Opublikowano 17 Listopada 201411 l Problem to jest akurat z ziarnem metalicu Tapniete z HGW 2 Kumpel który maluje , ma srebrnego accorda i mowi ze kazdy lement ma domieszke innego koloru i jak mowisz ziarno
Opublikowano 17 Listopada 201411 l Mój lakiernik powiedział, że ogarnie wtrysk, 200 pln, ale trudno, ma być igła i chu*
Opublikowano 17 Listopada 201411 l Duds najlepsza firma jak dla mnie, która mogłaby Ci pomóc s-plus na ul. Rakowej, ale tylko na rakowej jest jeszcze gdzies na krzykach ale tamta to inna bajka
Opublikowano 17 Listopada 201411 l Witam I jak tam panowie z tym łataniem dziurek w tapicerce? Byl ktos bo tez mam jeden ubytek mata mi dziure wupaliła. Duds jak to sie stalo że przypaliłes lakier bo czytam i sie zastanawiam;d
Opublikowano 17 Listopada 201411 l Witam I jak tam panowie z tym łataniem dziurek w tapicerce? Byl ktos bo tez mam jeden ubytek mata mi dziure wupaliła. Duds jak to sie stalo że przypaliłes lakier bo czytam i sie zastanawiam;d Chciałem rysę spolerować i za mocno pojechałem maszyną Lakier za mocno się rozgrzał i BANG.
Opublikowano 17 Listopada 201411 l Autor Szuracz i jak zrobiłeś? cierpię na permanentny brak czasu. Może w przyszłym tygodniu po drugich zmianach na spokojnie sie za to zabiorę. Na razie jest prowizoryczny górny a reszta skończona. Boczki wczoraj Koza zabrał także do grudnia będzie wszystko skończone.
Opublikowano 17 Listopada 201411 l Szuracz i jak zrobiłeś? cierpię na permanentny brak czasu. Może w przyszłym tygodniu po drugich zmianach na spokojnie sie za to zabiorę. Na razie jest prowizoryczny górny a reszta skończona. Boczki wczoraj Koza zabrał także do grudnia będzie wszystko skończone. czekam na info jak coś pisz to pomogę
Opublikowano 17 Listopada 201411 l Ja mam tylko narożnik przedniego błotnika do pomalowania Ten mój lakiernik to jednak magik. We Wrocku w 3 firmach się nie podjęli, a on powiedział, że na luzie. Z resztą już jedną rysę mi ogarniał wtryskiem i wyszło pięknie.
Opublikowano 17 Listopada 201411 l Na ten wtrysk to 200 zł, a za to co robiłem z tą rysą to nie wiem, bo robiłem jeszcze dół drzwi (wiadomo standard rdza), zderzak tył i w sumie 650 pln płaciłem.
Opublikowano 18 Listopada 201411 l Wrzucę to Wam tu, może ktoś coś przyuważy http://www.wykop.pl/link/2249274/wykop-pomoc-piekne-audi-a4-skradzione-we-wroclawiu/ KR pozdr DW
Opublikowano 18 Listopada 201411 l Wrzucę to Wam tu, może ktoś coś przyuważy http://www.wykop.pl/link/2249274/wykop-pomoc-piekne-audi-a4-skradzione-we-wroclawiu/ KR pozdr DW Wrzucam jeszcze w odpowiedni wątek