Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a w czym masz problem to pisz może coś pomożemy

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No raczej temat bez vaga sie nie obejdzie

Auto ostatnimi czasu głosniej pracuje i słabiej chodzi ( źle się odpycha ) a dokładniej auto bardziej buczy niż jedzie i towarzyszą temu drgania mocno wyczuwalne

Potrzebuję zrobić porządną diagnostykę z logami pomiarami i się czegoś dowiedzieć żeby nie wymieniać pół auta w ciemno

już napisałem do Ecu Project ugadam się z nimi na wizytę i czegoś się dowiem bo tak w ciemno wróżyć to wiesz ... różnie jest ;)

Opublikowano

tak na przyszłośc tutaj nikt w ciemno nie wróży wszyscy mają vagi robią logi i inne rzeczy w ecu project parę lat temu za obcięcie wężyka zapłąciłem 100 zł mistrzostwo świata

Opublikowano

No niestety ja swojego vaga nie mam ...

Ale widze ze masz w swoim opisie " drobne naprawy diagnostyczne logi " może ty był byś mi wstanie pomóc :)

Opublikowano

Kochani Wrocławianie... mam problem i chciałbym zapytac kto mógłby pomóc..... kupiłem kabelek viakena i nie moge sobie poradzić z uruchomieniem jakiegokolwiek programu... jesli już któryś hula to nie wykrywa urządzenia... moje pytanie jest nast. kto byłby tak miły i poświęciłby mi troszkę czasu ? Podjechałbym z całym moim sprzętem żeby to wszystko poinstalować... ??? Pozdrawiam Dolnoślązaków...

Opublikowano

Jak już się tak temat o VAGu rozkrecil to miałbym małe pytanko/prośbę. Czy ktoś we Wro wyłączył czujnik od pasów komputerkiem ? Jeśli tak to bardzo chętnie bym podjechał do kogoś z prośbą o zrobienie takiego majstersztyku :-) oczywiście nie za darmo :-D

Opublikowano
  • Autor

Jaki czujnik? Są usztywnione po wystrzale czy czy drą jape żeby zapiąć?

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Drą papsko, żeby zapiąć pomimo, że pas mam zapięty i powoli mnie to zaczyna denerwować. Oczywiście nie cały czas ale niekiedy pipka.

Opublikowano

No to moze trzebaby było sie spotkac na jakiejś audiko-wigylji i połamać się VAGiem ;) ???

Opublikowano

To co dzisiaj normalnie pod milenijnym o 17?????? :wink:

Opublikowano
  • Autor

Ja cierpię na chroniczny brak czasu ale może Goldi się podejmie.

Opublikowano

Wrocławianie - czy między Świętami a Sylwestrem (poniedziałek - środa) ktoś znalazłby odrobine czasu żeby pomóc amatorowi w instalacji programu na laptopie (mam kabelek od viakena)....podjechałbym.... jestem ze Świdnicy i nie mam nikogo kto mógłby mi pomóc....

No i udzielić jakiejś lekcji VAGowania..... pliiiizzzzz :embarrassed:

Opublikowano

Siemka :hi: mamy zimę :decayed:

Opublikowano

Tzn... audiki i ich wlasciciele zapadli w sen zimowy ?? :):wink:

Opublikowano
  • Autor

Wrocławianie - czy między Świętami a Sylwestrem (poniedziałek - środa) ktoś znalazłby odrobine czasu żeby pomóc amatorowi w instalacji programu na laptopie (mam kabelek od viakena)....podjechałbym.... jestem ze Świdnicy i nie mam nikogo kto mógłby mi pomóc....

No i udzielić jakiejś lekcji VAGowania..... pliiiizzzzz :embarrassed:

W któryś wieczór mogę znaleźć godzinę. Dzwoń po świętach. Numer masz w pierwszym poście.

Opublikowano

Witam. Panowie, szukam kogoś w okolicach Wrocławia kto bawi się w dokładanie rzeczy do konkretnie A4 B8. Potrzebowałbym pociągnąć po aucie trochę kabelków i zamontować schowek już z gotową instalacją pod zmieniarkę i AMI. Dla kogoś, kto się tym zajmuje to zapewne parę godzin roboty, a ja z powodu deficytu czasu odkładam to już drugi miesiąc :) Najchętniej zostawiłbym samochód komuś na całą sobotę i mógłby się z tym bawić.

Z góry dzięki za odpowiedź

Życzę wszystkim wesołych świąt i sporych prezentów dla Waszych Audi :banan:

Opublikowano
  • Autor

Panowie spokojnych i wesołych Świąt.

Opublikowano

Panowie spokojnych i wesołych Świąt.

wzajemnie Ryju :)

Opublikowano

Panowie bedzie na dniach jakis spocik? Czy bylby ktos ogarniety zakodowac mi obrysówki US'a za drobna oplata? :) Dla mnie to czarna magia.

Dzieki i wesołych!! :)

Opublikowano
  • Autor

Zobaczymy czy będą chętni na niedziele. Cześć osób wyjechała na święta. W sprawie obrysow pisz do kaja. Powinien to ogarnąć.