Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzisiaj byłem u lekarza i powiedział mi że mam ciało nastolatka.Skąd ten sk***iel wie co mam na strychu?

:polew:

Chopin, skoro Karol będzie miał za darmo. To Tobie będą musieli zapłacić, żebyś miał taniej:grin:

:grin::grin::grin: Od dzisiaj Chopin mianuję Cię skarbona :polew:

---------- Post dopisany at 15:04 ---------- Poprzedni post napisany at 14:58 ----------

i nie wytrzymał...musiał zyebać zabawę a taką bekę miałem :grin:

a to ciekawe , bo Jacek twierdzi co innego :hi:

:facepalm: Ja też swoim klientów wszytko mówię co chcą wiedzieć :facepalm:

---------- Post dopisany at 16:02 ---------- Poprzedni post napisany at 15:59 ----------

Czasami to jesteś taki śmieszny, że aż żałosny. :facepalm:

tak ja Ty :decayed:

---------- Post dopisany at 16:43 ---------- Poprzedni post napisany at 16:41 ----------

Chopin, jak alkohol? :whistling::wink:

sie robi dopiero , trzeba czekać 2 tygodnie żeby kończyć , ale tak naprawde to w zimie bedzie git :D

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
][/color]Najpierw kupujesz płyty u turasów...później kupiłeś diesla...teraz to :facepalm:

Uwielbiam patrzeć jak na światłach ludziom opadają szczęki gdy toczę się z moim Sertar ortac w głośnikach przez miasto. :naughty: Jakbym miał darmowy internet w telefonie to leciała by stacja Urdu islam. :facepalm::banan:

Jak Cię kiedyś przerucha jakiś arab swoją wielką pytą to Ci się skończy ta dziwna sympatia do tego pojebanego narodu :kwasny:

Opublikowano

to nie pijemy tak ?

Opublikowano

Witam , podłączyłem ten nowy silniczek id sterowania klap ogrzewaniem i nadal nie dziala dlaczego ?

Opublikowano

Z tego co pamietam to chyba adaptacje jakas trzeba zrobic. Skontaktuj sie z cwiara, ogarnie Ci to. Tylko jak bedziesz do niego jechal to wez kierowce, bo trzezwy od niego jeszcze nikt nie wyjechal :wink: a kontakt do cwiary Ci dawalem w PW, a jak nie, to pacz na to, napisze tylko jedno magiczne zdanie: Andrzeju, flaszka do zrobienia!!!

Max 3 posty i cwiara sam sie odezwie :whistling:

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano

Ktos mnie tu szukal? :grin:

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Opublikowano

JA Cię potrzebuję :D Pisze na PW :D

Opublikowano

Odpisalem. :wink:

Opublikowano

A nie mowilem :polew:

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano

A ile to roboty :grin:

Opublikowano
  • Autor

Jak Cię kiedyś przerucha jakiś arab swoją wielką pytą to Ci się skończy ta dziwna sympatia do tego pojebanego narodu :kwasny:

A czy ja gdzieś napisałem że mam sympatię do ciapaków? :facepalm: Idąc tym tropem musiałbym mieć też sympatię do naćpanych koksów z tranceowych eventów, obszczanych punków z rynku i do Waszki G bo to niby też raper. :OMG::grin:

eb452ce6f503f652709ae6e9e88435dd_original.jpg?1379073546

Opublikowano

Gniady... lecimy jutro ok 16:00 start. Przyjadę po Ciebie i walimy na wódę .. wracamy w niedzielę.

Opublikowano

Jutro znowu wesele :facepalm: :facepalm:

Opublikowano
Jutro znowu wesele :facepalm: :facepalm:

Powinieneś się cieszyć :decayed:

Opublikowano

Siema ludzie, ma ktoś we Wrocku czarną B7 bez chromów? Chciałbym zobaczyć live jak to się prezentuje.

Opublikowano

Wesela spoko... ale nie co 2tyg :facepalm: Miało być modzone i co... i wesele jedno, drugie, trzecie... :facepalm:

---------- Post dopisany at 19:48 ---------- Poprzedni post napisany at 19:46 ----------

A Ty Szczuru nie wrzucaj więcej takich hitów jak wczoraj :whistling: Dzisiaj sobie w robocie nucę elegancko o Wioletcie i Gepetto a tu szef za mną :grin::grin: stwierdził, że dobra nuta do wódki :polew:

---------- Post dopisany at 19:51 ---------- Poprzedni post napisany at 19:48 ----------

Oca przemyśl moją propozycje... Może Szczura jeszcze by się zwerbowało w ten temat :whistling:

Maćku melduj się przy tablicy i to już :cygaro:

Opublikowano
  • Autor

Jestem za jak najbardziej na temat :wink: Jak Oca sie tylko ogarnie

A co do piosenki to u mnie dzisiaj była impreza firmowa z grillem i znamy z chłopakami już tekst na pamięć :decayed:

Opublikowano

Oca już się zadeklarował i jest SI...także tego ten :decayed:

Opublikowano
  • Autor

i gitarra :hi:

Opublikowano

Tato wyczajony na fejsbuczku :grin: