Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podac adres?:D czy gdzie Ty teraz, jestes?:D A odnosnie pielgrzymki, to mysle, ze panowie w niebieskich mundurkach tez mogliby sie tym zainteresowac? Czy jak to byloby?

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Londyn kolego, zapraszam :decayed:

Opublikowano
Arek, tak naprawdę to wszystko jest kwestią szczęścia. Jak się trafią to będą:wink:

To inaczej...jakbyś coś trafił to odłóż i daj znać :naughty: najlepsze były by takie grube jak w stoczniach używają...waga jednego co najmniej 25kg przy długości ok, 1m :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Gobi ile ty mu zapłaciłeś za ten gwint ? Jak cała wycieczka tam sie wybierze to będzie musiał oddać za paliwo... do wszystkich samochodów i zapłacić dodatkowo średnią stawkę godzinową + opłatę windykacyjną.

Opublikowano
Gobi ile ty mu zapłaciłeś za ten gwint ? Jak cała wycieczka tam sie wybierze to będzie musiał oddać za paliwo... do wszystkich samochodów i zapłacić dodatkowo średnią stawkę godzinową + opłatę windykacyjną.

Chyba nie będzie próbował protestować :banan:

Opublikowano
  • Autor

To inaczej...jakbyś coś trafił to odłóż i daj znać :naughty: najlepsze były by takie grube jak w stoczniach używają...waga jednego co najmniej 25kg przy długości ok, 1m :decayed:

potem przelecisz złotolem i bedzie kajdan na pakernie jak znalazł. Koksy będą się zabijać żeby tylko taki mieć

Opublikowano

Ja myślałem, że po prosty powyciągamy sobie graty z jego auta:decayed:

Opublikowano

Spokojnie Maćku... Koszty pielgrzymki pokrywa gospodarz, czyli Damian :decayed:

Opublikowano

potem przelecisz złotolem i bedzie kajdan na pakernie jak znalazł. Koksy będą się zabijać żeby tylko taki mieć

A co sobie będę żałował...:cygaro::paker:

:decayed:

Opublikowano

A nie lepiej byłoby jakbyś załatwił sobie taki pas, jak maja nurkowie? Ołów przetopić, i zaczepić i też chyba dałoby rade, no ale jesli chcesz robic z siebie ANIMALA, to nie bronie :P

ja tam gościa za paliwo sciagac nie bede, najwyzej dla kierowcy ktory mnie przygarnie :P

Opublikowano
A nie lepiej byłoby jakbyś załatwił sobie taki pas, jak maja nurkowie? Ołów przetopić, i zaczepić i też chyba dałoby rade, no ale jesli chcesz robic z siebie ANIMALA, to nie bronie :P

ja tam gościa za paliwo sciagac nie bede, najwyzej dla kierowcy ktory mnie przygarnie :P

to nie będzie to samo... bo to chodzi o to że dodatkowo wrzucasz taki łańcuch na gryf i masz progresywne powtórzenia... z każdym cm w górę gryf staje się coraz cięższy :wink: a siła idzie jak po szpinaku Papaja :naughty:

Opublikowano

to nie będzie to samo... bo to chodzi o to że dodatkowo wrzucasz taki łańcuch na gryf i masz progresywne powtórzenia... z każdym cm w górę gryf staje się coraz cięższy :wink: a siła idzie jak po szpinaku Papaja :naughty:

Musisz mi przedstawić tą teorie, zabieram się konkretnie za siebie. Siła i rzeźba to priorytet.

Opublikowano
  • Autor

ja podnoszę dzisiaj 2 puszki tyskiego po równo na prawego i na lewego muła. Postaram sie podnosić z każdym dniem coraz więcej aż będę duży i silny :polew:

Opublikowano

Musisz mi przedstawić tą teorie, zabieram się konkretnie za siebie. Siła i rzeźba to priorytet.

Masz pytania albo coś potrzebujesz to wal na PW :wink: dieta/trening/sprzęt...jestem w stanie pomóc w doborze :wink:

---------- Post dopisany at 23:28 ---------- Poprzedni post napisany at 23:27 ----------

ja podnoszę dzisiaj 2 puszki tyskiego po równo na prawego i na lewego muła. Postaram sie podnosić z każdym dniem coraz więcej aż będę duży i silny :polew:

Ten zestaw akurat mocno rozwija SixPac na brzuchu :whistling::naughty:

Opublikowano

Ale Maciek nie chce mieć sześciopaku, tylko od razu beczkę :decayed:

Opublikowano

Kierunek odpowiedni :naughty:

Opublikowano

po co miec 6cio pak na brzuchu? skoro mozna miec beczulke?:decayed: to z tym wyjadzem, jeszcze bedzie ustalane, o ile dojdzie do niego?

Opublikowano

Dojdzie.

---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:50 ----------

Ja słów na wiater nie rzucom :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ile bym piwska nie pił wagę tą samą trzymam od 7 lat. Mam przemianę materii że nie skończę jeść a już jestem w sali rozmyślań :naughty:

Opublikowano

ile bym piwska nie pił wagę tą samą trzymam od 7 lat. Mam przemianę materii że nie skończę jeść a już jestem w sali rozmyślań :naughty:

Wiem, że pewnie wrzucisz tu moją facjate, którą mi strzeliłeś przed chwilą na skypie... Ale panowie, Maciek zakochał się w tej pani:

http://www.youtube.com/watch?v=dmkOz1_BimY

:decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed: