Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pod mostem milenijnym są spoty audia4club.pl

chyba a4-klub.pl a nie club

Jak mniemam byliście w odłanie klub.pl......... wybaczam Wam bo nie wiedzieliście co czyniliście :decayed:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak mniemam byliście w odłanie klub.pl......... wybaczam Wam bo nie wiedzieliście co czyniliście :decayed:

Możesz nie wybaczać.
Opublikowano

Możesz nie wybaczać.

mi się wydawało, że to jedno i to samo forum, tylko że różne adresy, nie wiem skąd ta różnica (pewnie niedługo się dowiem, jak podjade pod milenijny... ale to po urlopie :>)

Na obu forach taki sam login chodził i hasło i było git, tylko że teraz widzę, że tu mam 7 postów a na drugim trochę więcej

Opublikowano
  • Autor

orka bmx też był ostatnio zdziwiony jak zobaczył moje ramki ... Gniadego kojarzył z club.eu

Opublikowano

orka bmx też był ostatnio zdziwiony jak zobaczył moje ramki ... Gniadego kojarzył z club.eu

Radek na oba spoty wpadał :) :)

Opublikowano
  • Autor

pod milenijny wpadał z AKP i z A80 przed "podziałem". Ja chłopaków z tego forum przytargałem pod milenijny żeby nas było coś więcej na spotach :wink4:

Opublikowano

pod milenijny wpadał z AKP i z A80 przed "podziałem". Ja chłopaków z tego forum przytargałem pod milenijny żeby nas było coś więcej na spotach :wink4:

no i dobrze, im więcej tym raźniej

Gniady pamiętasz spota jak w Galerii w maku skończyliśmy? :>

Opublikowano

no i dobrze, im więcej tym raźniej

Gniady pamiętasz spota jak w Galerii w maku skończyliśmy? :>

Będzie zimno to będziemy jeżdzić do maka do magnolii -wszyscy będą mieli bliżej niż do galerii domin.ogólnie to mógłbyś wpaść.
Opublikowano
  • Autor

ale mi ochoty na toksyczne jedzenie narobiłeś ... :slina:

Opublikowano

Nie ma chętnych na filtr kabinowy? :>

Opublikowano

qqqqurqwaaaaaaaa !!! ząb mi się ukruszył a mój zębolog powiedział że szpachlę to mogę na samochodzie kłaść :wallbash:

Będzie piłowanie i na koronie się skończy i 800 zł mniej :wallbash::thumbdown: i turbo od ARL poszło się .......dymać :confused4:

Opublikowano

Idź do monopolowego. Kup sobie flaszkę. Wypij. Bólu nie będziesz czuł do momentu wytrzeźwienia. I rób tak do następnej wypłaty. Teraz kup turbo, a zęba w przyszłym miesiącu.

Opublikowano

Idź do monopolowego. Kup sobie flaszkę. Wypij. Bólu nie będziesz czuł do momentu wytrzeźwienia. I rób tak do następnej wypłaty. Teraz kup turbo, a zęba w przyszłym miesiącu.

Chyba Ci się żyły zapchały i krew nie dopływa do mózgu :polew: :polew:

Przecież nie boli mnie ząb. To jest taki gość że nawet przy kanale nic nie czułem....

P.S

ja nie mam wypłat :confused4:

Opublikowano

No to jak nie masz wypłat, to musisz dobrze kraść, zatem nie gadaj, że nie dasz rady zrobić kanału w papie i dmuchawki w audi :)

Opublikowano

No to jak nie masz wypłat, to musisz dobrze kraść, zatem nie gadaj, że nie dasz rady zrobić kanału w papie i dmuchawki w audi :)

Czytaj ze zrozumieniem :decayed:

Opublikowano

Zamiast mózgu mam zbiornik z ropą, więc musisz mnie zrozumieć, że mogę czegoś nie ogarnąć :kox::polew: :polew:

Opublikowano

Zamiast mózgu mam zbiornik z ropą, więc musisz mnie zrozumieć, że mogę czegoś nie ogarnąć :kox::polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Wczoraj furka wygladala, ala Americano bez ram i szyby :cool1:

A tak na serio, poszla mi pomka od centralnego, zeby sie tam dostac to ....

Opublikowano

Wczoraj furka wygladala, ala Americano bez ram i szyby :cool1:

A tak na serio, poszla mi pomka od centralnego, zeby sie tam dostac to ....

Dzwoniłeś do Łukasza ? Masz już ?

Opublikowano

Załatwiłem na szybko od gościa z Mirkowa. Generalnie te pomki to jakas masakra, na allegro krzycza 350 zł :blink: Na szczescie udalo sie kupic za stówke :good: