Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co Ty mi tu pierdzielisz, że mocy ni ma... Ile masz nalotu? Robiłeś pompe, wałki? Ja po regeneracji pompy auta nie poznałem, po programie całkowicie.

przelot allegrowy 180tys (ja z tego zrobiłem 18tys) :gwizdanie: walki robione, pompa chyba nie ruszana (przynajmniej ja nie robiłem)... a programu nie robiłem. Jakoś boje się grzebać w tym silniku... tym bardziej ze mam w zestawie tipa... :)

a mocy niby ok...ale ciężka buda, ciężki motor... wczoraj się bujnąłem passatem b5fl 1.8T 4M 220ps i to była kosa :kox:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to już na starcie TIP Cie spowalnia masakrycznie... No i co Ty kolego porównujesz AFB to 1,8tQ... Nie można tak :) jakby było w ośce to byś poczuł rzeczywistą różnicę ;) a czemu masz w opisie, że masz manuala? To za długo Ci wałki nie uciągnęły... Moje mają 256k teraz i nie wykazują zużycia, chce je wymienić dla spokojnego snu i żeby portfel miał lżej, w razie jakby się posypały razem z głowicami...

Opublikowano

No to już na starcie TIP Cie spowalnia masakrycznie... No i co Ty kolego porównujesz AFB to 1,8tQ... Nie można tak :) jakby było w ośce to byś poczuł rzeczywistą różnicę ;) a czemu masz w opisie, że masz manuala? To za długo Ci wałki nie uciągnęły... Moje mają 256k teraz i nie wykazują zużycia, chce je wymienić dla spokojnego snu i żeby portfel miał lżej, w razie jakby się posypały razem z głowicami...

coś się przestawiło chyba :gwizdanie: albo nie dopatrzyłem :gwizdanie: ...wałki są ok :wink4: turbo szykuje się do regeneracji :gwizdanie: ...ogólnie to mój pierwszy diesel i stwierdzam ze tdi to nie dla mnie :gwizdanie: będę szukał mocnej uturbionej benzyny z perspektywami...albo coś starszego do uturbienia :decayed: nie koniecznie vag :gwizdanie:
Opublikowano

Nie regeneruj, tylko wyczyść, wystarczy, ja swoją miałem fest zayebaną, przeczyściłem i też inaczej łapie obroty z dołu. To też moje pierwsze TDI, ale stwierdzam, że na pewno nie ostatnie, mam uturbione 2,0TFSI i przeklinam ten silnik niesamowicie. Fakt faktem, że na trasie z 7-mio biegowym tipem nawet oszczędny jest, ale po mieście porażka i tak jak pisałem wcześniej - wpierdziela olej jak frytkownica, na 1000mil dolewam litr...

Opublikowano

Nie regeneruj, tylko wyczyść, wystarczy, ja swoją miałem fest zayebaną, przeczyściłem i też inaczej łapie obroty z dołu. To też moje pierwsze TDI, ale stwierdzam, że na pewno nie ostatnie, mam uturbione 2,0TFSI i przeklinam ten silnik niesamowicie. Fakt faktem, że na trasie z 7-mio biegowym tipem nawet oszczędny jest, ale po mieście porażka i tak jak pisałem wcześniej - wpierdziela olej jak frytkownica, na 1000mil dolewam litr...

w sobote właśnie będę czyścił, jak nie pomorze to wtedy będę myślał... a ja bym bardziej w subaru celował, stara impreza, forester s-turbo :gwizdanie: w mojej poprzedniej firmie modziliśmy forestera... i powiem tyle... ma to potencjał :kox:
Opublikowano

Jak tak czytam te posty to ręce opadają...

Narzekacie na wysokie ceny paliw, nowsze auta pala o wiele wiecej niz nasze parówy ...

W nowe auto też zapewne bedzie trzeba zainwestować, bo poprzedni wlasciciel nie zrobil tego, tamtego ...

Ja z moim autkiem jak Kaju zostaje do konca jej dni...

Opublikowano

No jaki mam sens teraz sprzedawać, skoro porobiłem w niej wszytko na kolejne 250 albo i więcej tysięcy... Komuś prezent robić? B7 opchnę z miłą chęcią, bo mnie dobija po prostu... Ale B5 za cholerę.

Opublikowano
  • Autor

No to już na starcie TIP Cie spowalnia masakrycznie...

tak sobie myślę co ten Kaju pier*oli ... a to chodziło o skrzynię a nie o Turbo Inlet Pipe :polew: mam już wykrzywiony umysł od czytania o modyfikacjach :decayed:

to b7 to masz w angliku czy jak ?

Opublikowano

No tutaj kupiłem od szwagra. Totalnie mi nie podchodzi dolewanie co chwilę oleju... Chcę to opchnąć i pójść w C6 3,0TDI... Też w tipie, bo manual po mieście już niestety nie dla mnie.

Opublikowano
  • Autor

podlicz ile przewalenie kiery na katolicką stronę i czy się pyli ciągnięcie tego do PL

Opublikowano

Ale ja tego nie mam zamiaru ciągać... Tutaj chcę tym latać.

Opublikowano

spartan ,a wiosne sprzedajesz :D ? a jak z felami ? :decayed:

Opublikowano
:hi: dobry
Opublikowano

:hi:

u mnie jest trochę do zrobienia. wsadzić z 1.5kzł i będzie igła... sprzęgło tylko zostało i blacharz, żeby go ogarnąć, ale tego ostatniego sam załatwię na wiosnę, bo wstyd takim jeździć

Opublikowano

szczurek jak wstaniesz to dzwoń do mnie... aku mi padło :wallbash: Andzia nie gada :thumbdown:

Opublikowano

ja mam jeden Szczurkowy prostownik już :decayed:

Opublikowano

ja mam jeden Szczurkowy prostownik już :decayed:

Potrzebuje go tylko odpalić. Jak już odpalę to pojadę chyba po nowe aku

Opublikowano

a co kabli nie masz rozruchowych

Opublikowano

a co kabli nie masz rozruchowych

Nie mam bo nigdy niebyły mi potrzebne. Już znajomy jedzie do mnie.

Opublikowano
  • Autor

chwila

wstałem ... zjem coś i jak jeszcze jest potrzeba to podjadę

a wczoraj mówiłeś że aku już ledwo zipie :naughty: