Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie czegoś ciekawego:naughty:, no ale w bagażniku i pod maską tez nic nie znaleźli. ja kiedyś stałem pod MM z koleżką i też nas przeszukali w dosłownym znaczeniu

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Emil nie bądz taki cwany bo w życiu różnie bywa dzisiaj masz kaśiorkę a jutro robisz kredyt konsolidacyjny żeby powiązać koniec z końcem :wink:

Opublikowano
Emil nie bądz taki cwany bo w życiu różnie bywa dzisiaj masz kaśiorkę a jutro robisz kredyt konsolidacyjny żeby powiązać koniec z końcem :wink:

Wtedy idę mieszkać pod MM i tyle.

Opublikowano

Odpowiedzialny ojciec z Ciebie :polew::polew::polew:

Opublikowano

Oooo stary doj**ałeś teraz :shock3: nie znam Twojego położenia finansowego i nie obchodzi mnie ono, no ale stary... Jesteś ojcem, takie coś nawet przez myśl Ci przejść nie powinno... :whistling:ja jak mi się pierwszy syn urodził, to powiedziałem, że zrobię wszystko, by nie usłyszał tego, co mój ojciec usłyszał kiedyś od mojego rodzeństwa: "Tato, dlaczego my nie mamy co jeść..." Niestety takie były realia, a na marginesie tylko powiem, że ojciec służył dla tego smutnego jak piz*a kraju 30 lat... :whistling: nie, żebym komuś na ambicje próbował wjeżdżać - absolutnie nie to miałem na celu, no ale trzeba sobie strzelić plaskacza, browawa z wujkiem kaju i ogarnąć w porę :kox:

Opublikowano

Ale żeś doj**ał poezje :grin:

Opublikowano

Czasami mam wenę Andersena :decayed: pany, do zobaczenia za tydzień pod MM!! :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

Czasami mam wenę Andersena :decayed: pany, do zobaczenia za tydzień pod MM!! :decayed::decayed::decayed:

A mnie akurat nie będzie :rant:

Opublikowano

Spoko spoko, zostaję do stycznia :wink: nawet się opłatkiem podzielimy :decayed:

Opublikowano
Spoko spoko, zostaję do stycznia :wink: nawet się opłatkiem podzielimy :decayed:

oo git :banan::banan:

Opublikowano

Pakiet zima na furze, auto ujowo wygląda:cry:

Maciek pytałeś się kiedyś czy do felg od merca potrzebne są ringi centrujące. Tak są potrzebne, średnica piasty w MB jest większa niż w VAG.

Opublikowano

merc 66,6 vag 57,1:thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

chwilowo koncepcja mi się zmieniła co widac w podpisie ale dzięki za info. Jak nikt nie weźmie mojej a4 to podnoszę ją do góry ładuję stare fele z S6 (oczywiście przemalowane) podpinam hak, wrzucam gaz i zostawiam ją do śmierci swojej albo jej. :whistling:Jak na razie sami telefoniczni targowacze wydzwaniali. dużo oglądaczy internetowych też jest: Ogłoszenie wyświetlano 754 razy. Może się trafi ktoś konkretny biorąc pod uwagę że ogłoszenie wisi od soboty. :whistling:

Opublikowano

Przyjechały opony zimowe, a za oknem do 6 grudnia ani grama śniegu :facepalm:

Opublikowano

Podobno do końca roku tak ma być :wink:

---------- Post dopisany at 20:16 ---------- Poprzedni post napisany at 20:14 ----------

szczuraz, musisz poczekać, nie raz wystawić, ja czasem 2-3 miechy sprzedawałem i w końcu trafiał się kupiec :decayed: A teraz to też taki okres święta itd więc mniej ludzi kupuje, ale jak ktoś ma kupić to kupi :wink:

Opublikowano

Każde auto ma swojego kupca :thumbup1:

Opublikowano

Duds tempomat masz?:decayed:

Opublikowano
Duds tempomat masz?:decayed:

Nie mam :wink:

Arek, Twoją rameczkę ma Kurczak, bo mówił, że będzie się z Tobą widział. Kurczak, te błędy w silniku mam przez ten alarm jednak:facepalm: Podepnę się w weekend w domu to zobaczę czy powróciły, ale na 99% tak :wink: Ewentualnie będzie przekaźnik świec do wymiany:whistling:

Opublikowano

Ja tam zawsze biorę ramki z Audi Centrum Wrocław, bardzo ładne :decayed:

Opublikowano
Ja tam zawsze biorę ramki z Audi Centrum Wrocław, bardzo ładne :decayed:

Klubowe ładniejsze :naughty::naughty::naughty: