Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To mi mój mechanior ostatnio nie zakręcił jednej z trzech śrub w komorze silnika od trzymania amora. Jego tłumaczenie "No tak, tam był zerwany gwint, ale to Ci nie będzie stukało":facepalm:. k**wa wystarczyło włożyć śrubę o mniejszej średnicy i dokręcić ją od spodu nakrętką wraz z podkładką... Ponadto spierdolił mi tak zawieszenie, że nie puszczę tego płazem. Najprawdopodobniej skręcał na podniesionym aucie:facepalm: Dobrego mechaniora ze świecą szukać:kwasny:

Edek coś ostatnio zamyślony...

ja mam mechaniora bardziej ogarnietego ale dosc daleko, gość trzepie fury nocami i przemawia przez niego pasja, no i niskie ceny...

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
To mi mój mechanior ostatnio nie zakręcił jednej z trzech śrub w komorze silnika od trzymania amora. Jego tłumaczenie "No tak, tam był zerwany gwint, ale to Ci nie będzie stukało":facepalm:. k**wa wystarczyło włożyć śrubę o mniejszej średnicy i dokręcić ją od spodu nakrętką wraz z podkładką... Ponadto spierdolił mi tak zawieszenie, że nie puszczę tego płazem. Najprawdopodobniej skręcał na podniesionym aucie:facepalm: Dobrego mechaniora ze świecą szukać:kwasny:

Edek coś ostatnio zamyślony...

ja mam mechaniora bardziej ogarnietego ale dosc daleko, gość trzepie fury nocami i przemawia przez niego pasja, no i niskie ceny...

Edka to ja zjebię jak psa, będzie poprawiał moją zawiechę i mojego dziadzia. Obie spierdolone, skręcane na podnośniku, banany wręcz pozrywane, odwrotnie założone. Kjerwa, przecież tak się nie robi... Zawsze można powiedzieć "Nie umiem, nie chcę sp***dolić, nie zabieram się za to":facepalm:

Opublikowano
Przecież ta śruba była na hamca wpierdolona młotkiem, a gwint jest tak sponiewierany, że nie ma tutaj opcji, żeby coś jeszcze z niej było.

Po czym wnioskujesz? Kolego jak napisałem wyżej rysa to dzieło mechanika ściągał podkladke do innej śruby. A gwint jest zerwany a nie sponiewierany, jak to czytam to mnie nosi :facepalm:

P.S. A wiadomo że śruba to śmietnik

Opublikowano
A w zwrotnicy urwany gwint widać na końcu śruby!!!

Ok, ok... Zrozumiałem na początku, że to śruba ma zerwany gwint a na foto widać tak jak mówisz teraz... w każdym razie o to samo nam chodziło :wink:

Łap za d*py tych "fachowców", żeby następnym razem się zastanowili dwa razy, bo to mogło mieć dużo gorsze konsekwencje :whistling:

Opublikowano

Każdy jest cwaniak jak zobaczy kogoś robotę. Jak sam sp***doli, jest cisza...

Opublikowano
Przecież ta śruba była na hamca wpierdolona młotkiem, a gwint jest tak sponiewierany, że nie ma tutaj opcji, żeby coś jeszcze z niej było.

Po czym wnioskujesz? Kolego jak napisałem wyżej rysa to dzieło mechanika ściągał podkladke do innej śruby. A gwint jest zerwany a nie sponiewierany, jak to czytam to mnie nosi :facepalm:

P.S. A wiadomo że śruba to śmietnik

A to przepraszam, przepraszam i wybaczam :whistling:

Opublikowano

najciekawsze podsumowanie wątku :wink:

---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ----------

tzn. to :-)

Opublikowano

Nelson, Zastanów sie 2 razy zanim coś napiszesz. Wytlumacze ci o co tu chodzi, bo widzę iż nie ogarniasz. Nie chodzi o zerwanie śruby , może stało sie to nieumyślne. Lecz o to iż powinni mnie poinformować o tym ze jak wykrecali śrube to UJEBALI GWINT. Kumasz? A ONI ZAKRECILI NA 3 ZWOJE I NIECH JEDZIE HEHE

Opublikowano

Nelson, Zastanów sie 2 razy zanim coś napiszesz. Wytlumacze ci o co tu chodzi, bo widzę iż nie ogarniasz. Nie chodzi o zerwanie śruby , może stało sie to nieumyślne. Lecz o to iż powinni mnie poinformować o tym ze jak wykrecali śrube to UJEBALI GWINT. Kumasz? A ONI ZAKRECILI NA 3 ZWOJE I NIECH JEDZIE HEHE

Słuchaj i czytaj mnie uważnie. Mój zrobił kjerwa to samo, spierdolił i się nie przyznał. Dlatego się z Tobą utożsamiam. Jak leciałem na budziku miałem 200 i przejeżdżałem przez łączenie mostu w gebelsach, miałem wrażenie, ze mnie zawieszenie wyprzedza i zaraz zobaczę je przed autem.

Często rozmowa z mechanikiem wygląda tak:grin:

Opublikowano

Ostrów :grin:

Opublikowano

Mn

---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ----------

Mnie najbardziej wkurza fakt iż to jest SŁAWNY JETTRONIC WE WROCŁAWIU a oni tak zj***li sprawę.A NAJBARDZIEJ BULWERSUJACY FAKT TO: po 3 dniach udalem sie do nich ponieważ stwierdziłem ze coś napierdala w tym kole. Po podniesieniu samochodu powiedzieli ze to zwrotnica , zapytałem co sie stało i co jest przyczyna , a oni na to ze poprostu coś sie tam wyrobilo. NO k**wa WIERZYŁEM ZE RZECZYWIŚCIE 170 tys nalotu czas robi swoje a teraz sie wydało ze UJEBALI GWINT NIE PRZYZNALI SIĘ

Opublikowano

Ja jetronica nie będę bronił bo zj***li sprawę.... napisałem Ci co masz zrobić.

Co do mechaników to zaprowadzacie auta do jakiś panów Mietków a potem się dziwicie...

Opublikowano

Co do mechaników to zaprowadzacie auta do jakiś panów Mietków a potem się dziwicie...

Edek ma odjebany warsztat jak mało kto, zawsze wszystko na miejscu i czysto. Konkretny gość, ale Vagowskie zawieszenie po prostu go przerosło:wink:

Opublikowano

Edek ma odjebany warsztat jak mało kto, zawsze wszystko na miejscu i czysto. Konkretny gość, ale Vagowskie zawieszenie po prostu go przerosło:wink:

Może mieć złote klamki .... jak nie ogarnia to złoto mu nie pomoże.

Opublikowano

ilu Was tam przyjeżdża pod most? :P 4 auta będą? :P

Opublikowano

zależy jak leży :decayed: a co jak 4 auta będą to nie przyjedziesz ?

Opublikowano

:facepalm:

Opublikowano

Nie ale często takie spoty są spotami tylko z nazwy, co nie, dlatego pytam, bo nie lubię kapuśniaka na zlotach.

Opublikowano

Jak masz zamiar wpaść na kapuśniak, polecam bar mleczny "Mewa". I się nawpierdalasz i jakąś emerytkę wyrwiesz:grin:

Opublikowano
:polew: