Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Pewnie ogarnie. Ja mam w halogenach włozone hidy żeby nie waliło na żółto. :wink:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Robiłem regenerację zacisku tylnego w Allroadzie ojca na Rogowskiej u Wiatera - polecam :)

Edytowane przez pawelosinski83

Opublikowano

Dzięki! W sobotę do nich jadę żeby rzucili okiem.

Opublikowano

Ma ktoś jakiegoś SPRAWDZONE I DOBREGO speca od hamulców we Wrocławiu lub okolice (tak do 100km) ? Założyłem wczoraj 320/288 i hamuje mocno tak sobie... Chciałbym aby rzucił okiem na zapowietrzenie etc.

A co Ci się z tymi hamulcami dzieje ? Nowe/używane tarcze ? Jaki płyn hamulcowy ? Tłoczki przesmarowane ?

Opublikowano
  • Autor

O! Piotrek żyje :decayed:

Opublikowano

ja już prawie na chłopie krzyżyk postawiłem :grin: co tam Piotruś?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Ma ktoś jakiegoś SPRAWDZONE I DOBREGO speca od hamulców we Wrocławiu lub okolice (tak do 100km) ? Założyłem wczoraj 320/288 i hamuje mocno tak sobie... Chciałbym aby rzucił okiem na zapowietrzenie etc.

A co Ci się z tymi hamulcami dzieje ? Nowe/używane tarcze ? Jaki płyn hamulcowy ? Tłoczki przesmarowane ?

Tarcze i kloki używki ale w dobrym stanie. Płyn Motul RB600 jakieś 3 miechy temu zalewany. Tłoczków nie ruszałem :( Zestaw cały od Siemiana wziąłem.

Po wymianie 312/250 na 320/288 zestaw hamuje praktycznie tak samo czyt. wujowo... Naczytałem się tyle, że po przesiadce można z zamkniętymi oczami jeździć i się zawsze wyhamuje a tu lipa.

Podejrzewam, że układ może być zapowietrzony a jak nie to trzeba będzie pewnie dalej szukać w klockach/tarczach/tłoczkach właśnie... Chce tylko, żeby ktoś kumaty mi to sprawdził na sam początek.

Opublikowano

Jakieś spoty dzisiaj ?

Opublikowano

Ah jo

Opublikowano
  • Autor

Ja dzisiaj odpadam. Lecę nad jezioro. Chłopaki mówili wczoraj że atakują terminal hotel. Grill, browar i dmuchańce dla dzieci. https://www.facebook.com/TerminalHotel/videos/945040678941134/

Opublikowano

Tarcze i kloki używki ale w dobrym stanie. Płyn Motul RB600 jakieś 3 miechy temu zalewany. Tłoczków nie ruszałem :( Zestaw cały od Siemiana wziąłem.

Po wymianie 312/250 na 320/288 zestaw hamuje praktycznie tak samo czyt. wujowo... Naczytałem się tyle, że po przesiadce można z zamkniętymi oczami jeździć i się zawsze wyhamuje a tu lipa.

Podejrzewam, że układ może być zapowietrzony a jak nie to trzeba będzie pewnie dalej szukać w klockach/tarczach/tłoczkach właśnie... Chce tylko, żeby ktoś kumaty mi to sprawdził na sam początek.

Jak się zachowuje pedał hamulca ? Reaguje "wcześnie" czy w "połowie" ?? Wpada do środka podczas hamowania ??

Musiałbyś się u mnie przejechać. Przód mam taki sam jak Ty, ciutke inny tył ( S6 269/22 - 43 mm tłok )

Żyje żyje i mam się zdrów, tylko jakoś czasu dla siebie mało, cały czas przewaga dzięki technice i trzeba naprawiać ten złom :decayed:

Opublikowano

Gdzie we Wro podjechac z zamiarem wstawiena kryzy do EGRa do b7?

Opublikowano

Piotrek kolega był u mnie z hamulcami odpowietrzyliśmy nie było bombli w układzie i dalej pedał sie zapada jakby pompa przepuszczała

Opublikowano

Dokładnie tak, odpowietrzylismy uklad a nadal hamuje jak w jakims 1.2... Trzeba mocno deptac żeby to hamowalo. Lapie gdzieś na połowie i dalej wpada powoli jak wciskam. Tarcze przod miały 29,5 grubości, tyl jakos 12. Co to dalej można sprawdzać? Pompe hamulcowa?

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Opublikowano

Zapowietrzone masz Pan to ;)

:hi: powitać z wieczora :)

Opublikowano

cinkers wyslij mi na PW numer na koma.

Opublikowano

Hejka

macie jakiś warsztat do polecenia w okolicach grunwaldu ? Żona żyć nie daje w starym civicu zamek drzwi kierowcy się zjebpsuł ... ;) najlepiej żeby ktoś zamek wymienił ewentualnie jak szybciej to całe drzwi z zamkiem ;)

Opublikowano
  • Autor

Mam gościa co ogarnia hondy ale na Zagony to jest muchobór wielki

Opublikowano

Chłopaki! Który zakład tuningowy we Wrocku polecacie do wyłączenia programowo EGR-a i klap kolektorów: S performers czy bmgtuning?

Opublikowano
  • Autor

Pytaj Horneta gdzie on to ustrojstwo demontował i gdzie poprawiał program. Ma to zrobione profi.