Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chwila

wstałem ... zjem coś i jak jeszcze jest potrzeba to podjadę

a wczoraj mówiłeś że aku już ledwo zipie :naughty:

To co się wieszało (czujka) to od słabego aku. Dzisiaj to samo się dzieje. On myśli, że go kradną :polew: jakieś dziwne to auto.

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

spartan ,a wiosne sprzedajesz :D ? a jak z felami ? :decayed:

jak sie sprzeda to i felgi tez beda na sprzedaz :decayed:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 14:46_________________________________________________

Jak tak czytam te posty to ręce opadają...

Narzekacie na wysokie ceny paliw, nowsze auta pala o wiele wiecej niz nasze parówy ...

W nowe auto też zapewne bedzie trzeba zainwestować, bo poprzedni wlasciciel nie zrobil tego, tamtego ...

Ja z moim autkiem jak Kaju zostaje do konca jej dni...

mi głównie o silnik chodzi...mocy mi brakuje :decayed: Gdyby było Q i manual to był by swap a tak pipa :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

Kle Kle Kle hornet odpalił :naughty:

Opublikowano

Kle Kle Kle hornet odpalił :naughty:

Teraz to ja jestem sprite a zima pragnienie :polew: S4 siedzi więc lipy nie ma :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

mam już cywilizowanego neta :naughty: play online leci na półkę do czasu następnej awarii :gwizdanie:

Opublikowano

Bry. Dzisiaj z rana -13 było przy gruncie. Na szczęście samochodzik odpalił bez stękania.

Nie przyjemnie się jeździ w taki mróz, kierwonica jak z lodu .... :smutas:

Jestem cwaniak i dziś zostawiłem go na firmowym parkingu, żeby nie marznął. :kox:

Opublikowano
  • Autor

panowie od przyszłego tygodnia startuję z nową turą pasów transportowych. Cena taka jak zwykle 10 pln kpl zaciąg + pas bez haka.

489f98937d5b0db9med.jpg

hurtem wychodzi taniej :wink4:

[br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 18:44_________________________________________________śpicie ? :mysli:

Opublikowano

Właśnie idę spać... walnąłem 3 bronki i jest mi dobrze :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ja mam do weekendu embargo :thumbdown:[br]Dopisany: 01 Luty 2012, 00:50_________________________________________________Dzień dobry. Właśnie podniosłem się z wyrka :naughty: Ale żeście stron nayebali ... :gwizdanie:

Opublikowano

Cały dzień nie miałem neta ... myślę sobie że na forum wrze a tu cisza jak makiem zasiał...

Dzisiaj klekot odpalił bez zająknięcia ale za to rozruchowa chmura była słuszna :decayed:

Opublikowano

Pewnie UPC ? Już 2 dzień to samo.... :gwizdanie:

Opublikowano

Pany co to za kontrolka, wykrzyknik w kółku? :mysli:

Opublikowano

Ręczny Ci przymarzł ?? :polew:

Opublikowano

niiieee... nie zaciągam ręcznego nawet :wink4: podczas jazdy 2 razy mi się ukazała taka kontrolka+pikanie...[br]Dopisany: 01 Luty 2012, 19:50_________________________________________________wszystko jasne... mało płynu hamulcowego :gwizdanie:

Opublikowano

pilnuj tego , moze masz gdzies wyciek ?

Opublikowano

muszę to oblukać jutro jak widno będzie bo teraz to se mogę latarką świecić :bag: myślę że klocki z tyłu się kończą... przednie były wymieniane jakieś 10tyś temu wraz z przewodami.[br]Dopisany: 01 Luty 2012, 20:12_________________________________________________a płynu wcale tak mało nie ma... kontrolka się zapala podczas gwałtownego przyspieszania

Opublikowano

Kończą się hamulce to i płyn opada. Nie dolewaj za dużo albo pamiętaj przy wymianie klocków o tym żeby płyn wymienić. Bo jak będziesz miał za dużo w układzie to nie dobrze.

Dokładnie

Opublikowano

7-9 luty: Janskie Lazne, Cerna Hora :gwizdanie:

Narty! :dance:

Opublikowano

7-9 luty: Janskie Lazne, Cerna Hora :gwizdanie:

Narty! :dance:

Zazdraszczam... :disgust:

Opublikowano
  • Autor

Ja mam tele2 i też coś kuleje przy tych mrozach ... albo mój modem się już kończy ciągle musze mu robić twardy reset i po wpisaniu haseł jest ok :blink: