Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szymeniu Ty też tak zabawiasz swoje pociechy ? :decayed::decayed::decayed:

:wink:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Panowie sytuacja niezwykle dynamiczna. Zauważyłem, że mam ukręconą gumę od przegubu wewnętrznego w skrzyni. Oczywiście mowa o czarnej suce. Skoro skrzynia się zblokowała podczas uderzenia, o czym świadczy ukręcona guma na przegubie. Mógł jednocześnie przeskoczyć rozrząd?

Jutro przyjeżdża rzeczoznawca już na 3cie oględziny i mam mentlik w głowie.

raczej masz sieczke w piecu paniczu......

Opublikowano

Audi A8 long TDI nie awaryjny silnik 1.9 130KM++ Bieruń Ściernie ? Tablica.pl

To jedzie przy tej masie? :facepalm:

---------- Post dopisany at 14:08 ---------- Poprzedni post napisany at 13:33 ----------

Szymeniu Ty też tak zabawiasz swoje pociechy ? :decayed::decayed::decayed:

A może tak? Ale to chyba każdy, nie tylko pociechy, by tak reagował :decayed:

Opublikowano

Szymeniu chyba tak na 90% widziałem Cie w banku z bratem koło 11stej :whistling: wypatrywałem na wszelki wypadek S6-tki na parkingu ale niestety tylko biały AMG stał .

Opublikowano
Szymeniu chyba tak na 90% widziałem Cie w banku z bratem koło 11stej :whistling: wypatrywałem na wszelki wypadek S6-tki na parkingu ale niestety tylko biały AMG stał .

no byłem, byłem tej oczojebnej kurtki nie da się nie widzieć :grin: ale esa jeszcze w Wawie :wink:

A co do zabawy to dopiero teraz będzie prawdziwa, w końcu teraz to coś jedzie i gada :decayed:

Opublikowano

Damiandix to z Tobą się mijałem na karłowicach przed 16?

---------- Post dopisany at 18:09 ---------- Poprzedni post napisany at 18:08 ----------

Oca, są złe wieści... ktoś mi wysprzątał mój grajdołek i wyebał adapter dla Ciebie. Będę rezał raz jeszcze

Opublikowano
:hi: Ano byłem w tych godzinach tam w okolicy, gadałem przez telefon i pewnie dlatego Cię nie widziałem :decayed:
Opublikowano

Ma ktoś może vaga w okolicy Gaju? Nie ma ciśnienia, ale chętnie bym sobie sprawdził czy nie wyskoczył jakiś błąd, bo dzisiaj mała przygoda była :whistling: Jak nie to sprawdzę sobie po powrocie do domu w weekend, więc bez ciśnienia :decayed:

Opublikowano
Ma ktoś może vaga w okolicy Gaju? Nie ma ciśnienia, ale chętnie bym sobie sprawdził czy nie wyskoczył jakiś błąd, bo dzisiaj mała przygoda była :whistling: Jak nie to sprawdzę sobie po powrocie do domu w weekend, więc bez ciśnienia :decayed:

prawdziwy chłop zawsze ma ciśnienie na vagine :grin:

Opublikowano
:grin:
Opublikowano

Siemanko! Zakładał ktoś z Was 17' calowe felgi do standardowego zawieszenia? Będzie mega koza czy jakoś to będzie wyglądało:)?

Opublikowano
Siemanko! Zakładał ktoś z Was 17' calowe felgi do standardowego zawieszenia? Będzie mega koza czy jakoś to będzie wyglądało:)?

U mnie na 17" 8j et30 i 1BE było tak

DSC02255.JPG

Opublikowano

Tyle razy mówię... zakrywać tablice bo nie wiadomo kto luka forum. :facepalm:

Opublikowano

Nie radzę :whistling:

20120426674.jpg

:polew: Ja jebie, jak ja tym jeździłem :polew: Tak wyglądało na -30:

DSCF0479.jpg

Mam też 18" na -30 jak chcesz :decayed: Nie wygląda to ogólnie :decayed:

Opublikowano

U mnie na 17" 8j et30 i 1BE było tak

http://s9.postimg.org/wbant4z57/DSC02255.jpg

No właśnie na 1BE to wygląda dobrze, a ja mam standard. Nie zmienię na nic niższego bo do garażu nie wjadę, a 17tka kusi...

Opublikowano

Airride proponuję :decayed:

Opublikowano
  • Autor

jak będziesz w mojej okolicy to możesz zajechać tylko daj znać chwilę wcześniej żeby padalstwo podładować. :decayed:

---------- Post dopisany at 19:34 ---------- Poprzedni post napisany at 19:33 ----------

Tyle razy mówię... zakrywać tablice bo nie wiadomo kto luka forum. :facepalm:

w tych rocznikach złodzieje już nie ruszają... no chyba że jacyś desperaci :decayed:

Opublikowano

A niech ruszają :decayed: jestem pewny że dnia następnego cudownie by się odnalazło :wink:

Btw zielonego pilnuje bardzo agresywny pies bydlak... Szczur go poznał :decayed::grin:

Opublikowano
A niech ruszają :decayed: jestem pewny że dnia następnego cudownie by się odnalazło :wink:

A zagłuszacze sygnału GPS? 50zł na allegro...

w tych rocznikach złodzieje już nie ruszają... no chyba że jacyś desperaci :decayed:

W mojej okolicy golfy III znikają, więc nic nie mów. :facepalm: