Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Karol opcja 216 i czip styka ja nie potrzebuje więcej jeśli więcej to i sprzegło szybciej powie papa ja mam nowe z dwumasem i mi to styka

Jutro mnie nie ma

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja dopiero zjechałem do domu.. dzisiaj mój alarm dostał jakiegoś szału. Wracam zamykam auto. Otwieram normalnie ale trochę szybko otworzyłem drzwi i niechcący jeszcze raz włączyłem centrala... i zaczęło się... zaczął wyć. W końcu udało się go wyłączyć ale z pilota nie zamyka się i nie otwiera. Tak jakby brak odpowiedzi od centralki.

Potrzebuję namiar na jakiegoś magika od alarmów bo jak ja zacznę w tym grzebać to jednym pilotem będę pół dzielnicy otwierał :polew:

Opublikowano
Ja dopiero zjechałem do domu.. dzisiaj mój alarm dostał jakiegoś szału. Wracam zamykam auto. Otwieram normalnie ale trochę szybko otworzyłem drzwi i niechcący jeszcze raz włączyłem centrala... i zaczęło się... zaczął wyć. W końcu udało się go wyłączyć ale z pilota nie zamyka się i nie otwiera. Tak jakby brak odpowiedzi od centralki.

Potrzebuję namiar na jakiegoś magika od alarmów bo jak ja zacznę w tym grzebać to jednym pilotem będę pół dzielnicy otwierał :polew:

Autoalarmy Wrocław-montaż,naprawa,serwis,immobilisery,blokady skrzyń biegów na robotniczej masz

Opublikowano

siemanko :hi:magnolia dzisiaj o której ?

Opublikowano

polecam Łukasza Szopę, podobno jest znany na forum, robilem u niego alarm, ma profesjonalne podejscie

AUTOBLOK Wrocław zabezpieczenia samochodowe, blokady, alarmy, znakowanie

Opublikowano
siemanko :hi:magnolia dzisiaj o której ?

myślę, że 17 lub parę minut po

Opublikowano

oj coś widzę że frekwencja to dzisiaj będzie jak w morde szczelił :D

Opublikowano

Też polecam Szopę, też u niego robimy auta już od 10 lat i nigdy żadnych zastrzeżeń nie było :whistling:

Opublikowano

mnie dzisiaj nie ma zajmuje się synem :decayed: a w takim mroz nie chce mi sie z nim jezdzic po miescie

Opublikowano
mnie dzisiaj nie ma zajmuje się synem :decayed: a w takim mroz nie chce mi sie z nim jezdzic po miescie

Ja dzisiaj będę z młodym bo moja poleci na sklepy. Później sobie wrócą a mnie paciulok odstawi :decayed:

Opublikowano

To kto jest?

Opublikowano

Wykończyłem dzisiaj sprzęgło w cbr :facepalm:

Opublikowano

ahhh byłem koło 18 szukałem szukałem i nie znalazłem:facepalm: pewnie słabo szukałem :whistling:

Opublikowano

byliśmy byliśmy ... trzeba jak coś dzwonić

Opublikowano

muszę zapisać nr:wink: a wy byliście gdzieś na parkingu na magnolii czy pod mm czy w środku w magnolii ?

Opublikowano

Hornet o audi mówisz z tym alarmem? Fabryczny masz? Weź najpierw zajrzyj do pompki, wysusz ją, bo mogło jej odjebać.

Opublikowano

muszę zapisać nr:wink: a wy byliście gdzieś na parkingu na magnolii czy pod mm czy w środku w magnolii ?

Magnolia , parking +1 , wjazd koło castoramy na piętro, i później albo coffehaeven albo mc , albo tam gdzie jest miejsce :)

Opublikowano
Hornet o audi mówisz z tym alarmem? Fabryczny masz? Weź najpierw zajrzyj do pompki, wysusz ją, bo mogło jej odjebać.

to jest dokładany.. jakby był fabryczny to bym sobie poradził :decayed:

Opublikowano

Zawsze w takich sytuacjach radzę jedno. Wybierz najwyższy wariant ubezpieczenia. Wepchnij w krzoki. Podpol fhooi. Idź do monopolowego. Napierdol się. Wtedy myśl co dalej :decayed:

Opublikowano

jak znajdę chwilę to podjadę do gościa.. pewnie się centralka powiesiła ... resetowanie nic nie dało.