Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tydzien w niedziele :) Info na 1 stronie, dzisiaj choc zimno bylo bardzooo przyjemnie :good:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Muszę wpaść tam do was zobaczyć jak wyglądają ludziska z forum no i oczywiście furaki, które znam tylko ze zdjęć :). Za 2 tygodnie będę już zaczynał przebywać co weekend we wro także napewno się napatocze pewnego razu :)

Opublikowano

Co tydzien w niedziele :) Info na 1 stronie, dzisiaj choc zimno bylo bardzooo przyjemnie :good:

Wojtas dziekuje za przybycie nareszcie. Milo bylo Cie znowu widziec i zobaczyc Twoje cacuszko :)

Zapraszamy co niedziela w wiadomym miejscu :)

Opublikowano

ludziska i ja muszę w końcu się pojawić.... Tylko że zazwyczaj w niedzielę nie jestem w stanie kierować ponieważ schodzą ze mnie promile :)

Na chwilę obecną jeszcze latam po Polsce ale weekendy spędzam we Wrocku. Za chwilę będę już na stałe a wtedy nawet w tygodniu można spotkać się w Spiżu

Opublikowano

ludziska i ja muszę w końcu się pojawić.... Tylko że zazwyczaj w niedzielę nie jestem w stanie kierować ponieważ schodzą ze mnie promile :)

Na chwilę obecną jeszcze latam po Polsce ale weekendy spędzam we Wrocku. Za chwilę będę już na stałe a wtedy nawet w tygodniu można spotkać się w Spiżu

ło matko i znowu trza bedzie pić :kox:

no dobra przekonałeś mnie :tongue4:

Opublikowano

ło matko i znowu trza bedzie pić :kox:

no dobra przekonałeś mnie :tongue4:

Ostatnio odkryłem że w Spiżu można nabyć ciemne piwko w buteleczce 0,9 i zabrać do domu

Opublikowano

Ostatnio odkryłem że w Spiżu można nabyć ciemne piwko w buteleczce 0,9 i zabrać do domu

to faktycznie wcześniej musiałeś mocno balować, żeby o tym nie wiedzieć :kox: :kox: :naughty:

Opublikowano

to faktycznie wcześniej musiałeś mocno balować, żeby o tym nie wiedzieć :kox: :kox: :naughty:

Nigdy się tym nie interesowałem. Skoro można to można dobrego bronka walnąć w domu.

Opublikowano

Czekamy i zapraszamy, NIUNIAA4 , no wreszcie mi udalo, moze uda mi sie teraz czesciej wpadac na spociki :good:

Opublikowano

Można nawet w 2l buteleczkach :> Kiedyś jeszcze była promocja, że jak przychodziłeś z ta butelka i brałeś na wynos to płaciłes 50% :) ale chyba za czeto z tego korzystałem i zlikwidowali ta opcje :confused4:

Opublikowano

Czekamy i zapraszamy, NIUNIAA4 , no wreszcie mi udalo, moze uda mi sie teraz czesciej wpadac na spociki :good:

Ty moze nie wpadaj tylko przyjedz :tongue4:

no to zapraszam ewentualnie milenijny o 19 tam tez sie dzieje

mala popraweczka o 18 sie spotylamy :wink4:

Opublikowano

Parę osob niech sobie robi co chce, ja tylko pisze ze o 14 nie ma zadnego spotu A4 KLUBU .... , SPOTY A4 KLUBU oraz AKP SA JAK PISALEM WYZEJ .... o 18 , a wiec serdecznie zapraszamy na 18 pod most milenijny :good:

Opublikowano

SPOTY A4 KLUBU oraz AKP SA JAK PISALEM WYZEJ .... o 18 , a wiec serdecznie zapraszamy na 18 pod most milenijny :good:

Fajnie, że sytuacja się rozwiąząła bo jako newbie odniosłem wrażenie, że w tym tygodnu spot ma odbyc sie gdzie indziej :rolleyes:

ale w takim razie plan jest aby wpaść pod milenijny :)

Opublikowano

Siema,

Jestem we Wrocku ale nie wpadnę ponieważ już :drunk:

Nie ma mnie kto dostarczyć ponieważ moją już winkuje :naughty:

Tak czy siak co się odwlecze to nie uciecze

Opublikowano

No to udało sie wpaść pod milenijny. Pozdro dla wytrwałych, którym podgoda nie straszna była wczoraj.

Opublikowano

Zgodnie z tym co jest napisane na forum pojechałem na 18 pod milenijny. Z tym, że zastałem tam tylko chłopaków z AKP :rolleyes:

Opublikowano

Więc może zrób tak jak ja i spróbuj przyjechać na 14, tyle że następny spot 12.10 podobno... Szkoda że stąd się ludzie nie spotykają...

jak to sie nie spotykają, raz jest wiecej, raz mniej, ale zawsze w niedziele po 18 ktos jest pod milenijnym !! :hi:

Opublikowano

IMHO zamiast robic 2 osobne spoty to lepiej zrobic jeden a wiekszy :wink4: skoro uzytkownicy tego forum i AKP spotykaja sie pod milenijnym to czy stoi cos na przeszkodzie aby tam ustalić jedną wspólna miejscówke ?

Opublikowano

Nie ma nic na przeszkodzie, tylko ludzie ktorzy sie spotykaja o 14 nie chca ;)

Opublikowano

Jak A4 Tu i Tu to może zrobić kiedyś jeden konkretny spot? ALE typowo Audi A4

Jak masz troche czasu i checi to prosze bardzo, organizuj !! :good: