Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale jak mówie poczytać na rosstechu o tym to żodyn nie slucha.

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wstyd się przyznać ale nie wiem co to rosstech :facepalm::facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Google it :)

Opublikowano

Do czego to ma byc? Tylko grupa vw?

Raczej tylko vag ale jakby ogarniało coś więcej było by fajnie :wink:

Opublikowano

To proponuje vas 5054. Dziala bardzo dobrze z autami do 2014. Uzywam od 3 lat i nie bylo mowy zeby cos nie dzialalo. I co najwazniejsze. Nie blokuje sie po podlaczeniu do internetu jak klony vcds. Dziala po kablu lub bluetooth.

Opublikowano

:hi:czas na fuchy najpierw montaż mebli kuchennych a póżniej wymiana mechanizmu wycieraczek po wczorajszym zdiagnozowaniu usterki

Opublikowano
:hi: czas na fuchy najpierw montaż mebli kuchennych a póżniej wymiana mechanizmu wycieraczek po wczorajszym zdiagnozowaniu usterki a miałęm mieć weekend wolny od prac :wink:
Opublikowano

Tez macie dziisiaj problem z dodawaniem postów na forum?

Opublikowano

Dzień dobry :hi:

Opublikowano
To proponuje vas 5054. Dziala bardzo dobrze z autami do 2014. Uzywam od 3 lat i nie bylo mowy zeby cos nie dzialalo. I co najwazniejsze. Nie blokuje sie po podlaczeniu do internetu jak klony vcds. Dziala po kablu lub bluetooth.

Podziękował :hi:

A dostane go gdzieś we Wrocku? Czy pozostaje mi alledrogo? :eusathink:

Opublikowano

Podziękował :hi:

A dostane go gdzieś we Wrocku? Czy pozostaje mi alledrogo? :eusathink:

A nie wiem nawet. Zobacz na Alle moze ktos sprzedaje z Wro?

Tylko patrz zeby obslugiwal UDS czyli auta po 2012.

Opublikowano

I wersja 19 są na allegro po 650

wysłane z audi goldiego

Opublikowano
Też słyszałem że jak wszystkie biegi dobrze sie wbijają , olej jest w dobrej kondycji to nie ma po co zmieniać oleju.

Apropo mojej pompki , pojechałem do roae , coś pomotaliśmy zaczął otwierać i zamykać z kluczyka ale kombinowaliśmy i nie chciał otwierać z pilota. Znaczy się otwierał raz a później d*pa. Więc umówiłem się na jutro z nim żeby pod kompem powyrzucać kluczyki które pompka pewnie ma zapamiętane. Pojechałem do sklepu , wracam znów nie otworzyła drzwi wszystkich. Wkurzyłem się wsadziłem kluczyk , przekreciłem zapłon coś ponaciskałem , nagle otwiera , zamyka wszystko z pilota więc wszystko działa. Czeski film ale ciesze się jak małe dziecko :decayed::decayed:

Dzięki wszystkim za pomoc :P

no to alleluja, teraz felgi dobre kup

Opublikowano
  • Autor

Duds masz może ori hak westfalie do avanta ?

Opublikowano

Ok, dzięki Panowie :thumbup1:

Opublikowano

Panowie powiedzcie mi czy jest szansa kupić oprawkę żarówki pozycyjnej, bo ułamał mi się zaczep z jednej strony i wypada mi z lampy, i raz świeci raz nie przez co przepala mi się żarówka. Na alledrogo szukałem jednak nic nie ma. Chodzi mi o coś takiego

http://img01.tablica.pl/images_tablicapl/108328121_6_1000x700_lampa-prawy-przod-audi-a4-b5-valeo-pod-xenon-2000r-_rev001.jpg

Opublikowano
  • Autor

Pisz do dudsa on rozbiera fury na manel

Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Pisz do dudsa on rozbiera fury na manel

Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2

hehe ja do niego nie mam szczęścia od razu przekierowuje mnie do swojego kuzyna :decayed: ale dzięki za info :thumbup1:

Opublikowano
Panowie powiedzcie mi czy jest szansa kupić oprawkę żarówki pozycyjnej, bo ułamał mi się zaczep z jednej strony i wypada mi z lampy, i raz świeci raz nie przez co przepala mi się żarówka. Na alledrogo szukałem jednak nic nie ma. Chodzi mi o coś takiego

http://img01.tablica.pl/images_tablicapl/108328121_6_1000x700_lampa-prawy-przod-audi-a4-b5-valeo-pod-xenon-2000r-_rev001.jpg

w aso 25 zł ori sztuka

Opublikowano

w aso 25 zł ori sztuka

no i po problemie:naughty:, dzieki chopin