Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wal kit 40/40 jak nie chcesz pchać się w koszta z gwintem. Cena ok 300-600 pln za 4 szt i nie tracisz na komforcie. A co do felg to 17 minimum.

:polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Jestem na lekach i za spokojny jestem, żeby to komentować

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
cwiara, jak znajdziesz dla mnie czas, to dorzucę Ci jeszcze flaszkę na zachętę :hi::dance:

Sory ale na weekend miałem wyjazd i czasu brakowało. Myśle ze jak nie jebnie sniegiem w ten weekend to ogarniemy temat

Opublikowano
:hi: Panowie powiedzcie mi, bo pewnie większość z Was ma obniżone zawieszenie w swoich autach. Sam powoli przymierzam się do takiego zabiegu i powiedzcie mi co najlepiej zrobić żeby obniżyć, a przy okazji nie tracąc komfortu z jazdy, czy jest taka możliwość, czy albo to albo to? Czy kola jakie mam na chwilę obecną 225X55 r16 będą okej czy już za małe? Czy tylko w grę wchodzi gwint? jeśli tak to co polecacie, jakie koszta mnie czekają za taką przyjemność. Jeśli nie powinienem tu zamieszczać takiego pytania od razu najmocniej przepraszam :decayed:

Ty mi najpierw napisz czy dobrze koła odpowietrzyłeś?

Opublikowano
:hi: Panowie powiedzcie mi, bo pewnie większość z Was ma obniżone zawieszenie w swoich autach. Sam powoli przymierzam się do takiego zabiegu i powiedzcie mi co najlepiej zrobić żeby obniżyć, a przy okazji nie tracąc komfortu z jazdy, czy jest taka możliwość, czy albo to albo to? Czy kola jakie mam na chwilę obecną 225X55 r16 będą okej czy już za małe? Czy tylko w grę wchodzi gwint? jeśli tak to co polecacie, jakie koszta mnie czekają za taką przyjemność. Jeśli nie powinienem tu zamieszczać takiego pytania od razu najmocniej przepraszam :decayed:

:grin::grin: Jeszcze jedna robota nie odebrana a za następną sie bierze :decayed:

Opublikowano
wal kit 40/40 jak nie chcesz pchać się w koszta z gwintem. Cena ok 300-600 pln za 4 szt i nie tracisz na komforcie. A co do felg to 17 minimum.

co Ty ćpiesz Maciek? Weź to odłóż :facepalm: ja do czarnej wsadziłem FK AK Street, mogłem kręcić w dół w góre przy komforcie porównywalnym z 1BE... :whistling:nowe te gwinty po tysiaka latają na allegro, ponad 50kkm zrobiłem, mrogal ponad dyche zrobił jak nie dwie na tym zawiasie i auto poszło w świat... nie idź w żadne pół środki, bo za chwile się i tak i tak zdecydujesz na gwint.

Opublikowano

:grin::grin: Jeszcze jedna robota nie odebrana a za następną sie bierze :decayed:

Pany wczoraj o 14.13 pisałem :grin: hamulec jak brzytwa :banan:

---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ----------

co Ty ćpiesz Maciek? Weź to odłóż :facepalm: ja do czarnej wsadziłem FK AK Street, mogłem kręcić w dół w góre przy komforcie porównywalnym z 1BE... :whistling:nowe te gwinty po tysiaka latają na allegro, ponad 50kkm zrobiłem, mrogal ponad dyche zrobił jak nie dwie na tym zawiasie i auto poszło w świat... nie idź w żadne pół środki, bo za chwile się i tak i tak zdecydujesz na gwint.

w sumie z tym gwintem o tyle dobra sprawa, że te 16 moęe zostawić na zimę i poprostu krecić pod nie zawias w górę, a na lato 17 chyba dadzą rade?

Opublikowano

założysz 17 poganiasz pół sezonu i stwierdzisz, że chcesz 18.

Opublikowano

chcieć to może i bym chciał ale jak to się później przekłada na żywotność wahaczy? żeby się później nie okazało że co 15kkm do wymiany :facepalm:

Opublikowano

chcieć to może i bym chciał ale jak to się później przekłada na żywotność wahaczy? żeby się później nie okazało że co 15kkm do wymiany :facepalm:

błagam stary :decayed: normalnie ganiasz :wink:

Opublikowano

skoro tak to czemu nie :jerk: to na taką przyjemność musze ile przeznacyć, do 2tyś zł można kupić jakiś dobry gwint? i co normalnie później 17/18 czy jeszcze jakieś dystanse są potrzebne?

Opublikowano

lolek...... poszukaj opinii i informacji na forum... jest ich pełno. Posłuchaj się wujka.. dobrze Ci radzę... tutaj dostaniesz kilka odpowiedzi a ja swojej opinii nie wyrażę z kilku powodów....

P.S

Prochy dalej działają :grin:

Opublikowano

skoro tak to czemu nie :jerk: to na taką przyjemność musze ile przeznacyć, do 2tyś zł można kupić jakiś dobry gwint? i co normalnie później 17/18 czy jeszcze jakieś dystanse są potrzebne?

pisałem Ci, nówke gwint z komfortem za tysia wyjmujesz z allegro. 18tki ja nawet mam na sprzedaż, do których nie potrzebujesz dystansów żadnych i Ci siądzie dobrze.

Opublikowano
  • Autor

Kaju ty miałeś ak street a nie prawdziwy beton gwint który ją mam na mysli. Kolega zaczyna zabawę z tematem więc jak nauczy sie latać na kicie przykurwi micha że dwa razy i wylamie nadkole przy pełnym skrecie z dziurą to zadecyduje czy chce niżej. Ją mam teraz kupiony gwint HR full beton i zobaczę jak to będzie banglac po wro. I dawaj mnie tu foty tych osiemnastek bo mam opcję odkupić moje cygańskie fele że srebrnej. Gość jest u nas na forum.

Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Kaju ty miałeś ak street a nie prawdziwy beton gwint który ją mam na mysli. Kolega zaczyna zabawę z tematem więc jak nauczy sie latać na kicie przykurwi micha że dwa razy i wylamie nadkole przy pełnym skrecie z dziurą to zadecyduje czy chce niżej. Ją mam teraz kupiony gwint HR full beton i zobaczę jak to będzie banglac po wro. I dawaj mnie tu foty tych osiemnastek bo mam opcję odkupić moje cygańskie fele że srebrnej. Gość jest u nas na forum.

flaty mam na opindolenie, takie co miałem w czarnej

Opublikowano

to aż taka jazda jest na gwincie?:kwasny: myślałem że tak strasznie to nie jest :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Pisz mnie Kaju co jak i jaką cena na pw. Gumę jakie masz do tego ?

Opublikowano

Zależy jak bardzo chcesz posadzić auto, ale nie raz się zdarzy gdzieś przytrzeć :decayed:

Opublikowano

to aż taka jazda jest na gwincie?:kwasny: myślałem że tak strasznie to nie jest :facepalm:

czytaj co piszemy - jeden gwint jest beton, drugi komfortowy - napisałem Ci jaki ja miałem - komfortowy, dałem Ci nazwe, na prawdę mogę polecić, który jechał moją furą - Nelson, ale on nie wiem czy będzie pamiętał, bo bułgarki ma na głowie, komfort miałem na prawdę git, nie zakładałem betonu ze względu na to, że to był daily car i mam dwójkę małych dzieci...

Opublikowano

Znajdzie się ktoś z Wrocławia, kto potrafi regenerować wytarte przyciski? Ja nie daję rady ze zdzieraniem szablonu i nie mam nerwów do tego :kwasny:

Opublikowano
:hi: