Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
0_0_414914991_httpwwwyoutubecomwatchvdeHw56mU8uQ_przez_xxxcyrulxxx_middle.jpg
  • Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:bry dobre to :grin:

Opublikowano

1339308665_by_munio84_inner.gif

Niemcy - Portugalia 1:0, Niemcy wygrali dlatego, że trener (na obrazku) sięgnął po posiłki... :facepalm::facepalm::facepalm:

:polew:

Opublikowano
:polew::polew::polew:
Opublikowano
  • Autor

Ma ktoś może sprawdzonego notariusza ? Interesuje mnie dobra cena i wysoka jakość usług :wink:

Opublikowano
Ma ktoś może sprawdzonego notariusza ? Interesuje mnie dobra cena i wysoka jakość usług :wink:
Notariusze maja taxy notarialne i raczej uslugi jednakowo u wszystkich powinny tyle samo kosztowac
Opublikowano
  • Autor

halo panie Karolu to Polska... przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś i przemyśl czy w to wierzysz :naughty: podstawa jest ta sama wszystko sie rozbija o opłaty dodatkowe.

Opublikowano
halo panie Karolu to Polska... przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś i przemyśl czy w to wierzysz :naughty: podstawa jest ta sama wszystko sie rozbija o opłaty dodatkowe.

Zadzwoń do 3 wybranych notariuszy z książki tel. Powinni podać jednakowe ceny... są obligowani ustawami. Głośno było o tym jak się rzucali, że to oni już nie mogę naliczać opłat. Jak dalej jakiś notariusz krzyczy nie wiadomo ile to można go ustawić. :decayed:

Opublikowano

Zadzwoń do 3 wybranych notariuszy z książki tel. Powinni podać jednakowe ceny... są obligowani ustawami. Głośno było o tym jak się rzucali, że to oni już nie mogę naliczać opłat. Jak dalej jakiś notariusz krzyczy nie wiadomo ile to można go ustawić. :decayed:

Notariusze maja ustalone max ceny jakie moga wziac .... musisz jak pisze kolega powyzej zadzownic do kilku i zoabczysz ktory da lepsza cene :)

Opublikowano
  • Autor

chwilowo mam problem który rozj*bał mi pół konstrukcji mojej budowy. Byłem u Michała (wroclav) w robocie na symulacji. Zdolność kredytową mam aż nad to co potrzebuję ale okazuje się ze po nowelizacji ustawy nie przysługuje mi rodzina na swoim co zwiększa mi ratę kredytu o 800 pln/mieś :OMG:w sumie wychodzi koło 2 tysi co miesiąc. :thumbdown: Jak to rozgryzę to dopiero będę potrzebował notariusza. Jeżeli żaden bank nie zaproponuje mi odpowiedniej oferty na rozbudowę to będę zmuszony kupic coś na szybko w bloku ale to już jest ostateczność.

Opublikowano
:naughty::naughty::naughty::naughty: jak mniemam to Polbank ?? :decayed:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Siema. Źle mniemasz. Robię dla fracuzów :)

Opublikowano
Siema. Źle mniemasz. Robię dla fracuzów :).

Credit Agricole ?? bo nie euro bank raczej :wink: [h=2][/h]

Opublikowano

Credit Agricole

Opublikowano
Credit Agricole

Pracowałem ale jeszcze w Lukasie jak specjalista ds kredytu hipotecznego. Miałem swój zespół w centrum kredytowym. Teraz z tego co wiem to się pozmieniało. Nie ma już takich wyspecjalizowanych centrów.... szkoda bo człowiek tworzył ten projekt a te posrane żabojady wszystko zniszczą i zmienią na gorsze. Nie mają fajnej oferty na hipo ale za pożyczki samochodowe jedną z lepszych.

Opublikowano

W rzeczy samej, dużo się zmienia i to z dnia na dzień.

Ledwo nadążam :)

Opublikowano

kierwa panowie...w wawie prawie wojna :D

Opublikowano
W rzeczy samej, dużo się zmienia i to z dnia na dzień.

Ledwo nadążam :)

Szkoda, że na gorsze :kwasny: Ty zajmujesz się czym dokładnie ??? Firmy masz w portfelu ? (daj na pw info :)

Opublikowano

W lukasie to widze cały wrocław pracował/pracuje.:grin: