

Opublikowano

Był bym wdzięczny gdyby go ktoś mi tego mietka obejrzał - głuwnie lakier, środek i jak się ogólnie prezentuje :kox:

Opublikowano

UWAGA

Wróciłem.... Gdańsk - Wrocław 6h 7 min :gwizdanie: Nie będzie mnie dzisiaj na spocie ponieważ jestem wywalony jak bezpiecznik. Wnioskuję z postu gniadego, że wyjście na piwo skończyło się w czarnej duupie :polew: :polew:

Opublikowano

Czarne B6 w avancie blachy DW 2XXXX z klubowymi ramkami wyjeżdżało przed 10 z Wrocławia w kierunku Trzebnicy - któż to taki? :) Jechałem sprinterem, podniosłem rękę, ale chyba kolega nie dojrzał... Pozdrowionka :)

Opublikowano

Czarne B6 w avancie blachy DW 2XXXX z klubowymi ramkami wyjeżdżało przed 10 z Wrocławia w kierunku Trzebnicy - któż to taki? :) Jechałem sprinterem, podniosłem rękę, ale chyba kolega nie dojrzał... Pozdrowionka :)

Musisz jakąś flagę zacząć wozić :polew:

Za co przyuczyłeś kropka ?? :decayed:

Opublikowano

Long story ;) czyja ta audi? :) mój sprinter z daleka rozpoznawalny, piekarnia familijna ;)