Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko to będzie podejrzane, jak każdy z Nas będzie potem jeździł nowym Audi, albo odpicowana B5-tka :polew:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tylko to będzie podejrzane, jak każdy z Nas będzie potem jeździł nowym Audi, albo odpicowana B5-tka :polew:

Dlatego nie robię zorganizowanych akcji :decayed:

Opublikowano

Dlatego pierwszy milion trzeba ukraść, pomału do tego dąże... :gwizdanie:

To kiedy rabujemy jakiś bank ?

Jak coś Wam przyjdzie do głowy to z dala od rejonów dworca ... :decayed:

Pozdro zioomy

Opublikowano

powiem ci maciek że teraz jak mam nocki co nie śpię w pracy to w domu do 11 śpie i mi styka I nawet lepiej sie czuje kawę walnę i gitara najgorzej to od 2 rano wytrzymać do 6 ale słuchawki na uszy i spoko :)

Opublikowano

Ja żadnego banku nie będę okradał :kox:

Opublikowano
  • Autor

powiem ci maciek że teraz jak mam nocki co nie śpię w pracy to w domu do 11 śpie i mi styka I nawet lepiej sie czuje kawę walnę i gitara najgorzej to od 2 rano wytrzymać do 6 ale słuchawki na uszy i spoko :)

ja też od 2 po przerwie miałem kryzys ... na szczęście już mi się nocki skończyły. Koło października pewnie wrócę na tryb 3 zmianowy.

Opublikowano

a jeździsz z pasażerem? Fotel pasażera w skrajnym położeniu przód/tył? Jeśli tak, to najpewniej właśnie ta wtyczka. U mnie tez to było. Mi nic nie dało poprawienie jej, trzeba było wyciągnąć i włożyć z powrotem. No i nie jeździj fotelem, jak Szczurek mówił

fotel pasażera ustawiony mniej więcej po środku i dość wysoko... mój zaś na maksa w dół i nie ruszałem go od kupna auta (a poducha pierwszy raz się zaświeciła rzeczywiście jakoś niedługo po zjechaniu fotelem w dół). Jutro będę działał :wink4:

Dzięki Panowie :good:

Raczej pod fotelem, najlepiej je docisnac i spiac opaska zaciskowa i skasowac blad, powinno byc ok :good:

Opublikowano

ja pier@!le...! Jeżdżę od wrześnie bez oc :wallbash: ...typiara w ubezpieczalni je@ła się wypisując date... 15.09.2011-14.09.2011 :wallbash: dopiero teraz zauważyłem :bag:

Rozku@!ie jej to biurko w tym burdelu jak daty nie zmieni dobrowolnie :gwizdanie:

Opublikowano

No to konkret po bandzie poszła. Praktykantka? Jak tak, to weź niech pod biurko włazi, a Ty usiądź wygodnie :naughty:

Opublikowano

No to konkret po bandzie poszła. Praktykantka? Jak tak, to weź niech pod biurko włazi, a Ty usiądź wygodnie :naughty:

:naughty:
Opublikowano

:naughty:

Z czego taki zaciesz :naughty: praktykantki są najlepsze hhehehehehe :naughty::kox:

Opublikowano

Ale praktyki tutaj Panowie wyznajecie :polew: :polew: Skorzystam :evil:

Opublikowano

"Bierzesz co sie da, U UUUUU i na drzewo nie ucieka" :kox:

Opublikowano
  • Autor
:mysli: pochlał czy jak ? jak dostaniesz info od gwertego ile trzeba wybecalować za us to melduj mi od razu bo ja widzę że się nie doproszę. :thumbdown:
Opublikowano

Spać a nie po nocach siedzą :decayed::wink4::tongue4:

Opublikowano

:mysli: pochlał czy jak ? jak dostaniesz info od gwertego ile trzeba wybecalować za us to melduj mi od razu bo ja widzę że się nie doproszę. :thumbdown:

Od wczoraj chleje, ale syrop, po którym czuję się jak po konkretnym blancie w mega towarzystwie :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

wracam do garażu dalej składać heble ... może w przyszłym tygodniu hujdaj wyjedzie na jakąś drogę publiczną :naughty:

Opublikowano

wracam do garażu dalej składać heble ... może w przyszłym tygodniu hujdaj wyjedzie na jakąś drogę publiczną :naughty:

a co posypały się ?

Opublikowano
  • Autor

a co posypały się ?

Jak małe koreańskie rączki go poskładały w 91 roku tak nikt tam nie zaglądał "bo przecież bębnów nie wymienia się tak często" :wallbash: najlepsze jest to że za ori bębny i szczęki na 2 strony zapłaciłem 2 razy mniej niż za szpilki i łożyska. Bezsens totalny tylko się z hajsu wyrzygałem :disgust:

Opublikowano

No i sprawa załatwiona...ale pod biurko nie weszła :disgust::decayed:

Chciałem załatwić to spokojnie, byłem miły itd...ale w tym kraju się ku@!a nie da :wallbash: najpierw stwierdziła, że umowa jest nie ważna i muszę ponownie wykupić OC...jak to usłyszałem to się ku@!a zapaliłem :angry: chcieli mnie wyyebać bez mydła na 1400pln ale nie ze mną takie zabawy... Wydarłem kopare to cały budynek mnie chyba słyszał...a Pani sobie w 5sekund przypomniała, że może wystawić aneks do umowy z poprawną datą :gwizdanie: Sprawa załatwiona a ja zadowolony :decayed: