Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Eeeeeee.... Nie wiem co napisać... Kox

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bynem w niedziele jak się nie ro***bie po drodze z Wa-wy :decayed:

Opublikowano
Lolek zczytaj błędy, na Vagu wyjdzie czy to błąd wskaźnika czy też czegoś innego. Nie masz czasem skoków napięcia?

Wysłane z monopola 24/7

To w takim razie muszę męczyć goldika o kompa :grin: a co do skoków napięcia to nie wiem, a jak to sprawdzić ?

Opublikowano

Jak by miał skoki to wydaje mi się że to wszystko mogło by wariować a nie jeden wskaźnik. Lolek spróbuj vagiem test zegarów zrobić i zobacz jak się wskazówka będzie zachowywać. Jakie masz zegary ? Jak masz z białym podświetleniem jagera to mogą być padniete

Opublikowano
Jak by miał skoki to wydaje mi się że to wszystko mogło by wariować a nie jeden wskaźnik. Lolek spróbuj vagiem test zegarów zrobić i zobacz jak się wskazówka będzie zachowywać. Jakie masz zegary ? Jak masz z białym podświetleniem jagera to mogą być padniete

Zegary mam z białym podświetleniem, ale nie wiem czy jagera czy VDO, czyli możliwe że ten silniczek może być do wymiany? Już kiedyś wymieniałem od obrotomierza bo szalał jak chciał:grin:

Opublikowano

może być sam silniczek a niestety może być cały zegar uje...ny. Może ćwiara coś podpowie. Ja jeździłem 3 lata z walniętymi jagerami i nie wiedziałem ile mam paliwa przez to. W końcu wymieniłem na pełny fis vdo i spokój

Opublikowano
może być sam silniczek a niestety może być cały zegar uje...ny. Może ćwiara coś podpowie. Ja jeździłem 3 lata z walniętymi jagerami i nie wiedziałem ile mam paliwa przez to. W końcu wymieniłem na pełny fis vdo i spokój

Napisałem do niego ale nie odpisuje :cry:

Opublikowano
  • Autor

rozumiem że opcja przejęcia leasingu przepadła razem z modami :whistling:

Opublikowano

już dawno

Opublikowano

Na razie nie sprzedaje :grin: upalam do następnej zimy

Opublikowano
  • Autor
Kaju Kaju spieprzył z kraju i codziennie jest na haju,

z prawej strony kręci kołem- tęskni za Polskim rosołem

:polew::polew::polew:

Opublikowano
Kaju Kaju spieprzył z kraju i codziennie jest na haju,

z prawej strony kręci kołem- tęskni za Polskim rosołem

:polew::polew::polew:

:lol1:

Opublikowano
:hi: czołem załoga

---------- Post dopisany at 14:19 ---------- Poprzedni post napisany at 14:09 ----------

Sprawdź czy konektory przy czujniku nie są zaolejone. Ma ktoś 215/17 na zbyciu na lato ? Kompletuje zestaw przejściowy do czasu aż 18 nie kupię

szczuraz wtyczka jest czysta, więc raczej nie to :facepalm: Zrobiłem jeszcze dzisiaj coś takiego, odpiąłem aku, zdjąłem wtyczkę z czujnika i podłączyłem aku, więc teoretycznie wskazówka nie powinna się podnieść, natomiast u mnie po włączeniu zapłonu wskoczyła na 70st. Gdzie mogę szukać przyczyny? Jak myślicie może być jakiś błąd i podpięcie pod kompa może coś pomóc?

---------- Post dopisany at 15:12 ---------- Poprzedni post napisany at 14:19 ----------

gniady i co kupiłeś ?

Jeszcze nie kupiłem bo do póżna pracuje ogólnie to miałem mieć od Nelsona ale on zakochany ma mnie w d*pie nie odbiera telefonu nie oddzwania dalej nie pisze - na razie musze się na rezonans magnetyczny umówić bo mam ujnie.

Opublikowano

---------- Post dopisany at 14:19 ---------- Poprzedni post napisany at 14:09 ----------

Sprawdź czy konektory przy czujniku nie są zaolejone. Ma ktoś 215/17 na zbyciu na lato ? Kompletuje zestaw przejściowy do czasu aż 18 nie kupię

szczuraz wtyczka jest czysta, więc raczej nie to :facepalm: Zrobiłem jeszcze dzisiaj coś takiego, odpiąłem aku, zdjąłem wtyczkę z czujnika i podłączyłem aku, więc teoretycznie wskazówka nie powinna się podnieść, natomiast u mnie po włączeniu zapłonu wskoczyła na 70st. Gdzie mogę szukać przyczyny? Jak myślicie może być jakiś błąd i podpięcie pod kompa może coś pomóc?

---------- Post dopisany at 15:12 ---------- Poprzedni post napisany at 14:19 ----------

gniady i co kupiłeś ?

Jeszcze nie kupiłem bo do póżna pracuje ogólnie to miałem mieć od Nelsona ale on zakochany ma mnie w d*pie nie odbiera telefonu nie oddzwania dalej nie pisze - na razie musze się na rezonans magnetyczny umówić bo mam ujnie.

Jedz na pastera tam najkrotsze kolejki . Ja mam na 17.06 :polew: a gdzie indziej rejestrują na sierpień :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

4l2 853 189 rozkoduje mi to ktoś czy to z angola czy z europy Q7 ? Jak z angola to rwę znaczek do siebie na grilla a jak nie to na allegro :decayed:

Opublikowano
4l2 853 189 rozkoduje mi to ktoś czy to z angola czy z europy Q7 ? Jak z angola to rwę znaczek do siebie na grilla a jak nie to na allegro :decayed:

Angol

Opublikowano
  • Autor

dzięki idę po kombinerki i mam nówkę znaczek na grill z zapinkami :decayed:

Opublikowano

gniady i co kupiłeś ?

Jedz na pastera tam najkrotsze kolejki . Ja mam na 17.06 :polew: a gdzie indziej rejestrują na sierpień :kwasny:

Umówiłem się dzisiaj na Grabiszyńską na 13.06 problem w tym że muszę dzień wcześniej wziąść urlop i zrobić rentgen oczu i iść do okulisty bo badanie wytwarza takie silne pole magnetyczne że jakiekolwiek drobinki metalu mogą rozpierdoloć mi gały:shock3::shock3::shock3:.

Opublikowano

ale sie posmiac mozna u mnie w watku na Jeleniej

mam prawdziwego mistrza :grin:

Opublikowano
ale sie posmiac mozna u mnie w watku na Jeleniej

mam prawdziwego mistrza :grin:

Czytam cały czas :grin: