Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do RS Serwis-u?

nie wiem,czy rs,ale to zaraz kolo skrzyzowania jakos...
  • Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam wszystkich,

jako że jestem "świeżak", że tak to ujmę, to pytanie z ciekawości. Będzie ktoś dzisiaj na spociku, bo nie wiem czy mam mocniej cisnąć wracjąc do Wrocławia? :naughty:

Opublikowano

Cześć chlopaki !!!!

Może to pytanie nie w temacie, ale mam już czas na wymianę rozrządu !!!! Koszta i szybsze bicie serca gdzie to zrobić aby potem nie mieć zmartwień????

Pytanie: Jaki warsztat jest w pożo????

Pozdrwiam wszystkich i proszę o jakiś namiar o solidnego mechanika z Wrocka lub okolic znającego sie na rzeczy.

Opublikowano

To ja znowu polecę warsztat, gdzie serwisuję moją Niunię :wink4:http://www.a4-klub.pl/smf/all_mechanika_diagnostyka_wroclaw-t84737.0.html Robiłem u nich kompleksowo rozrząd, i wszystko ok :hi: Ocenią co do wymiany, doradzą, zrobią na porządnych częściach, na pewno będziesz zadowolony :)

Kolega mówi, że drugi świetny warsztat jest gdzieś w Oleśnicy lub Leśnicy, dokładnie nie pamiętam, ale ktoś z wrocławskich klubowiczów na pewno kojarzy i podpowie :> Podobno też są świetni :wink4:

Cenowo wyglądało to u mnie tak:

Pasek wieloklinowy 41,80

j.w. 19,67

Napinacz paska wieloklinowego 363,12

j.w. 83,61

Rolka napinająca 98,37

Rolka prowadząca 73,77

Pasek zębaty rozrządu 63,94

Od razu robiłem też:

Pompa wody 147,55

Sprzęgło alternatora 115,58

Te dwa elementy kwalifikowały się do wymiany, więc też od razu mi zrobili :) Ceny netto. Robocizna 730,00, ale od razu zakładali mi nowe hamulce, wymieniali wahacz, więc za to też robocizna doliczona :wink4:

Opublikowano

ch4zzy

Serdeczne dzięki !!! :good:

Opublikowano

Proszę :good: Zadzwoń, umów się, zobaczysz że warto :hi: Aha, dzwoń najlepiej na komórkę bezpośrednio do szefa :)

Opublikowano

a ja polecam zaklad na ul zmigrodzkiej.pelen profesjonalizm i 7 lat gwarancji na folie

popieram,

juz 2 samochody robilem tam i wszystko ok

Opublikowano

Sprzedaje swoje a4 jakby ktos byl chetny :good:

Opublikowano

Sorry :) a ta niedzielę Spocik koło milenijnego aktualny?

proszę o jakieś szczegóły jestem nowy na forum......

Dzięki z góry

Opublikowano

Chłopy, mam prośbę, potrzebuję się ustawić z kimś kto ma RNS-E, bo muszę sprawdzić 2 płytki z mapami, które wypaliłem, moja navi chyba coś szwankuje i mi ich nie czyta, a płytki powinny być ok... Kto może poświęcić 5 minut w najbliższym czasie?[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 08:54_________________________________________________nie ma nikogo we Wrocławiu z działającym RNS-E?

Opublikowano

witam

mam mega prośbę, potrzebuje zrobić logi w swojej niuni ponieważ nie dawno miała naprawiane serducho a jak się okazało na spociku Lubuskim to fachowcy coś naknocili ( ale z braku czasu nie udało się dokończyć) a niedługo jadę do nich na kontrolę to im chciałbym to pokazać (wyskoczyły chyba jakieś błędy z ciśnieniem w silniku)

I takie zapytanie czy ktoś z Wrocławia lub okolic posiada sprzęcik VAGa? i czy oczywiście dysponuje czasem po godz 18? byłbym bardzo wdzięczny

Pozdrawiam

Opublikowano

podjedź w niedzielę na spota, jest tam zazwyczaj gość z AKP, który bawi się VAGiem, nie przywozi go ze sobą, ale robi to w tygodniu, to może się z nim ustawisz jakoś...

Opublikowano

kurde jacys frajerzy zawineli mi dzisiaj w nocy moja a4:/głupie uczucie obudzic sie rano i przezyc male rozczarowanie/Najlepsze jest to ze niedawno skonczylo mi sie AC i nie przedluzylem:/ masakra totalna ...

Opublikowano

podjedź w niedzielę na spota, jest tam zazwyczaj gość z AKP, który bawi się VAGiem, nie przywozi go ze sobą, ale robi to w tygodniu, to może się z nim ustawisz jakoś...

no własnie przeważnie w Niedziele jestem w Zielonej Górze

Opublikowano

kurde jacys frajerzy zawineli mi dzisiaj w nocy moja a4:/głupie uczucie obudzic sie rano i przezyc male rozczarowanie/Najlepsze jest to ze niedawno skonczylo mi sie AC i nie przedluzylem:/ masakra totalna ...

No to nie ciekawie :confused4:

Opublikowano

Kolego opisz w której części Wrocławia. Mam nadzieję, że nie na Nowym Dworze bo tam ostatnim czasy polubili buszować.

Opublikowano

halo halo wita wszystkich

mam pytanko co z tymi spotami w niedzieke o 18 pod mostem AKTUALNE??

POZDRAWIAM :hi:

Opublikowano

Uwaga :!:

Pojawiła się możliwość zapisów na kolejną turę polarków klubowych.

Szczegóły znajdziecie >> TUTAJ <<

Serdecznie zapraszam :)

Dziękujęi pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Czy ktoś we Wrocku posiada Avanta z systemem BOSE? Potrzebuje sprawdzić wzmacniacz od subwoofera, mój chyba padł. A może ktoś ma na sprzedaż?

dsc0488.jpg

A może da się go wymienić w jakiś sposób na inny? Wolałbym pozostawić oryginał, może gdzieś naprawić. Jest jakiś dobry elektronik we Wrocku, który mógłby się tym zająć?

Na Allegro znalazłem tylko 3 komplety, ale to cała skrzynia tylnia ze wszystkim; nie potrzebuję płacić za całą resztę.

Opublikowano

Vianco:

Gdzie ci szachneli tą audi ? Kiedy ,gdzie?

Makabrycznie przykra sprawa :/ ... Współczuję... :(