Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już przyszedł i narobił syfu !

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:decayed: przez tą rogówke tak h*jowo widzisz :wink:
Opublikowano
  • Autor

daj spokój w ciemnych okularach siedze przed kompem a i tam oczy mnie napierdzielają :thumbdown: do auta chyba najwcześniej 1.05 wsiądę. Jutro do roboty pekaesem chyba bede musiał jechać bo nie widzę się wracającego autostradą po ciemku :facepalm:

Opublikowano

Przeyebane bracie :kwasny:

Opublikowano
daj spokój w ciemnych okularach siedze przed kompem a i tam oczy mnie napierdzielają :thumbdown: do auta chyba najwcześniej 1.05 wsiądę. Jutro do roboty pekaesem chyba bede musiał jechać bo nie widzę się wracającego autostradą po ciemku :facepalm:

Coś Ty pił ??

Opublikowano
  • Autor

Mało powiedziane.

macie coś takiego że jak wysyłacie post to prosi was o potwierdzenie wyjścia ze strony ?

Coś Ty pił ??

szlifowałem i spawałem. W piz*u śmieci miałem w oczach + naświetlone od spawania i rogówka mi się uszkodziła. W dzień muszę siedzieć jak buszmen z zamkniętymi roletami. Już nie twierdzę że rezanie nie boli

Opublikowano

ja mam wszystko normalnie.

Opublikowano

Mi nawet podwójnie posty wysyłało tak jak Tobie. Z mozilli korzystasz? Po ostatnich zabawach hugo z rocznikami coś takiego się porobiło, nie poszło mu i coś u mnie też nie bangla jak powinno...

Opublikowano
  • Autor

wpadnę do modów i sie zapytam ocb z tym potwierdzaniem może to wina przeglądarki czy coś

---------- Post dopisany at 00:19 ---------- Poprzedni post napisany at 00:12 ----------

e6d6cef836dfc14fm.jpg

---------- Post dopisany at 00:19 ---------- Poprzedni post napisany at 00:19 ----------

e6d6cef836dfc14fm.jpg

---------- Post dopisany at 00:20 ---------- Poprzedni post napisany at 00:19 ----------

ale to dublownie mnie wr00rwia ... i jeszcze sam sobie jakieś czasy nadaje które są inne niż w rzeczywistości. Pierole nie bede edytował każdego postu

---------- Post dopisany at 00:20 ---------- Poprzedni post napisany at 00:20 ----------

ale to dublownie mnie wr00rwia ... i jeszcze sam sobie jakieś czasy nadaje które są inne niż w rzeczywistości. Pierole nie bede edytował każdego postu

Opublikowano

u mnie to samo, też prosi o potwierdzenie. Mozilla, owszem

Opublikowano

To hooj wie co z tą mozillą. Ja na początku edytowałem, później położyłem lache na to, raz dubluje, raz nie.

Opublikowano
  • Autor

widze w na każdy temat że innym też dubluje z losowymi godzinami

Opublikowano

:siema:

Szczuraz ale się załatwiłeś z tymi oczami. :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Idę zaraz do okulisty zobaczymy co powie. Mam nadzieję że będę mógł jechać dzisiaj do pracy.

Opublikowano

:hi:

---------- Post dopisany at 14:32 ---------- Poprzedni post napisany at 14:32 ----------

PW na tym forum to jakaś porażka :facepalm:

wszedłem w sumie przypadkiem i zobaczyłem sporo nieprzeczytanych. Przepraszam tych którzy pisali za brak odpowiedzi, brakuje mi tu powiadomień :kwasny:

Opublikowano

Ja już kolejne piffffko piję ... chyba się dzisiaj upodlę :decayed:

---------- Post dopisany at 14:58 ---------- Poprzedni post napisany at 14:57 ----------

:hi:

---------- Post dopisany at 14:32 ---------- Poprzedni post napisany at 14:32 ----------

PW na tym forum to jakaś porażka :facepalm:

wszedłem w sumie przypadkiem i zobaczyłem sporo nieprzeczytanych. Przepraszam tych którzy pisali za brak odpowiedzi, brakuje mi tu powiadomień :kwasny:

Przecież przy każdej otrzymanej wiadomości pw wyskakuje okienko.

Opublikowano

i w domu tak loisz to piwko hornet?:D k**wa, mam juz opalenizne zawodowa...od 9 do 14.30 w polu, dlugi rekaw...tfu!

Opublikowano

Idę zaraz z młodym i żoną ( jedzeniem) na spacer... po piwo bo już się skończyło.

Panowie pijemy coś wieczorkiem gdzieś w plenerze ?

Opublikowano

a powiedz gdzie ten plener by Ci pasowal? i kto by sie jeszcze pisal ;)

Opublikowano

A ja spotkałem ślepaka na wyspie:grin: Arek nie spodziewaj się cudów, ja 5 osób + cały bagażnik do Pragi i tylne opony mają mniej wyraźny napis na rantach:facepalm: