Opublikowano 18 Stycznia 201412 l Za pół litra zrobi wszystko :D:D Chyba Cie poje... Z braku czasu i miejsca zabardzo nie chce mi sie w to bawic.
Opublikowano 18 Stycznia 201412 l Za pół litra zrobi wszystko :D:D Nie bądź tym co koń pod brzuchem nosi
Opublikowano 18 Stycznia 201412 l Czyli lipa z tym ćwiara u Ciebie? Kaju pamiętam jak kiedyś pisałeś, że masz kogoś w Oleśnicy kto się zajmuje takimi rzeczami
Opublikowano 18 Stycznia 201412 l Czyli lipa z tym ćwiara u Ciebie? Kaju pamiętam jak kiedyś pisałeś, że masz kogoś w Oleśnicy kto się zajmuje takimi rzeczami to ja... ale za granicą jestem, więc najszybciej w kwietniu dostępny będę
Opublikowano 18 Stycznia 201412 l Ponawiam: zna ktoś jakiegoś "magika" we Wrocławiu i okolicach, który przerobi mi kostki i całą resztę z licznika bez fis-a (przedlift) żebym mógł podpiąć coś takiego: http://s17.postimg.org/pfy05oyse/WP_000012.jpg Nie musi oczywiście działać każda funkcja. Już chu* mnie strzela z tymi starociami, bo wymieniłem już trzeci licznik i tak samo się zepsuł jak i poprzednie. Cześć jak byś miał stary licznik wyrzucać to chętnie przytulne tylną obudowę
Opublikowano 18 Stycznia 201412 l Za pół litra zrobi wszystko :D:D Nie bądź tym co koń pod brzuchem nosi :polew: Marcin mam jakas tylna obudowe. I przed i polift
Opublikowano 18 Stycznia 201412 l Szybka akcja ) o 21 mam busa do 3miasta to jeszcze sie zdążycie napierdolić
Opublikowano 18 Stycznia 201412 l Siedzę własbie w spizu na rynku i jest za***iście )) Już masz w ryj, że nie dałeś znać.. ja na 21 jadę do rynku ale z tej okazji mogę być wcześniej.. ja dzisiaj nie piję bo autem
Opublikowano 18 Stycznia 201412 l Zostało ostatnie 100 wjazdowek na vag nysa także pisać się kto jeszcze Sent from my 7 Mozart T8698 using Tapatalk
Opublikowano 18 Stycznia 201412 l Mam tą zabawke w aucie co mi wrzuciłeś Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2