Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ja też miałem malować ale już dałem sobie spokój ... za dużo hajsu poszło już w to auto :kwasny: trzeba je sprzedac i kupić B6 żebym mógł z czystym sumieniem od nowa ładowac sos :decayed:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ja też miałem malować ale już dałem sobie spokój ... za dużo hajsu poszło już w to auto :kwasny: trzeba je sprzedac i kupić B6 żebym mógł z czystym sumieniem od nowa ładowac sos :decayed:

Dla mnie czegoś już brakuje w b6... Mnie bardziej kręcą starocie :decayed:

A dokładki pomaluje sam to cenowej tragedii nie będzie :wink: Tylko nie wiem co zrobić z tymi gumowymi listwami na drzwiach :thumbdown:

---------- Post dopisany at 11:12 ---------- Poprzedni post napisany at 10:54 ----------

Ziomek chce sprzedać swoją zabawkę :decayed:

http://allegro.pl/buggy-rurak-126p-fajna-zabawka-mozliwa-zamiana-i2287641394.html

Opublikowano
  • Autor

też miałem sam malować ... dolicz podkład do plastiku bo ci wszystko odlezie po pół roku. A gumowe listwy albo wywalić i pomalować drzwi do listew albo kupić nowe i opiedzielić plakiem żeby się świeciły

Horneta ktoś widział ? :whistling:

---------- Post dopisany at 19:08 ---------- Poprzedni post napisany at 16:08 ----------

mam wolny weekend na nysę (26-27.05) więc o ile pogoda będzie sprzyjała zostaję pod namiotem na noc :naughty: Arek jak się na to zaopatrujesz ?

Opublikowano
też miałem sam malować ... dolicz podkład do plastiku bo ci wszystko odlezie po pół roku. A gumowe listwy albo wywalić i pomalować drzwi do listew albo kupić nowe i opiedzielić plakiem żeby się świeciły

Horneta ktoś widział ? :whistling:

---------- Post dopisany at 19:08 ---------- Poprzedni post napisany at 16:08 ----------

mam wolny weekend na nysę (26-27.05) więc o ile pogoda będzie sprzyjała zostaję pod namiotem na noc :naughty:Arek jak się na to zaopatrujesz ?

Skrzynka piwa i mogę siedzieć cały weekend :decayed:

---------- Post dopisany at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany at 20:50 ----------

A tak poważnie co do Nysy...na tą chwilę nie ma żadnych przeciwwskazań, żebym też dołączył :wink::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jarek będzie z chłopakami z A80 to nie będziemy samotni :decayed: Może i nelson sie wybierze :naughty: Ze mną na 90% oprócz Ewy zabiera się jeszcze koleżanka

Opublikowano

Facet od afery z gwintem ,oddał mi dziś pieniądze za to. Sam się skontaktował i wyjaśnił sytuacje,zachował się ok.

Dzięki.

Do nysy ja też jadę na 100 % :) , do bielawy wolnego nie wyskrobałem :kwasny:

Opublikowano
Facet od afery z gwintem ,oddał mi dziś pieniądze za to. Sam się skontaktował i wyjaśnił sytuacje,zachował się ok.

Dzięki.

Do nysy ja też jadę na 100 % :) , do bielawy wolnego nie wyskrobałem :kwasny:

Ja również wczoraj złapałem z nim kontakt przez forum, sprawa jest wyjaśniona, zachował się w porządku, temat tego gwintu uważam za zamknięty, a w czerwcu pijemy :wink:

Opublikowano
  • Autor

osrał się chłop i tyle. Wolał jak człowiek wyjaśnić sprawę niż mieć przeorany ogródek. :thumbup1:

Kaju widziałem ten film ze 2 lata temu na tukielce.info :grin:

Walduś moja propozycja jest nadal aktualna jakby Ci się jednak nie podobał zestawik zabawek :naughty: ew zabiorę sam tył w rozsądnej cenie. Jak coś to GG

Opublikowano

Siemanko wróciłem już z Bielska. Pełen FIS i tempo na pokładzie. Spalanie w trasie 7l przy 110/km :decayed:

Opublikowano
  • Autor

o ile lżejszy jesteś w portfelu ? :decayed:

Opublikowano

Siemanko

czy je to to : DWL 61RE na kleczkowskiej? bo co jestem u siostry na siemienskiego to widze :decayed:

Opublikowano

mojeee

Opublikowano

tak myslalem :decayed: fajne :)

moje padlo c5 stoi z 70 metrow od Twojego na siemienskiego miedzy 1 a 3 :naughty:

z wgniotka na klapie itp bo jeszcze lakiernika nie widzialo...

Opublikowano

Dzieki ;)

chlopak z zabki tutaj tez ma fajna b5. Nisko postawiona,srebrna...ale dzisiaj go chyba nie ma.

O 15 bede jechal,to jak bedziesz jeszcze stal to obejrze twoje :D

Opublikowano

e nie ma co ogladac ;) w styczniu nabyte to narazie ciagla rzezba... to rurki to przegub to uszczelka klawiatury to swieczki itd... lakier na koncu :jerk:

jak o 15 bedziesz jechac to zejde na chwile bo jestem u siostry do jutra :)

Opublikowano

siostra mlodsza czy starsza ?:naughty:

czesto przyjezdzasz?

ok, 15:10 rowno,bede kolo swojej ;)

Opublikowano

hehe siostra mlodsza :wink: ale przeprowadza sie za tydzien gdzies na hallera

ja jestem raz lub dwa w miesiacu bo moja jakis tam kurs ma.

lokej to 15.10 zleze :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Miałem robić dzisiaj polerkę całej fury... przed chwilą odsłoniłem rolety i :facepalm: jak zwykle.

Opublikowano

okk,to sie widzimy ;)