Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok, dzięki :P

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cześć!

Ma ktoś we Wrocławiu AEB z kompem na 5 wtyczek? Potrzebuję podmienić na chwilę, bo ta cholera dalej nie chodzi jak trzeba na benzynie, a pomysły na inne rozwiązania się skończyły...

Oczywiście odpłatnie ;)

Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Pany ma ktos jakies ciekawe alu 18 cali do b7? Szukam czegoś.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Opublikowano

Siemanko,

ktos z ok. Legnickiej bylby wstanie zaczytac mi bledy i je ewentualnie usunac z a4 b7? Najlepiej jak najszybciej :)

665 782 734 przedzwoń dziś, jeśli kabelek z KKL wystarczy do B7, to mogę Ci sczytać i skasować.

Opublikowano
  • Autor

Nie obsłuży wszystkiego.

A Twoje ecu czas przerobić na nowe kości. Większe możliwości rozwoju np sterownik z AJL będzie mozna podłożyć. :wink:

Opublikowano

Macku dzieki za namiar na dziadka z helmofonem od tlumikow :grin:

sprawe szwagrowi ogarneli od reki full profi

:hi:

Opublikowano
  • Autor

Cieszę sie. Gość jest specyficzny ale jak żyje to nie słyszałem żeby miał jakiś fuckup. :decayed:

Opublikowano

Dobra/tania hurtownia olei silnikowych?

petrobaza niedaleko magnoli

różne mają i rzeczowo doradzają

Cieszę sie. Gość jest specyficzny ale jak żyje to nie słyszałem żeby miał jakiś fuckup. :decayed:

Który to? ten z Małopanewskiej? to sobie zapamiętam :-) /ja kiedyś coś robiłem na Księcia Witolda u teścia/

Opublikowano
  • Autor

Z Góralskiej. Ten z Małopanewskiej to jakiś buc. Byłem u niego dwa razy i o dwa za dużo. Wszędzie widział problemy a i cenowo dwa razy tyle co pan z Góralskiej.

Opublikowano

Nie obsłuży wszystkiego.

A Twoje ecu czas przerobić na nowe kości. Większe możliwości rozwoju np sterownik z AJL będzie mozna podłożyć. :wink:

Do kogo w tym temacie uderzyć?

Opublikowano
  • Autor

Zagadaj do kolegi DEV -> http://a4-klub.pl/index.php?/user/9446-dev/Powinien mieć kogoś konkretnego.

Opublikowano

Siemka gdzie polecacie dac magiel na regeneracje ? cieknie mi z magla od strony kolumny kier. :(

Opublikowano

Siemka gdzie polecacie dac magiel na regeneracje ? cieknie mi z magla od strony kolumny kier. :(

Lesław Wnuk

713456841

Pamiętaj, żeby zdejmując i zakładając przekładnie dać ją na wprost. Bo szkoda taśmy od poduszki :)

Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Chlopaki gdzie we Wrocławiu macie jakas dobra stację diagnostyczną bo coś mi stuka w okolicy kola podczas zmiany biegów oraz przyspieszania tzn wg mnie jak by luz na półosi był i uderza przy zmianie prędkości obrotowej ( ale nie zawsze :) ) . Dzieki

Opublikowano

Chlopaki gdzie we Wrocławiu macie jakas dobra stację diagnostyczną bo coś mi stuka w okolicy kola podczas zmiany biegów oraz przyspieszania tzn wg mnie jak by luz na półosi był i uderza przy zmianie prędkości obrotowej ( ale nie zawsze :) ) . Dzieki

Mam to samo na wolnych obrotach i na biegach 1 i 2. Pojedynczy stuk ?

Opublikowano

Tak

Tak :) mechanik nic nie znalazł , a mnie strasznie irytuje . Cos wymieniałes ?

Opublikowano

Tak

Tak :) mechanik nic nie znalazł , a mnie strasznie irytuje . Cos wymieniałes ?

Jechać do Ćwiary na piękną

Opublikowano

jakies namiary ?

Opublikowano
  • Autor

Wygoogluj Albaz. Bosch serwis

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Siemanko. Panowie szukam kogoś, kto ma blisko do Kamiennej Góry. Autko jest do obejrzenia, a z Lublina w ciemno nie chce jechać oglądać. Może znacie tą Aśkę? http://allegro.pl/audi-a4-1-8t-163km-exterieur-s-line-i6422881109.htmlWiem, że wystawiana jest już, któryś raz.