Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

heloł Piotrze widze że pospałeś :naughty:[br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 09:01_________________________________________________0fdffc24500ac2d7c37faa4ed3c3a533.jpg?1327414209 :gwizdanie:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Hej Ho.

Ranty sa zjechane, nie wiem jak cena... Chyba tyle co by mi na ta alcantre bylo :)

Opublikowano

Gobi jak możesz to podeślij jakieś fotki tych felg

Opublikowano

To musze jakies foty cyknac,do garazu podejde dopiero po 20. to cykniem :)

Tylko na moich gumach przegladu nie przejdziesz,bo tyl jest bardzo szeroki i wystaje ze blotniki.

Bo ja u kolegi podbijalem. :cool1:

Nawet nie znam wymiarow :polew: .

Opublikowano

Siema panowie.

Udało mi się uporać z "check engine" ( podziekowania dla ksiadz99 :good: za udostepnienie vaga ).

Okazało się, że to nie żadna z cewek zapłonowych tylko sonda lambda pokazała następujący komunikat:

16804 - Rząd 1; system katalizatora: za mała skuterczność - błąd permanentny.

Stwierdziliśmy, że jeśli permanentny to po skasowaniu pojawi się jeszcze raz. Skasowaliśmy i nic się nie pojawiło ponownie. Jeżdze juz tak 3 dzień i czysto... :gwizdanie:

HGW :mysli:

Opublikowano

Permanentny?! O shit... jeszcze się z takim nie spotkałem... Chyba mało widziałem w zyciu :kox:

Opublikowano

Permanentny?! O shit... jeszcze się z takim nie spotkałem... Chyba mało widziałem w zyciu :kox:

W takim razie ja też mało widziałem... :mysli:

Opublikowano

Błąd sporadyczny widziałem jedynie, albo błąd jakiegoś czujnika zwarcie do masy czy coś takiego, albo w ogóle bez jakiegokolwiek opisu, ale permanentny?! Skąd koleszka miał tego vaga, co to za vag wogóle?[br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 21:43_________________________________________________

16804 - Rząd 1; system katalizatora: za mała skuterczność[/b] - błąd permanentny.

Nic kompletnie z tego opisu nadal jednak nie rozumiem :kox: pierwszy raz taki opis widzę. Emay, robiliście może zrzut ekranu jak ten błąd wyskoczył? Coś jeszcze wyskoczyło? Czy tylko to?

Opublikowano

Wyskoczyło tylko to. Czytałem trochę o tym i sa różne sposoby rozwiązania tego, tańszy i droższy :naughty: :

- wymiana lambdy

- wyłączenie lambdy

- wyciecie katalizatora

- itd.

Kolega mial vag professional - licencjonowany :)

Właśnie z tym zrzutem.... byliśmy pewni że ten błąd sie pojawi ponownie to nie robiliśmy zrzutu..

Ja myśle, że to też kwestia tłumaczenia programu. Kij z tym na razie się cholerstwo nie świeci. :tongue4:

Opublikowano

No i najważniejsze :good:

Opublikowano
  • Autor

wam też pozmieniały się ikonki na forum czy moja przeglądarka kończy żywot ? np online , nowa wiadomość , ryje w opisie tematu( w postach są ok )

BTW zabrałem dzisiaj na autostradzie kunę czy innego szczura przy prędkości autostradowej :wallbash: śmierdzi mi z wydechu pojaranym futrem wyrwało mi dokładkę spod zderzaka i wygieło gniazdo haka wylatując tyłem ... ciekawe co jeszcze :mysli: Muszę zejść pod auto. Chłodnice na szczęście całe. Jak ktoś ma ochotę na strogonowa to szukać mięska na AOW w kierunku A4 :decayed: już pokrojone w paski :gwizdanie:

Opublikowano
:nabijasie: chłopie ile moje audi już świeżonki przerobiło to się z głowie nie mieści... Najgorzej było z borsukiem, wtedy dostał zderzak, klima, dokładka, wszystkie osłony pod spodem... :confused4: a tak przy okazji... Ktoś będzie się wybierał w czewrcu do Ułęży na majoVWke? Nie dam rady być w Bukowinie, to tam sobie chcę odbić... Dwa miejsca w aucie wolne :good:
Opublikowano
  • Autor

patrze gdzie ten Ułęż obok zwoleń myślę nie daleko a tu wielki człon ... pod Warszawą :decayed: Jak dla mnie za daleko :thumbdown: Mogę pojechac na majóVWkę do nysy na Vag event jest blisko i jak bedzie lipa to można szybko znaleźć się u mnie za orlenem na piwie

Opublikowano

No dlatego piszę, że w razie co mam dwa miejsca wolne ;)

Opublikowano

mięsko pokrojone w paski dzisiaj jadłem, dobre było świetnie przysmażone to może ten Twój szczur :>

A propo przeglądarki to chyba przyciski się pozmieniały bo ja też to mam takie bardziej podchodzące pod 3D :evil2:

Opublikowano
  • Autor
:good: znaczy to nie z przepicia :naughty:
Opublikowano

patrze gdzie ten Ułęż obok zwoleń myślę nie daleko a tu wielki człon ... pod Warszawą :decayed: Jak dla mnie za daleko :thumbdown: Mogę pojechac na majóVWkę do nysy na Vag event jest blisko i jak bedzie lipa to można szybko znaleźć się u mnie za orlenem na piwie

Ułeż znam jak kieszeń...pochodzę z Dęblina a to rzut beretem

Opublikowano
  • Autor

co nie zmienia faktu że daleko :naughty:

Opublikowano
:bry: