Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aaa...no to dzisiaj dostarczę smarowidło :decayed: kurfa, a ja nawet nie miałem kiedy umyć auta :thumbdown:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jestem dzisiaj również pod MM.

Pany, gdzie podjechać, żeby dobrze wstawili plecionkę ?

Opublikowano
  • Autor

Małopanewska do niemiłego dziada w betonowym garażyku jedź. Jak mu nie dasz w ryj na wstępie i łaskawie podejmie się roboty to na bank zrobi dobrze. Ja bym mu i tak dał w ryj za podejście do klienta jakby się nie zachował:decayed:

Opublikowano

ja mogę polecic ci kolegę na terenie giełdy samochodowej jeśli sie powołasz na mojego kolęgę to jeszcze taniej będzie

Opublikowano

Ok, pogadamy w takim razie na spocie.

Opublikowano
Małopanewska do niemiłego dziada w betonowym garażyku jedź. Jak mu nie dasz w ryj na wstępie i łaskawie podejmie się roboty to na bank zrobi dobrze. Ja bym mu i tak dał w ryj za podejście do klienta jakby się nie zachował:decayed:

Raz podjechałem do niego z gulfem i około godziny 16, a on na dzień dobry nie widzi pan, że zamknięte?? Z ryjem na mnie. To mu dowidzenia powiedziełem i pojechałem na robotniczą, tam mi koleś tanio zrobił.

Opublikowano

Niezły fajter, nie dość, że do niego przyjedziesz, żeby mu dać zarobić, to jeszcze problem...

Opublikowano
  • Autor

wyprałem całe audi wewnątrz :dance2: okazuje się że mam jednak niebieską tapicerkę :naughty:

Opublikowano
:polew::polew::polew:
Opublikowano
  • Autor

nie widziałem waszych postów jak pisałem poprzedni :kwasny: ostatni był Goldika i nie było następnej strony. Ostatnio często tak mam :thumbdown: u kogoś ten problem też występuje ?

Opublikowano

Tak, u mnie też to występuje, dopiero jak drugi raz wejdę w subskrybowane wątki, to mi przerzuca na następną stronę i pokazują się następne.

Opublikowano

u mnie wszystko ok

Opublikowano

to kto dzisiaj jest? ja raczej przyjadę :thumbup1:

Opublikowano

Mów chłopakom o tej drewutni że będziemy działać, no i planuj przy okazji grilla u siebie :naughty:

Opublikowano

no tak tak, plany zaakceptowane. Zdjąłem wymiary placyku, gdzie stanie i będziemy się brali za projekt. Sama budowa planowana na wakacje.

Opublikowano
  • Autor
to kto dzisiaj jest? ja raczej przyjadę :thumbup1:

ja też jestem. Przywiozę Ci te kolumbijskie pesos :wink: Audi mi już wyschło :kox:

Opublikowano

fa61d3c7f481ace4246f29c8dfbee341.jpg?1335010976

:nabijasie:

Opublikowano
  • Autor

ale masz burdel na chacie :facepalm::polew: i za***iste niebieski sufiksy do kościoła

Opublikowano

Przy tym jebłem z krzesła :nabijasie:

e50b9fa618a05f8b68ef9df51e49f737.gif?1334916033

Opublikowano

Panowie, mam pytanko - wczoraj zjeżdżając z autostrady chyba padło mi sprzęgło, bo po wyrzuceniu z szóstego biegu żaden inny już nie chciał wejść.

Chcę wymienić cały komplet sprzęgło razem z dwumasem no i tu jest moja prośba, pytanie do kolegów - gdzie we Wrocławiu najlepiej zrobić taką robótkę?