Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:bry::JC_fan:
  • Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Aleeeż pogoda :banan:

nelson: dziwny rocznik ta twoja fura ma :naughty:

Prototyp:decayed:

Opublikowano
:JC_fan:
Opublikowano

Siema Pany!

Jutro z rana przede mną 300km...mam nadzieję, że zdążę przed nawałem wyjeżdżających :whistling: ...w co wątpię :facepalm:

Opublikowano
Siema Pany!

Jutro z rana przede mną 300km...mam nadzieję, że zdążę przed nawałem wyjeżdżających :whistling: ...w co wątpię :facepalm:

Ci co mieli pojechać juz pojechali.

Opublikowano

mam nadzieje :decayed:

Opublikowano

ja dopiero w pon jade a wiec mega luuz.

Opublikowano

a ja zostaje we wro na majowy :P ktos musi czuwac, byscie sie opierdzielali! :silacz::blowup:

Opublikowano

Jak pogoda we Wrocku ? Ja siedze w Krakowie na konferencji i sciska mnie ze w taka pogode trzeba tyrac.

Opublikowano

we Wrocku teraz nie wiem jaka pogoda, ale z tego co gadam z chlopakami to lato...w lodzi tez, bo siedze u siostry, hornet, to co Ty robisz u lajkonikow?:D

Opublikowano

frajdej89 wejdz na lodzkie :whistling:

Opublikowano
we Wrocku teraz nie wiem jaka pogoda, ale z tego co gadam z chlopakami to lato...w lodzi tez, bo siedze u siostry, hornet, to co Ty robisz u lajkonikow?:D

Mamy konferencje finansowa odnosnie nowego modelu finansowego tzw finansowanie 4 generacji. Jak ktos bedzie zainteresowany dlugoterminowym oszczedzaniem to bardzo chetnie zaprosze na seminarium we Wroclawiu. Caly pic polega na tym, ze polacy to ciemnogrod i nie oszczedzaja a pozniej marudza ze nie maja kasy.

Opublikowano

Mamy konferencje finansowa odnosnie nowego modelu finansowego tzw finansowanie 4 generacji. Jak ktos bedzie zainteresowany dlugoterminowym oszczedzaniem to bardzo chetnie zaprosze na seminarium we Wroclawiu. Caly pic polega na tym, ze polacy to ciemnogrod i nie oszczedzaja a pozniej marudza ze nie maja kasy.

:grin: swiete slowa :decayed:

Opublikowano

Mam nadzieje, ze uda nam się przekonac ludzi do oszczedzania a jednoczesnie zarabiania. Zrobilem watek z ankieta ale jakoś malo ludzi w niej wzielo udzial.

Opublikowano

odpisalem z tym oszczedzaniem, bo mam pytanie odnosnie tego, btw 10lat to jest kawalek czasu :P

Opublikowano

We wrocku jest poprostu masakra :JC_fan:

Opublikowano
odpisalem z tym oszczedzaniem, bo mam pytanie odnosnie tego, btw 10lat to jest kawalek czasu :P

Zgodze się ale jest zasada - oszczedzaj 10-15% swoich dochodow. Jak nie masz bata to zawsze ale to zawsze ruszysz zaoszczedzone pieniadze np na nowy tv i szlak trafi oszczedzanie. Nie do wszystkich to dotrze

Opublikowano

Wiem, wiem o co chodzi...sam mialem podobnie, mialem zaoszczedzone pieniadza na auto, i po powodzi wpompowalem wszystko do domu, i zaczynam prawie od nowa...ale coz ;) miejmy nadzieje, ze cos ciekawego mi przedstawisz ;)

Opublikowano
Wiem, wiem o co chodzi...sam mialem podobnie, mialem zaoszczedzone pieniadza na auto, i po powodzi wpompowalem wszystko do domu, i zaczynam prawie od nowa...ale coz ;) miejmy nadzieje, ze cos ciekawego mi przedstawisz ;)

Nic nie będę proponowal. Przyjdziesz na seminarium posluchasz i sam podejmiesz decyzje.

Opublikowano

Hornet nie jesteśmy ciemnogrodem. Ja bym oszczedzał jakbym miał z czego. Pracuje jako informatyk i byłem we Francji na delegacji 4 miesiące. Tam zarabiałem w euro. To jest kpina bo oni ceny mieli takie same jak my tutaj w polsce, a zarabialem 4 razy wiecej. Tam będac tylko 4 miesiące byłem w stanie zaoszczędzić 30 tyś zł. W polsce to jest niemożliwe.