Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Wrocław! Znajomi szukaja auta do slubu mieszkaja w Bielanach termin Pazdziernik ktos? Cos?

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ktos na spot Gentleman’s Rally się wybiera?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

spacer.png

Opublikowano

hej koledzy planuje wrócić do A4 :D po 1,5 rocznej przerwie, znacie może poprzedniego właściciela auta z ogłoszenia ? Jest DW wiec duża szansa że był na forum, obecnie auto w rękach handlarza.

921438683_;slot=1;filename=eyJmbiI6IjZqN
WWW.OTOMOTO.PL

Nie Uszkodzony Audi A4 - Pierwszy właściciel, Srebrny, Metalik, Perłowy, Benzyna, 190 KM, 1 781 cm3. ABS, CD, ABS, Centralny zamek, ABS, CD, ABS,

dzięki za pomoc.

Opublikowano

Trza by pytać szczurka on jest młody i ma pamieć  lepszą ode mnie a reszta jak piszesz w rekach handlarza dobrze nam znanego  a przynajnmiej mi 

Opublikowano
3 minuty temu, goldi napisał:

Trza by pytać szczurka on jest młody i ma pamieć  lepszą ode mnie a reszta jak piszesz w rekach handlarza dobrze nam znanego  a przynajnmiej mi 

Polecasz czy uciekać ? ;) 

Opublikowano

Powiem tak trochę aut u niego obejrzałem i żadnej bym nie kupił ale i tak wszystkie sprzedał także spytaj szczurka może pamieta własciciela  i auto było zadbane a jak nie to miernik  kompiuter w dłoń i oglądać 

Opublikowano
19 minut temu, goldi napisał:

Powiem tak trochę aut u niego obejrzałem i żadnej bym nie kupił ale i tak wszystkie sprzedał także spytaj szczurka może pamieta własciciela  i auto było zadbane a jak nie to miernik  kompiuter w dłoń i oglądać 

Dzięki wielkie za pomoc już mu piszę na pv wiadomość może znajdzie się poprzedni właściciel.

Opublikowano

Panowie! Ci z Was, którzy byli u mnie na montażach i robiliście fotki podczas prac - byłbym wdzięczny za podesłanie mi tych fot i opisu Ci robiłem w aucie - tworzę stronkę i przyda mi się kilka projektów ;) proszę o pw! 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ja mam takie jak leżysz pod tylnym zderzakiem. Gdyby nie to że zarzygany to byś wrzucił że niby PDC montujesz. ?

Opublikowano

Witam. Koledze w B5 wyszedł drut z siedziska oraz chciałby zrobić renowacje skóry z wymianą gąbki w fotelach możecie kogoś polecić Wrocław i okolice?

Opublikowano
  • Autor

Tak. Możemy polecić.

Opublikowano

Podrzuć kolego jakiś namiar. 

Opublikowano
  • Autor

@kozunia13 Nam wszystko ogarnia. Może nie najtaniej ale za to jako tako. ?

Opublikowano
2 minuty temu, szczuraz napisał:

@kozunia13 Nam wszystko ogarnia. Może nie najtaniej ale za to jako tako. ?

Fajno dzięki. 

Opublikowano
  • Autor
Mam ogłoszenie parafialne:
Mój paździerz a4b6 definitywnie idzie pod młotek. Potrzebuje coś bardziej na bezdroża. 1.9 tdi AWX manual 5 biegów (zmiana silnika w 2017. przebieg z ecu w chwili montażu 230kkm). Ze spasu Bixenon usa przód (koito + d4s), lampy usa tył, fotele jasna skóra z pełna elektryka, drl, clh, fotochrom, czujnik zmierzchu, ledy w dekorach, pełny pakiet swiatła (drzwi, klamki, nogi, ambiente przód i tył, lampki w ledach od Bidzia) rns-d ze zmieniarką cyfrową (usb, sd, aux sterowane z kiery multi) Bose, PDC tył, tempomat i pewnie jeszcze coś o czym zapomniałem. W zeszłym roku w maju dostała nowe turbo i sprężarkę klimy. Teraz przed urlopem robiłem wielowahacz, piaste z łozyskiem i hamulce na przodzie (klocki, przewody, płyn). Kto widział ten wie że ma parę wgniotek i obtarć parkingowych. Koła zima ori b6 16 lato 17 s-line. Cena wywoławcza 12k

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich posiadam swoją a4 b6 ok 2tyg, jestem z Środy Śl. szukam kogoś z okolic lub mogę podjechać do wro, w celu podłączenia VCDSa abym mógł wyregulować swoje xenony, bo próbowałem ręcznie i coś pokręciłem chyba nie tak a czytam ,że do tego trzeba podłaczyć VAGa.  Chetnie się dowiem coś wiecej od znawców marki przy jakims piwku :)

Opublikowano
19 godzin temu, Derbi013 napisał:

Witam wszystkich posiadam swoją a4 b6 ok 2tyg, jestem z Środy Śl. szukam kogoś z okolic lub mogę podjechać do wro, w celu podłączenia VCDSa abym mógł wyregulować swoje xenony, bo próbowałem ręcznie i coś pokręciłem chyba nie tak a czytam ,że do tego trzeba podłaczyć VAGa.  Chetnie się dowiem coś wiecej od znawców marki przy jakims piwku :)

Jak chcesz vcds mam Wrocław Psie Pole 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
image;s=644x461
WWW.OLX.PL

1.9 tdi AWX manual 5 biegów (zmiana silnika w 2017. przebieg z ecu w chwili montażu 230kkm). Wyposażenie: Bixenon usa przód (koito + d4s), lampy...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

123

Edytowane przez arki