Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka :hi:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
  • Autor

dzień dobry. Powoli się podnoszę. :blink:

Opublikowano

Ja potrzebuję ciepłego garażu :gwizdanie:

Opublikowano

ja też, myślałem już, że nie odpali. ledwo kręciła...

Opublikowano
  • Autor

hornetowi czujki po przymarzały :gwizdanie: teraz musi klucz w dzure pchać zamiast na lansie z pilocika kłi-kłi i do środeczka :naughty:

Opublikowano

hornetowi czujki po przymarzały :gwizdanie: teraz musi klucz w dzure pchać zamiast na lansie z pilocika kłi-kłi i do środeczka :naughty:

Idę zaraz zobaczyć co i jak. Trochę to denerwujące jest :kwasny:

Opublikowano

aku się kończy powoli... :gwizdanie:

jak myślicie, ile mogę za swoją wołać? 5tyś od rozrządu minęło...

Opublikowano
  • Autor

a ile waży avant ? :naughty:

napisz mi ile AH ma twój aku i coś zamotamy w dobrej cenie :wink4:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 13:53_________________________________________________tu jest coś dla Ciebie ; http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=239634.0

Opublikowano

Dzięki szczur za potwierdzenie diagnozy. Już mogę się lansować z pilotem :polew:

Opublikowano

mój ma 60 Ah teraz. Doładuje i zobaczymy, jak będzie działał, bo ostatnio nie doładowałem i stąd mogą być problemy, a na wakacje i tak myślę o czymś nowszym. Mam nadzieję na B6, ale jeśli budżet nie pozwoli, będę musiał chyba szukać czegoś nowszego spoza OOOO ;([br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 15:35_________________________________________________a rzecz w tym, że planuję jechać do Zakopanego na dniach, wyrwać się od wszystkiego :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki szczur za potwierdzenie diagnozy.

no problem :wink4:

planuję jechać do Zakopanego na dniach, wyrwać się od wszystkiego :gwizdanie:

wyczuwam twardy reset w powietrzu :gwizdanie:

Opublikowano

wyczuwam twardy reset w powietrzu :gwizdanie:

:gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 18:02_________________________________________________prognoza na piątek: -26 st.C w Zakopanem :blink:

aku to chyba od razu po przyjeździe wyjmę z auta

Opublikowano

mój ma 60 Ah teraz. Doładuje i zobaczymy, jak będzie działał, bo ostatnio nie doładowałem i stąd mogą być problemy, a na wakacje i tak myślę o czymś nowszym. Mam nadzieję na B6, ale jeśli budżet nie pozwoli, będę musiał chyba szukać czegoś nowszego spoza OOOO ;([br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 15:35_________________________________________________a rzecz w tym, że planuję jechać do Zakopanego na dniach, wyrwać się od wszystkiego :gwizdanie:

Już parówa Ci się nie podoba ? Czemu taka nagła potrzeba zmiany auta ?

Opublikowano
  • Autor

a ty byś nie wolał B6 ? :naughty: Ja też już bym się chętnie bujał B6 1.8TQ ale życie jak zwykle brutalnie weryfikuje plany :thumbdown:

Opublikowano

Groszek na wiosnę również będzie na sprzedaż... :gwizdanie:

Opublikowano

podoba się :) tylko jest kasa na coś więcej :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 20:37_________________________________________________troche żal sprzedawać, bo dużo przy niej zrobiłem, ale jest kasa i ochota na coś innego

Opublikowano

podoba się :) tylko jest kasa na coś więcej :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 20:37_________________________________________________troche żal sprzedawać, bo dużo przy niej zrobiłem, ale jest kasa i ochota na coś innego

a no pewnie... :good: ja ogólnie zadowolony jestem tylko mocy brakuje...a lepiej nie modzić przy 2.5 :decayed:
Opublikowano

No ja swojej nie oddam już :) do swojej śmierci będzie przy mnie. Nowsze to już jedynie B8, bo B7 stoi sobie grzecznie pod blokiem... ;) ale jeszcze trochę i będę sprzedawał, bo olej żre jak wściekła.[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 20:43_________________________________________________

a no pewnie... :good: ja ogólnie zadowolony jestem tylko mocy brakuje...a lepiej nie modzić przy 2.5 :decayed:

A co Ty mi tu pierdzielisz, że mocy ni ma... Ile masz nalotu? Robiłeś pompe, wałki? Ja po regeneracji pompy auta nie poznałem, po programie całkowicie.

Opublikowano
  • Autor

ide do pracy jakby który nie mógł spać to od 24:00 jestem na gadu :wink4: