Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprintera juz dawno nie bylo na spocie ;(

Zdaje Ci się :] Pozatem są też zloty ;)

ja wiem Ty jestes z nami zawsze ale duchowo :tongue4:

fajnie bylo Cie wczoraj zobaczyc :wink4:

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Uwaga Uwaga !!!

Jutro koło południa przez Wrocław będzie leciała niebieska strzała :D Prosze mi zrobić miejsce bo będe sie śpieszył hyhy

Opublikowano

Hehe , no ladnie ladnie, to zostan na spota niedzielnego :naughty::tongue4:

Opublikowano

Czyli chłopaki rozumiecie... jutro blokada dróg <lol2>

Opublikowano

Dobrze gadacie, bo jak zablokujemy drogi to i do niedzieli zostanie :gwizdanie: (może nie z własnej woli, ale zawsze)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jestem tutaj nowy i mam takie pytanko

czy w ta niedziele takze odbedzie sie spocik ? i w jakiej liczebnosci mam sie spodziewac ? ;]

Opublikowano

czy w ta niedziele takze odbedzie sie spocik ? i w jakiej liczebnosci mam sie spodziewac ? ;]

Oczywiscie niedziela jak co tydzien spocik pod mostem milenijnym we wrocku - a liczebnosc hmm jezeli autka to przynajmniej z 5 :decayed: Zapraszamy serdecznie , moze i mi sie uda wpasc :th:

Opublikowano

Oczywiscie niedziela jak co tydzien spocik pod mostem milenijnym we wrocku - a liczebnosc hmm jezeli autka to przynajmniej z 5 :decayed: Zapraszamy serdecznie , moze i mi sie uda wpasc :th:

no ladnie tak Wojtas wprowadzac w blad nowego kolege :tongue4: jak to ostatnio jak zwykle Cie nie bylo a zaluj bo sie dzialo sie :tongue4:

Opublikowano

no ladnie tak Wojtas wprowadzac w blad nowego kolege :tongue4: jak to ostatnio jak zwykle Cie nie bylo a zaluj bo sie dzialo sie :tongue4:

Jak zwykle, nie pamietam kiedy bylem, czy w tym roku , co tydzien cos wypada niestety, teraz znow wesele szwagierki takze lipa :wallbash:

brakuje czasu :gwizdanie:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
:) no to w tą niedziele trzeba bedzoe odwiedzic spocik :):):):):):):):) auto dopiero przed uleprzaniem i upiekrzaniem bo niedawno go sciągnełem z niemiec i go zarejestrowałem no ale pokazać sie trzeba :D
Opublikowano

Siema Wrocławskie dziki :decayed:

Jutro pędzę do Was i zostaję do poniedziałku więc jak będę miał chwilę to pojawię się na spociku ale nie :audi: tylko może służbowym.

Zobaczymy jak to będzie.

Pozdrawiam

Opublikowano

spoko ziom :th: . przynajmniej kogos poznam priv ze stronki :):P pozdro[br]Dopisany: 20 Maj 2008, 23:14 _________________________________________________kurde codziennie pada :kwasny: mam nadzieje ze pogoda dopisze na spocik.

Opublikowano

Z oleśnicy chyba nie jest daleko :)

Nie wie czy uda mi się Was odwiedzić w niedzielę , narazie dochodzę do siebie po baletach a kolejne się zapowiadają :shocked:

Opublikowano

:gwizdanie: hohoho baluje sie . heh na spocie tez zrobimy balety :naughty: :naughty: hehe Tom ty jestes z oleśnicy??

Opublikowano

:gwizdanie: hohoho baluje sie . heh na spocie tez zrobimy balety :naughty: :naughty: hehe Tom ty jestes z oleśnicy??

ta Virus jestem z O-cy a na spocie raczej niebede, niedam rady.byłem tam pare razy jak golfa miałem na spotach vw :przebiegly:

Opublikowano

NIe wiem czy dam radę w takim tempie :kox: skończyłem dzisiaj o 8 balować i już wstałem.

Idę dalej kimać.

Dam znać czy żyję

Opublikowano

no witam :)

widze ze w niedziele pod MM bedzie masa nowych ludkow, tak trzymac :) ja jak zwykle przyjade z moja miloscia A6.

Ten spocik zapewne bedzie poswiecony wyjazdowi do Kronach :th:

Zapraszam nowych :naughty:

Opublikowano

jestem w szoku, aktywność na spotach wrocławskich :D

Opublikowano

Kaziu spokojnie tylko bez podniety :polew: bo sie przestrasza :polew:

Opublikowano
:polew: dobre dobre :polew: mam nadzieje tylko ze na spot przyjada nie tylko meżczyzni ale i kobiety swomi autkami :D:D:D:D [br]Dopisany: 23 Maj 2008, 19:51 _________________________________________________Niedziela niedziela panie i panowie !!! Zapraszam :D