Opublikowano 26 Kwietnia 201511 l Autor Był Gniady z Ulą. Tapniete z HGW 2 Strzegom, a co ?Nie mogłem sobie przypomnieć bo masz dsw w profilu. Tapniete z HGW 2
Opublikowano 26 Kwietnia 201511 l Oca świnia, wpadaj w tygodniu obiecuje, trzeźwy jestem. :v nabazgrane z Tapatalka
Opublikowano 26 Kwietnia 201511 l Przyjechałem na FZ bo auto wiecej stało niż jeździło i nie zdążyłem przerejestrować Michał rozmawialiście o błedzie AIR BAGA:). Wracaliśmy do domu i zapalił się też u mnie [emoji1] Edytowane 26 Kwietnia 201511 l przez pela235
Opublikowano 26 Kwietnia 201511 l Dobrze, że Air Bag się zaświecił, a nie coś poważniejszego [emoji14]
Opublikowano 26 Kwietnia 201511 l Oca świnia, wpadaj w tygodniu obiecuje, trzeźwy jestem. :v nabazgrane z Tapatalka
Opublikowano 26 Kwietnia 201511 l Bo fotel ruszyłeś. W końcu i ja zawitam porządek tam zaprowadzić Ty se możesz. :v nabazgrane z Tapatalka Oca świnia, wpadaj w tygodniu obiecuje, trzeźwy jestem. :v nabazgrane z Tapatalka Jedziesz? nabazgrane z Tapatalka
Opublikowano 26 Kwietnia 201511 l Bo fotel ruszyłeś. W końcu i ja zawitam porządek tam zaprowadzić Ty se możesz. :v nabazgrane z Tapatalka Oca świnia, wpadaj w tygodniu obiecuje, trzeźwy jestem. :v nabazgrane z Tapatalka Jedziesz? nabazgrane z Tapatalka Jutro bede we wro, zobaczę o której się ogarne i odezwe się na kom
Opublikowano 26 Kwietnia 201511 l Autor Przyjechałem na FZ bo auto wiecej stało niż jeździło i nie zdążyłem przerejestrować Michał rozmawialiście o błedzie AIR BAGA:). Wracaliśmy do domu i zapalił się też u mnie [emoji1] Dałem solucje. Albo lutowanie albo trytka. [emoji6] Tapniete z HGW 2
Opublikowano 26 Kwietnia 201511 l Bo fotel ruszyłeś. W końcu i ja zawitam porządek tam zaprowadzić Ty se możesz. :v nabazgrane z Tapatalka Oca świnia, wpadaj w tygodniu obiecuje, trzeźwy jestem. :v nabazgrane z Tapatalka Jedziesz? nabazgrane z Tapatalka Jutro bede we wro, zobaczę o której się ogarne i odezwe się na kom In tacz maj frend nabazgrane z Tapatalka
Opublikowano 27 Kwietnia 201511 l Autor Dobry Tapniete z HGW 2 Jutro się zabiore za usunięcie, i mycie okopconej przedniej szyby Już zrobione. Jest prawie bezdymnie [emoji6] Tapniete z HGW 2
Opublikowano 27 Kwietnia 201511 l Szybko załatwiłeś sprawe [emoji14] Edytowane 27 Kwietnia 201511 l przez pela235
Opublikowano 27 Kwietnia 201511 l Znana mi B6! Ona nie śmiga gdzieś w okolicy Sobótki? A ty z Sobótki?
Opublikowano 27 Kwietnia 201511 l Znana mi B6! Ona nie śmiga gdzieś w okolicy Sobótki? A ty z Sobótki?Niedaleko, Gniechowice/Kąty Wrocławskie.