Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szczuraz, ja Ci przywiozę tego XP, ale prosiłbym o jego zwrot później :gwizdanie:

gniady, ten laptop to Ci na gwałt jest potrzebny, czy może poczekać?! gorący tydzień będzie, ale w przyszłym tygodniu możemy go zrobić...

Na spocie go zrobimy... strzeli się format i będzie po sprawie :decayed:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam w niedziele mnie nie ma bo pleban z mojej córeczki będzie demony pędził w kościele także się rodzinka zjeżdża laptop poczeka nie ma wyjścia,Hornet zapomniałem Ci powiedzieć że Piotrek był bardzo zawiedziony twoją nieobecnością na spocie.

Opublikowano

Witam. Chciałbym zmienić menu na Polskie w mojej navi - mała fabryczna oraz potrzebuje płytę z mapą Polski. Gdzie to można we Wrocławiu załatwić ?

Opublikowano

Witam w niedziele mnie nie ma bo pleban z mojej córeczki będzie demony pędził w kościele także się rodzinka zjeżdża laptop poczeka nie ma wyjścia,Hornet zapomniałem Ci powiedzieć że Piotrek był bardzo zawiedziony twoją nieobecnością na spocie.

Nie dałem rady.... kawały były ?? :polew: :polew:[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 09:28_________________________________________________

Witam. Chciałbym zmienić menu na Polskie w mojej navi - mała fabryczna oraz potrzebuje płytę z mapą Polski. Gdzie to można we Wrocławiu załatwić ?

Jest wątek na forum o navi. Poszukaj a tam wszystkiego się dowiesz...

Opublikowano

Dzięki. O spolszczeniu już doczytałem. Pozostało mi cd z polską mapą. pozdr

Opublikowano

Dzięki. O spolszczeniu już doczytałem. Pozostało mi cd z polską mapą. pozdr

Ktoś ma niech wrzuci na jakiś hosting.

Opublikowano
  • Autor

Szerszeniu często bywasz w wawie ? :mysli:

Opublikowano

Szerszeniu często bywasz w wawie ? :mysli:

Ne wybieram się w najbliższym czasie .... a co potrzeba ?

Opublikowano
  • Autor

ojciec chciałby odebrac panel wyświetlacza do saaba ale chyba poleci ubezpieczoną pocztą . Nie chciał dostac jak ostatnim razem zestawu zlep to sam .

Opublikowano

Podjedź sobie w niedzielę na giełdę elektroniczną na Robotniczej. Ja PIN do radia robiłem ( 35zł ) i za wgranie PL chcieli 40zł :good:

a że mam ANG to jak polski prawie więc za 40zł zjadłem obiad z Dziewczyną :kox: :kox:

Opublikowano

ojciec chciałby odebrac panel wyświetlacza do saaba ale chyba poleci ubezpieczoną pocztą . Nie chciał dostac jak ostatnim razem zestawu zlep to sam .

Nie jadę więc nie przywiozę :confused4:

Opublikowano

Wczoraj wszedł do kin film -Tożsamość- polecam ciekawa sensacja.

Opublikowano

:sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:

Oj.... dzisiaj ciężki dzień się zapowiada....... odwiedziłem wczoraj sąsiada :decayed:

:hi: :hi:

Opublikowano
  • Autor

czym sie strułeś tym sie lecz :gwizdanie: byle byś na spot dotarł ?

moze rypniemy jutro grillika na betonie pod orbita ? :cool1:

Opublikowano

:hi:

a ja kaca nie mam, o dziwo :decayed:

ja jestem zdecydowanie za grillem. Mogę zabrać rozpałkę :gwizdanie:

Opublikowano

Grilla bez browarku ?? Może jakieś inne miejsce na grilowanie wybierzemy a nie pod orbitą ?

Już się dobrze czuje :decayed:

Opublikowano

Srebrny paździerz B6w sedanie na blachach DW 706HW przy shellu na wojrowickiej, czyje to? :kox: :kox: bo przed chwilą przejechałem obok takiego czegoś :kox: :kox: stercze w aucie jakieś 150m dalej pod szkołą i się nudzę...

Opublikowano

Jak ktoś po mnie zajedzie dzisiaj to będę na spocie.... desperadoska degustuję :cool1:

Opublikowano

Panowie, zaczynam wątpić w swoją dzisiejszą obecność na spocie - zabrałem się za naukę do koła i zauważyłem, ile tego jest :kwasny:

jak się wyrobię albo będę miał zwyczajnie dość, pojawię się.

Opublikowano
  • Autor

stercze w aucie jakieś 150m dalej pod szkołą i się nudzę...

gdzieś przy krośnieńskiej siedzisz ? daj na siebie namiary bede tam lecieł za chwile to zajade [br]Dopisany: 08 Maj 2011, 12:46_________________________________________________pojeździłem poszukałem nie znalazłem ...

Qurczak brac Ci te migacze ?