Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moj dobry kolega tam pracuje a wlascicielem jest moj znajomy. Trzeba bylo powiedziec ze chcesz z szefem rozmawiac i powiedziec mu ze cwiara Cie przysyla :decayed:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chwile gadałem z jakimś Darkiem czy jakoś tak, taki trochę przytyty, ale jak zacząłem wypytywać go o zmianę wtrysków z 205 na 216 to powiedział że pierwszy raz słyszy o takim zabiegu. Nie pomyślałem, następnym razem jak podjadę to pewnie tak zrobię :hi:

Opublikowano
chwile gadałem z jakimś Darkiem czy jakoś tak, taki trochę przytyty, ale jak zacząłem wypytywać go o zmianę wtrysków z 205 na 216 to powiedział że pierwszy raz słyszy o takim zabiegu. Nie pomyślałem, następnym razem jak podjadę to pewnie tak zrobię :hi:

No to Darek to moj kumpel. On akurat tam naprawia wtryski CR i nie jest w temacie jesli chodzi o tuning.

Opublikowano

no widzisz :decayed: to następnym razem jak zajadę od razu podbijam do szefa krzycząc - "PRZYSŁAŁ MNIE CWIARA i WSZYSTKO NA TEMAT":decayed:

Opublikowano

Cwiara i wszystko jasne :D!

Opublikowano
Cwiara i wszystko jasne :D!

Dokladnie:cygaro:

Opublikowano

Albo grubo albo wcale :grin:

Opublikowano

Da radę ogarnąć podłączenie niefabrycznego alarmu do ori czujnika ruchu w podsufitce (zamiast tych brzydkich czujników z zestawu alarmowego)?

Opublikowano
  • Autor

Niby już po festiwalu a ja dzisiaj dostałem w firmie za***iste piwerko. Jakby ktoś gdzieś zobaczyl przypadkiem to chętnie zanabędę większą ilość. ny4a7y6y.jpg

Opublikowano
Niby już po festiwalu a ja dzisiaj dostałem w firmie za***iste piwerko. Jakby ktoś gdzieś zobaczyl przypadkiem to chętnie zanabędę większą ilość. http://img.tapatalk.com/d/14/05/13/ny4a7y6y.jpg

W Piotrze i Pawle widziałem :hi:

Opublikowano
Niby już po festiwalu a ja dzisiaj dostałem w firmie za***iste piwerko. Jakby ktoś gdzieś zobaczyl przypadkiem to chętnie zanabędę większą ilość. http://img.tapatalk.com/d/14/05/13/ny4a7y6y.jpg

Piliśmy takie w Pociągu pod nasypem :wink:

Opublikowano
  • Autor

To po robocie wycieczke sobie zrobie :hi:

Opublikowano

Jo piłem Holbe

---------- Post dopisany at 10:23 ---------- Poprzedni post napisany at 10:20 ----------

Habcio19 a kto to?

Opublikowano

:hi:po wymianie oleju i treningu

Opublikowano
Ja robilem w c-tronic i jestem zadowolony. W ecu napewno bedzie drozej.

A co powiecie o adt-tuning? Ktoś tam był niedawno, jakieś opinie?

bo ja 4 lata temu robiłem u nich program jak jeszcze w Radwanicach mieli baze i bylo ok...ciekawe jak teraz jest u nich...

Opublikowano
  • Autor

znajomy swoje 1.9 tam pchał jakiś czas temu. Twierdzi że jest ok ale moc d*py nie urywa. ze 110 zrobili 128 czy coś tędy

Opublikowano
:hi: a ja już po robocie :decayed: zakupiłem flaszeczki i jadę na urodziny do ojca, także tego mogę się już tu dzisiaj nie pojawić....ale kto wie :grin:
Opublikowano

Jo piłem Holbe

---------- Post dopisany at 10:23 ---------- Poprzedni post napisany at 10:20 ----------

Habcio19 a kto to?

Podglądacz :dziura:

---------- Post dopisany at 11:10 ---------- Poprzedni post napisany at 11:09 ----------

:siema: