FAZY Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 GILI ,Kronach nie leży w Polsce, tylko w Niemczech jaki problem na Germanie wyskoczyć dla mnie żaden ,poważnie myślę owyjeżdzie na ten zlot
marek12389 Opublikowano 8 Września 2009 Autor Opublikowano 8 Września 2009 no widze ze się temat rozkręcił, dzieki Paw za bardziej szczegółowe info, podałem twój album bo znalazłem go na forum pka i stwierdziłem ze moge skorzystać... trzeba rozkręcić temat i zebrac ludnosc a bedzie co wspominac, paw zapomniał o wieczorno/nocnej imprezie pod namiotami organizatorow, dj, drinki i coś "extra"... dla panów ale o paniach tez nie zapomnieli :gwizdanie:
gelo Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 proponuje zrobić tak jak w tamtym roku było spotkaliśmy się we Wrocławiu dzień przed zlotem o 22giej i ruszyliśmy na Ingolstadt zwiedziliśmy muzeum i fabrykę i jazda do Kronach wiedzieliście mój materiał filmowy w pierwszym poście to wiecie że być tam jest warte każdego Eurocenta zachęcam już dziś do udziału,jest sporo czasu więc jakoś można sobie ten wyjazd zaplanować,koszty jakie np ja poniosłem to ok 700 zł,ale jechaliśmy S6 więc połowa to koszty paliwa tak jak pisał kolega paw1972 wjazd na zlot był 20 € kierowca ,15 chyba pasażer katering i browar tam jest ,jeśli dobrze pamiętam to za danie obiadowe płaciło się 5 €,a za kufel piwa 2.8 €
domjenick Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 zaczynam powazniej myslec o takim Zlocie
paw1972 Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Witam. Pamietam, że kaucja za kufel wynosiła 2.40 euro a zawartość 2.0 euro, albo na odwrót :> Kufle tak atrakcyjne, że przywiozłem ze sobą na pamiątkę dwa, ale miałem więcej - dały nogę bo nie przypilnowałem Za steka z frytkami płaciłem około 4.50 euro. Przyjechałem z bagażnikiem załadowanym płynami i jedzeniem, i był to nie potrzebny wydatek - wszystko jest na miejscu w każdym wydaniu i to świerze. Grilla nie mozna palić a więc nie ma sensu zabierać kiełbasek i węgla. Co prawda przenieśliśmy grilla po za taśmy wyznaczające teren i większość klubowych kiełbasek się nie zmarnowało, ale organizatorzy bardzo pilnują, aby nie rozpalac grilla. Nasz pierwszy został zalany wodą. Warto ze sobą coś tam w bagażniku mieć na "trudne chwile" , ale wystarczy zabrać minimum (aby przed snem i na rano nie stać w kolejkach... ) + trochę kasy. Na terenie mozna nabyć ubrania i gadżety Audi, oraz poddac auta tuningowi typu maska/lustera itp. w carbonie. Były też firmy od nagłośnienia i dużo więcej, ale ja dotarłem tylko do czapaczek CCCO oraz rozlewni zimnego "Gamperflbrau". Trochę euro trzeba zabrać na symboliczne opłacenie busików, które zawiozą na basen i odwiozą z powrotem (na świeżym powietrz są baseny umiejscowione na naturalnych poziomach + zjeżdżalnie i skocznie + dużo bąbelków), ale najważniejszy jest prysznic. Na terenie niestety, ale jest tylko kilka umywalek i toaleta. Wyprawa warta jest wszystkiego i jest bezcenna, tym bardziej, że organizowana raz na dwa lata. Wszystkie Kluby Polskie trzymają się razem i warto przybyć wcześniej (w piątek), aby na spokojnie się umiejscowić. Koledzy pamiętajmy o koszulkach klubowych najlepiej z nickami - na żywo jest bardo trudno się zidentyfikować pozdr. ps. W okolicy jest "Real" i zakupy można wykonać na miejscu. ps2. pamiętam, że chyba Lubelski Klub Audi miał najładniejszą flagę klubową !
gelo Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Koledzy pamiętajmy o koszulkach klubowych najlepiej z nickami - na żywo jest bardo trudno się zidentyfikować pozdr. dobra sugestia ps2. pamiętam, że chyba Lubelski Klub Audi miał najładniejszą flagę klubową ! dzięki
Madas Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 ja bankowo się piszę na wyjazd ... można ruszać z Wrocławia lub z Poznania .... oba miasta są dobre na wspólny wypad ....
marek12389 Opublikowano 19 Września 2009 Autor Opublikowano 19 Września 2009 grupa z woj. pomorskiego ruszała z 3city o 16-17 około i o 6 rano dojechaliśmy do Ing... i na miejscu już czekaliśmy na reszte Polski tak ze jezeli komuś blizej z góry ruszać to zapraszamy. a reszta to sie zgadza z tym co paw mówił...
paw1972 Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Witajcie W 2008 część kolegów wybrała opcję zwiedzania Ingolstad w drodze do Kronach. Druga część, która dojechała w piątek na Zlot, wystartowała do Ingolstad w sobotę wprost z Kronach. Ta opcja miała taką zaletę, że nikt nikogo nie gonił a w szczególności czas i zmęczenie po długiej trasie. Ludziska wyspani wyjechali na spokojnie rano i wrócili po południu. Ja jestem zwolennikiem opcji pierwszej - mimo tego, że można odczówać zmęczenie długą trasą - to ekipy spotykają się, zwiedzają i razem wszyscy startują do Kronach. Nie ma też stresu związanego ewentualnie z jakimiś promilami po nocnej biesiadzie co jest głównym argumentem. Wtedy można spokojnie po przyjeździe otworzyć browarka itp. i nie stresować się tylko dzielić wrażeniami przy steku z frytkami i zimnym kufelku niemieckiego piwka pozdr. paweł
GILI Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 grupa z woj. pomorskiego ruszała z 3city o 16-17 około i o 6 rano dojechaliśmy do Ing... i na miejscu już czekaliśmy na reszte Polski tak ze jezeli komuś blizej z góry ruszać to zapraszamy. a reszta to sie zgadza z tym co paw mówił... nie wiem czy pojawisz się na spotach, ale mógł byś wpaść na Matarnię i przybliżyć nam kilka szczegółów zimnym kufelku niemieckiego piwka wolę polskie
marek12389 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2010 nie wiem czy pojawisz się na spotach, ale mógł byś wpaść na Matarnię i przybliżyć nam kilka szczegółów :cool1 niestety nie udało mi się jeszcze do was nigdy zajechać choć mieszkam w pobliżu . ale spokojnie cały czas planuje i mam nadzieje ze w najbliższym czasie przyjade i podpowiem co bedziecie chcieli wiedzieć. [br]Dopisany: 08 Październik 2009, 00:01_________________________________________________doszły nowe informacje na temat organizacji w dostaniu się na zlot w Kronach: Na impreze wybiera się wiele lokalnych klubów oto linki do nich: Pomorski Klub Audi: http://www.pkaudi.pl/forum/viewtopic.php?t=612 Audi Śląsk: http://audislask.pl/viewtopic.php?p=9661#9661 Lubelski Klub Audi: http://lkt.pl/viewtopic.php?t=9110&postdays=0&postorder=asc&start=0 Podlaski Klub Audi: http://audipodlasie.pl/viewtopic.php?p=4269#4269 - jest to mały klub i pewnie niewieleosób o nim słyszało ale chlopaki zcały czas sie rozwijają...[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 00:14_________________________________________________widze ze temat niestety zamilkł... a szkoda
grzesiek88 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 mnie strasznie korci ten wyjazd i czas pokaże ale na 80% jade
gelo Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 jeśli ktoś chce z nami jechać do muzeum i fabryki w Ingolstadt to zbieramy się w czwartek 27 Maja o 22giej Wrocław Stacja BP Al.Karkonoska 63 (między salonem BMW, a budą McDonald`s) przy autostradzie A4; Współrzędne GPS miejsca spotkania: N 51st 03`39.23" E 16st 59`36.23" do zobaczenia
Magdalenah Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Ja się w tym roku pewnie nie wybiorę ale po obejrzeniu filmików napaliłam się jak dziadek na suchary Póki co poczekam na recenzje jak bawiliście się w tym roku.
rafalekx Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Jedziemy jedziemy jedziemy Nie gelu? Jak coś mam jeszcze jedno wolne miejsce
marek12389 Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Opublikowano 11 Maja 2010 Jak by ktoś z woj. pomorskiego sie wybierał to zapraszam na strone www.pkaudi.pl/forum tam wiele wiecej informacji na ten temat i wyjazd grupowy wieć jak ktoś chętny to zapraszamy;) powiem tylko ze wstępnie wyjazd jest planowany na 27ego maja na godzine około 17 ze stacji lukoil z rumi na trasie s6 zaraz za zjazdem z obwodowej w strone wejcherowa. szczegóły na stronie zapraszam [br]Dopisany: 11 Maj 2010, 23:22_________________________________________________i zapomniałem dodać ze mam zamiar wypić z klubowiczami A4-klub na miejscu troszke różnych wyskokowych trunków wiec mam nadzieje ze towarzystwo bedzie doborowe i oczywiscie chętne :>
rafalekx Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 i zapomniałem dodać ze mam zamiar wypić z klubowiczami A4-klub na miejscu troszke różnych wyskokowych trunków wiec mam nadzieje ze towarzystwo bedzie doborowe i oczywiscie chętne :> Ja nie piję w dniu wyjazdu :gwizdanie: Nie no coś tam można wychylić wychylylybymy Brać koszulki klubowe dzieci
Ciepły Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Ja mam od siebie 650 km Chyba się zbiorę i też się przejadę
rafalekx Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Ja mam od siebie 650 km Chyba się zbiorę i też się przejadę to masz 2 razy mniej niż my Ale wbijaj wbijaj i przyznawaj się że jesteś z A4 klubu
Rekomendowane odpowiedzi