Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak jest z lipca i nie jest to jakaś padaka to nie ma opcji musi palić.

Może świece do wymiany ?

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kończą się hamulce to i płyn opada. Nie dolewaj za dużo albo pamiętaj przy wymianie klocków o tym żeby płyn wymienić. Bo jak będziesz miał za dużo w układzie to nie dobrze.

wiem, wiem :good: płyn wymieniam zawsze z klockami :wink4: na razie nic nie dolewam, w sobotę wymiana klocków z tyłu to i płyn nowy będzie :wink4: ...tylko ciepły garaż muszę dorwać :decayed:
Opublikowano
  • Autor

A tymczasem spóźniłem się do roboty :kox: :kox:

popraw masę od aku do budy i wszystko wróci do normy :wink4: [br]Dopisany: 03 Luty 2012' date=' 00:24[/size']_________________________________________________aaa bo zapomniałem :naughty:

W sobote jestem umówiony z Ewą, Gniadym,Ulą i Krystianem i Kamilą na piwko i pizzę w stałym miejscu tj. dobra pizza na Bulwarze Ikara. Każda dodatkowa osoba z klubu mile widziana :wink4:

Wiem że Kurak będzie badał wpływ porywy śnieżnej na zarysowania twarzoczaszki i innych odstających elementów swojego ciała a jak reszta ? Jacyś chętni ?

Opublikowano

Ja odpadam - mam gościa w od dzisiaj do niedzieli :decayed: ciężki weekend się zapowiada.

Opublikowano

:bry::kawa: brryyyyyyyyyyyyy.....

Ja bym wpadł ale żony samej w domu nie zostawie, a jej nie chce ganiać w taki mróz :(

Opublikowano

bryyyy :hi:

klekot odpalił -21 ale audi 80 dojeChałą do połowy drogi i podał roczny akumulator jak dobrze mieć kable rozruchowe które juz nie jednemu uratowały życie i nawet ciężarówką a kosztowały 30 zł firma to Boster Kable jak by ktoś chciał kupić :>

Opublikowano

W sobote jestem umówiony z Ewą, Gniadym,Ulą i Krystianem i Kamilą na piwko i pizzę w stałym miejscu tj. dobra pizza na Bulwarze Ikara. Każda dodatkowa osoba z klubu mile widziana :wink4:

Wiem że Kurak będzie badał wpływ porywy śnieżnej na zarysowania twarzoczaszki i innych odstających elementów swojego ciała a jak reszta ? Jacyś chętni ?

:hi:

badania odwołane z powodu niesprzyjających warunków środowiskowych. Zaplanowano kolejne, z wtorku na czwartek, ale te również chyba zostaną odwołane - w środę mam rozprawę w sprawie roweru. Albo pójdę sam, albo "gdzie diabeł nie może tam ojca pośle" :cool1:

Opublikowano

Ja bym wpadł ale żony samej w domu

:mysli: :mysli:

Opublikowano
  • Autor

ty nie myśl tyle bo jesteście w tej samej sytuacji :naughty: obydwoje bedziecie pchali wózki na wiosne :gwizdanie:

badania odwołane z powodu niesprzyjających warunków środowiskowych.

czyli wpadasz ze swoją koleżanką czy trolujesz w domu ?

Opublikowano

tego jeszcze nie wiem... narazie sie wkoorwiam na organizację na PWr. To jest posrane, już cały rok się zapisał, tylko ja nie mogę :thumbdown:[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 12:07_________________________________________________http://www.plan-pwr.pl/a4xnfl9sc8m

lipa

Opublikowano

No sama to może nie jest bo dziecko w brzuchu nosi ... :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

panowie mam 3 nowe świece żarowe do 1.9TDI NGK Y-732J na zbyciu. Cena jak dla was 25 pln/szt

41ffe81289a1dc57med.jpg

Opublikowano

No sama to może nie jest bo dziecko w brzuchu nosi ... :tongue4:

i nic się Cycu nie chwalisz !!!

GRATULACJE

(albo nie pamiętam :mysli:)

Opublikowano
  • Autor

nie bywasz na spotach to nie wiesz co jest 5 :naughty:

Opublikowano

Wracałem do domu to na Strzegomskiej widziałem B5 sedan 1.8T oklejone i oramkowane.

Pomrugaliśmy sobie światłami ale zioma na spocie nie widziałem. Skręcił w Rogowską.....

Opublikowano
  • Autor

granatowy ?

Opublikowano

granatowy ?

No jakiś ciemny.

Opublikowano
  • Autor

koło gniadego czesto parkuje i porusza się tą trasa. Raz się nawet za delikwentem ganiałem po strzegomskiej.

Opublikowano

koło gniadego czesto parkuje i porusza się tą trasa. Raz się nawet za delikwentem ganiałem po strzegomskiej.

Szyby też oklejone naklejkami. :decayed: Może zajrzy na forum....

Opublikowano

dzisiaj też mijałem oznaczonego ciemnozielonego sedana rej. RSA pod głównym

kierownik- starszy Pan :)[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 19:32_________________________________________________a u mnie pod na siłkę ktoś dzisiaj wpadł piękną S'ką b5 :slina: również z ramkami blachy DW...