Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W przypadku LO nawiew leci na kratki więc jest ok

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

możesz spróbować do mojego speca od klimy :naughty: dane na pw

Opublikowano

Siemano. Te barany we wrocku nie potrafia jeździć, ja kurde na letnich prawym pasem musze ich wyprzedzać bo nikt nie chce jechać tylko się turlają. :facepalm:

Opublikowano

Słuchajcie gdzie we wrocku jest stacja kontroli z możliwością badania aut z napędem 4x4?

Opublikowano
Słuchajcie gdzie we wrocku jest stacja kontroli z możliwością badania aut z napędem 4x4?

Stacja Kontroli Pojazdów

Telefon: 71-350-87-20

ul. Przedmiejska 1 (Legnicka między wiaduktami), Wrocław

Godziny otwarcia:

Pon-Pt : 8:00 - 20:00

Sobota : 8:00 - 16:00

Stacje kontroli pojazdów - VICO | Strona główna

obsługują 4x4

Opublikowano
  • Autor

ja do nich też uczęszczam :wink:

Opublikowano

a to mój koleś :wink:

Opublikowano

gościu chce za podłączenie grzałek z wymianą climatronica 500zł, dużo? :/ fotele już grzałki mają zamontowane, więc do roboty pozostaje wymiana panelu + okablowanie

Opublikowano
gościu chce za podłączenie grzałek z wymianą climatronica 500zł, dużo? :/ fotele już grzałki mają zamontowane, więc do roboty pozostaje wymiana panelu + okablowanie

Jak mają grzałki to zerknij czy maja kable i wtyczki...

Opublikowano

Stacja Kontroli Pojazdów

Telefon: 71-350-87-20

ul. Przedmiejska 1 (Legnicka między wiaduktami), Wrocław

Godziny otwarcia:

Pon-Pt : 8:00 - 20:00

Sobota : 8:00 - 16:00

Stacje kontroli pojazdów - VICO | Strona główna

obsługują 4x4

Wielkie dzięki, będę jutro we Wro to podskoczę:wink:

Opublikowano

zapomniałem dodać, że climatronic kupuję osobno!

Opublikowano
zapomniałem dodać, że climatronic kupuję osobno!

Z h*ja spadł. Ja pier**le to jest robota za 150-200 max. MAX!! No chyba, że liczy sobie podpięcie kompa i nauczenie nowego climatronica vinu auta, bo to niestety jest koneiczne w B6/7, inaczej będzie pier**lić sprawę nowy panel i klima nie będzie działac poprawnie.

Opublikowano
Z h*ja spadł. Ja pier**le to jest robota za 150-200 max. MAX!! No chyba, że liczy sobie podpięcie kompa i nauczenie nowego climatronica vinu auta, bo to niestety jest koneiczne w B6/7, inaczej będzie pier**lić sprawę nowy panel i klima nie będzie działac poprawnie.

tak, będzie nowy vin, nie chciał podać dokładnej ceny, ale powiedział, że na pewno nie więcej niż 500zł, mówi że będzie potrzebował kostki i kable kupić, ale ile to może kosztować, 100zł? :/

Opublikowano

Do czego mu kostki? Przy fotelach masz kostki od grzania? Jeśli tak, to dzwoń po ludziach, co sprzedają na części takie fury czy nawet sprawdź w serwisie fałweja czy czasami nie mają, ja ostatnio kupowałem do siebie części, to w fałweju brałem części, bo serwis audi drożej liczy tajle, nie mam pojęcia dlaczego, ale h*j z tym, nie ważne. Jak masz kostki przy fotelach to tylko wiązke kup fotele-climatronic, sam to sobie podłącz, a jemu tylko zawieź na zakodowanie nowego climatronica. To jest pół godziny roboty przy dwóch piwach i max 100zł dziękuję dobranoc.Gdzie tu pincet, za co... :facepalm:

Opublikowano

wygląda to tak:

52479453.jpg

56723190.jpg

jaką wiązkę dokładnie powinienem kupić?

thx, jak mi powiedział tę kwotę, trochę mi mina zrzedła... +200zł za panel z grzałkami :/

Opublikowano

Powiesz w serwisie, czy u kogokolwiek, że potrzebujesz wiązkę od climatronica do foteli do grzania i tyle :wink: sam to ogarniesz, co za problem wtyczki połączyć ze sobą? :wink: ceną się nie przejmuj, stary climatronic sprzedasz i na flachę się wróci :hi:

Opublikowano

a kto mi to kupi? :P

widzisz gdzieś te kostki, które powinienem mieć? ja ślepok jestem, bo nie wiem które to w ogóle mogą być...

thx za pomoc

Opublikowano

Ja nie wiem jak wyglądają w B7 kostki do grzanych d*p, jak swojego czasu latałem B7 to miałem na to wyjebane, bo nawet nie miałem grzania, a w B5 są na bank inne kostki jak u Ciebie.

Opublikowano

oki, ktoś od b7 poznaje te kostki? ;)

Opublikowano
oki, ktoś od b7 poznaje te kostki? ;)

AUDI A4 B6 B7 WIĄZKA INSTALACJA FOTELA SIEDZENIA (2722452492) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. może się przyda :wink: Nie wiem, która to, ale przynajmniej widać jak to wygląda.