Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Do hurtowni panie . Osobiście polecam dawny Stenmot teraz to się chyba dakol nazywa . W większości maja wszystko na już .

A jest to gdzieś we Wrocku?! Widzę Oława i Lubin, a to jest qrcze daleko :kwasny:

:siema:[br]Dopisany: 02 Luty 2011, 09:19_________________________________________________coś tu cicho :gwizdanie:

na fabrycznej jest dakol i na bielanach ;) powiedz co potrzebujesz to może uda się taniej załatwić bo mam tam rabacik na warsztat :)

Opublikowano

na fabrycznej jest dakol i na bielanach ;) powiedz co potrzebujesz to może uda się taniej załatwić bo mam tam rabacik na warsztat :)

Chętnie skorzystam :> jutro auto jedzie dopiero do lekarza i dopiero jutro będę wiedział co jest do zrobienia, a co będzie trzeba kupić. Zgłoszę się jutro najpewniej :hi:

Opublikowano
  • Autor

Chodziło mi o ten na fabrycznej obok WSB . Mam blisko dlatego tam kupuję :gwizdanie:

Opublikowano

Chętnie skorzystam :> jutro auto jedzie dopiero do lekarza i dopiero jutro będę wiedział co jest do zrobienia, a co będzie trzeba kupić. Zgłoszę się jutro najpewniej :hi:

Jak coś to atakuj mnie pod numerem tel 724 83 90 83

Opublikowano

Dzisiaj widziany golf 4 z naszymi klubowymi ramkami na pl Jana Pawła o 18:24

Przyznawać się kto to ??? :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Luty 2011, 19:03_________________________________________________ :hi: :hi:

Co tu taka cisz jak przed burzą..... nie w ten weekend ale w kolejny robimy wyjście na jakieś pijaństwo. Mam nadzieję, że tym razem stawi się większa ilość luda.

Opublikowano

ja chętnie, o ile będę we Wrocku. W tym tygodniu mnie nie ma najprawdopodobniej - zwiedzam Pec Pod Śnieżką :dance2:

Opublikowano

:naughty: :naughty: :naughty:

No co ? Już wiem, że Ciebie to trzeba pilnować bo zasypiasz u obcych przy stolikach :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Luty 2011, 12:33_________________________________________________

ja chętnie, o ile będę we Wrocku. W tym tygodniu mnie nie ma najprawdopodobniej - zwiedzam Pec Pod Śnieżką :dance2:

Dlatego wcześniej piszę :decayed:

Opublikowano

Dobra to jak się nie wyśpię to nie idę .

Opublikowano

Dobra to jak się nie wyśpię to nie idę .

Ja będę na 10000000% do mojej przyjeżdża koleżanka co śpi u nas więc luz moja Pani nie będzie sama siedziała :decayed:

Opublikowano
  • Autor

jak będę we WRO to chętnie wychylę kielonek a może nawet i dwa :gwizdanie:

Opublikowano

Bry

Cisnę na Rzeszów- bez odbioru do niedzieli :good:

Opublikowano
  • Autor

jakby któryś potrzebował mam do sprzedania za symboliczne 50 pln zderzak tył od Avanta . W przyszłym tygodniu pakuje go do kontenera z butelkami .

cf98f4efdd86d406m.jpg b894ce11e90ded06m.jpg 0a93b3ba9973291em.jpg

nie wstawiam go do giełdy bo interesuje mnie tylko odbiór osobisty

Opublikowano

lipa, że b6, ja bym chciał dokładkę na czujniki z tyłu. na pewno nie podejdzie :wallbash:[br]Dopisany: 05 Luty 2011, 10:43_________________________________________________na allegro wystaw... chodzą po 100[br]Dopisany: 05 Luty 2011, 10:45_________________________________________________Pany, może któremuś się przyda...

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=185007.0

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Pany, może któremuś się przyda...

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=185007.0

za 100 łyknę :decayed:

Siema nie wiem czy dzisiaj będę ponieważ jestem zjechany po trasie. Wstałem bardzo rano.

Opublikowano

Mnie niestety nie bedzie- nauka :disgust:

Ale za tydzien owszem :wink4:

Opublikowano

Ja już piję bo zmęczony jestem.

Opublikowano
  • Autor

a ja zlikwidowałem sobie z rana zawieszenie z prawej strony :OMG: panów od łatania dziur to bym :bicz: . Do czasu skompletowania całej prawej strony mam Audi unieruchomione . :thumbdown: Jeżeli sie pojawię to Hujdajem .