michu93 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Witam! Chciałem się pochwalic moim nowym zakupem... nie jest to już a4 ale dla odmiany passacik Przyjechałem nim wczoraj/dzisiaj w nocy troche danych koniec 1997 roku, silniczek 90PS AHU. wyposażonko 2 airbag'i 2 el. lusterka 4 el. szyby 2 podlokietniki klimatyzacja - niestety manualna, ale narazie mi tak bardzo nie przeszkadza trójramienna kiera kubełkowe foteliki dzielona tylna kanapa skorzany reczny - nie wiem czy to standard czy nie... klimatyzowany schowek wrazenia: milo zaskoczony z przesiadki z a4 do passata (bylem po niego audi a4 tez 90PS) passat ma kilka rozwiazan ktorych audi nie ma ale audi ma kilka ktorych passat nie ma, troszke widac te roznice 2 lat modelu teraz fotki śmigam na forum passata
stojann Opublikowano 13 Czerwca 2009 Opublikowano 13 Czerwca 2009 ale ta konsola w srodku z pokretlami to niezla padaka ale napewno wiecej miejsca niz w a4
Ukasz699 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Opublikowano 13 Czerwca 2009 No to teraz latka dobijesz prawko cykniesz i masz rakiete do jazdy Ciezko mi ocenic bo Passaty mi sie w ogole nie widza za duzo ich;) Za zwykly jest Szkoda ze nie FL
slaweq Opublikowano 13 Czerwca 2009 Opublikowano 13 Czerwca 2009 ale środek..., Chyba jedymy plus na korzyść paska to wiecej miejsca :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2009 fakt, miejsca jest o wieeeeeele więcej... mi też się nie widziały dlatego że jest ich dużo... w sumie to nie jechałem go kupic, ale oglądnąc co i jak i jak to w ogole w pasku jest... na 90% wiedzialem ze wroce bez niego... a jednak nie ale spoko, klijent przyjdzie, polozy pieniążki i autkiem odjedzie [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2009, 22:20_________________________________________________no ale co nie jest ładny ;(
truckmaniac Opublikowano 13 Czerwca 2009 Opublikowano 13 Czerwca 2009 no ale co nie jest ładny ;( No wiesz. Pasek, jak Pasek. Miałem kiedyś. Nic do nich nie mam. Nie wsadziłem w niego ani grosza. Ale to takie zwykłe tapczanowate wozidło
Wihajster Opublikowano 13 Czerwca 2009 Opublikowano 13 Czerwca 2009 90PS jak na to auto to chyba w ogóle nie jedzie A wersja totalny golas :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2009 cos w tym jest... to czego audi brakuje: guma w kazdym schowku zwijany tylny srodkowy pas naglosnienie wieksza regulacja przedniego podlokietnika przeciagi w uszczelkach to czego brakuje paskowi: trzech centralnych nawiewow paska (uchwytu) do tylnego podlokietnika mniej schowkow niz w audi, brakuje np miejsca na telefon, bo tu na srodku nie wygodnie jest... i audi to jest jednak audi... tak jakoś powiem wam jeszcze, że tutaj mam kubełki ale jak sie przesiadłem ze zwykłych foteli z kuzyna a4 to roznicy zadnej... audi bez kubelkow ma tak fotele wyprofilowane jak pasek z kubelkami... takie jakieś moje głupie odczucie [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2009, 22:32_________________________________________________ 90PS jak na to auto to chyba w ogóle nie jedzie A wersja totalny golas :gwizdanie: powiem ci ze bylem zdziwiony, bo balem sie tego wlasnie jak to pojdzie, ale naprawde dobrze idzie a wersja... no cóż taka się trafiła... nie ma co narzekac, wazne ze autko technicznie i wizualnie jest naprawde w dobrej kondycji... nawet nic w zawieszeniu nie puka bo w kazdej audi zawsze ktorys wahacz byl do wymiany
truckmaniac Opublikowano 13 Czerwca 2009 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Stary. Tak jak Ci napisałem. Pasek to naprawde solidne, typowo Helmuckie auto. Brak stylu. Liczy sie funkcjonalność. Taka fura bez charakteru. po za tym wkurza mnie, że przez ta solidność wszyscy kupują Paski, a jumacze je biorą jednego po drugim. Statystyka z zeszłego roku. Passatów skradzionych: 1800 A4 skradzionych: 574 Mogłem się lekko pomylic, bo piszę z pamieci, ale jakoś tak to było
michu93 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2009 nie no masz racje, stylu za duzo nie ma... ale dla odmiany chyba paskiem sie pobujac mozna długo to nie potrwa, nastepna bedzie mozne skoda octavia :evil:
Wihajster Opublikowano 13 Czerwca 2009 Opublikowano 13 Czerwca 2009 najważniejsze,że nie kosztował wiecej niz 2500 euro
truckmaniac Opublikowano 13 Czerwca 2009 Opublikowano 13 Czerwca 2009 nie no masz racje, stylu za duzo nie ma... ale dla odmiany chyba paskiem sie pobujac mozna długo to nie potrwa, nastepna bedzie mozne skoda octavia :evil: Uważaj tylko na roczniki '99-'01. Spawałem tam wzmocnienia boczne z prawej strony Także w 30% może coś pukać w progu
michu93 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2009 najważniejsze,że nie kosztował wiecej niz 2500 euro 2501 nie no tak daleko chyba juz nie zajde z ta marka wiecie jak ze mna jest, passata zawsze jest latwo sprzedac a jest to dobre auto co malo pali i jest bezawaryjne jak audi zreszta, dlatego glownie te dwie marki wchodzily w gre, bo np golf to dla mnie totalna porazka jesli chodzi o wnetrze a z wierzchu nie jest zly
wesz82 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Pasek jak to pasek-nuda i nic więcej Już wolałbym octawkę U mnie w paździochu był zwijany środkowy pas
michu93 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2009 octavce lauren & klement :kox: smigałem :kox: wiem co to znaczy :kox: jak dotre to ceny gdy bedzie mnie stac na taka to sobie kupie czarna taka :good:
slaweq Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Octavka, o której piszesz jest spoko, ale dalej jest to klasa różnicy w porównaniu do B5 po II lifcie
Flyer Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Nie wiem co Wy chcecie od wnetrza Passata... moim zdaniem wyglada ono nieco lepiej niz to w A4 B5. Czemu sprzedajesz? Nie spodobal sie zonie?
@vant Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Co niektórzy chyba nie widzieli w środku Passata, a jUż b5fl to niema co porównywać z a4 b5.
Flyer Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 W dodatku passat ma o niebo ladniejsze kierownice niz B5...
Rekomendowane odpowiedzi