Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

chamstwo trzeba chamstwem tępić :good:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bo idiotami się nie rozmawia... Najpierw sprowadzą Cie do swojego poziomu, a potem pokonają doświadczeniem.

Opublikowano

chlopaki gdzie mozna podjechac na stacje diagnostyczna zeby porzadnie sprawdzili zawieszenie ? bo caly czas mi stuka cos a wymienilem wszystkie wachacze , a amortyzatory chyba na 75% i niby wszystko ok ..... ?

Opublikowano

chlopaki gdzie mozna podjechac na stacje diagnostyczna zeby porzadnie sprawdzili zawieszenie ? bo caly czas mi stuka cos a wymienilem wszystkie wahacze , a amortyzatory chyba na 75% i niby wszystko ok ..... ?

W jakiej części Wrocka jesteś ?

Opublikowano

ja jestem z Pęgowa ale pracuje w rynku , a wiec w sumie w kazde miejsce moge podjechac zeby ktos mi powiedzial w koncu co to stuka bo mnie wkurza i chce to zrobic :D

Opublikowano

ja jestem z Pęgowa ale pracuje w rynku , a wiec w sumie w kazde miejsce moge podjechac zeby ktos mi powiedzial w koncu co to stuka bo mnie wkurza i chce to zrobic :D

Podjedź do boscha na Małopanewską. Zapytaj o Fredka i jak Fredek przyjdzie powiedz co i jak boli auto i powiedz, że Karol od A3 Cie przysłał do niego.

Co do ceny to nie wiem ile mają sprawdzenie ale Fredek powie Ci co i jak. Jak nie będzie Fredka to sam zdecyduj czy ktoś ma Ci to sprawdzać czy nie.

Opublikowano
  • Autor

ja na szarpaki jeżdżę raz w roku z każdym autem na przedmiejską. Pan jest ogarnięty i kasuje 30 pln za sprawdzenie całego zawiasu.

Opublikowano

Witam, jestem tu nowy, postaram się kiedyś pojawić na jakimś spocie tylko musze ogarnąć wszystkie graty w aucie do wiosny, troche gratów czeka na montaż:)

Opublikowano

ja na szarpaki jeżdżę raz w roku z każdym autem na przedmiejską. Pan jest ogarnięty i kasuje 30 pln za sprawdzenie całego zawiasu.

gdzie dokladniej ? to jest stacja diagnostyczna ? masz jakies namiary tel ?

Opublikowano

Także polecam przedmiejska http://vicoskp.pl/

Byłem dwoma autami i w obu przypadkach było OK. :good:

Opublikowano

spoko dzieki , dzisiaj tam podjade i zobacze co wykryja :D

Opublikowano

bry wszystkim :hi:

Witam, jestem tu nowy, postaram się kiedyś pojawić na jakimś spocie tylko musze ogarnąć wszystkie graty w aucie do wiosny, troche gratów czeka na montaż:)

witamy :hi:

Opublikowano
  • Autor

:siema:

Także polecam przedmiejska http://vicoskp.pl/

Byłem dwoma autami i w obu przypadkach było OK. :good:

dokładnie to ta stacja :good:

[br]Dopisany: 23 Luty 2012, 15:10_________________________________________________Emil wrzuć mi na PW swój kom

Opublikowano

Ja jeżdżę do Jetronika, ogarnięte chłopaki :cool1:

Opublikowano
  • Autor

jakbym miał wolny worek pieniędzy to chętnie bym im postawił swoje auto na parę dni :naughty: Ciekawi mnie tylko czemu na forach wszędzie wychwalają ECU Project a o nich oprócz forum EVO praktycznie cisza. Są ogarnięci w VAGu tak samo dobrze jak w mitsubishi :mysli:[br]Dopisany: 23 Luty 2012, 17:33_________________________________________________Ma ktoś kom do Emay`a ? muszę się z nim szybko skontaktować

Opublikowano

Śnieg stopniał...jutro wrzucam gwint :gwizdanie:

Opublikowano

Ma ktoś kom do Emay`a ? muszę się z nim szybko skontaktować

Odpisałem Ci na PW. :)

Opublikowano

Ma ktoś kom do Emay`a ? muszę się z nim szybko skontaktować

Odpisałem Ci na PW. :)

Czytaj gg jeszcze. Szurek pół Wrocka na nogi postawił :polew:[br]Dopisany: 23 Luty 2012, 18:41_________________________________________________

Ja jeżdżę do Jetronika, ogarnięte chłopaki :cool1:

jedyna słuszna marka :good:[br]Dopisany: 23 Luty 2012, 18:42_________________________________________________

jakbym miał wolny worek pieniędzy to chętnie bym im postawił swoje auto na parę dni :naughty: Ciekawi mnie tylko czemu na forach wszędzie wychwalają ECU Project a o nich oprócz forum EVO praktycznie cisza. Są ogarnięci w VAGu tak samo dobrze jak w mitsubishi :mysli:[br]

Bobika nie trzeba reklamować. Każdy ma swoje zdanie o tunerach. Jeden chwali tego drugi innego.

Opublikowano

jakbym miał wolny worek pieniędzy to chętnie bym im postawił swoje auto na parę dni :naughty: Ciekawi mnie tylko czemu na forach wszędzie wychwalają ECU Project a o nich oprócz forum EVO praktycznie cisza. Są ogarnięci w VAGu tak samo dobrze jak w mitsubishi :mysli:[br]Dopisany: 23 Luty 2012, 17:33_________________________________________________Ma ktoś kom do Emay`a ? muszę się z nim szybko skontaktować

Chcesz kredyt u mnie? :naughty:

Opublikowano

Chcesz kredyt u mnie? :naughty:

Jakbyś nie zrobił to daj znać pomogę Wam... jak masz zaległość z US. ZUS to też zrobię :naughty: