Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zejdźcie z niego bo wam spierd.oli na ełu....chyba że go tu nie chcecie toniech spada...odzima niech ze soba zabierze..błehehehe :banan1:

e tam Odzim zostaje;) jak chcesz to Ty idź ;P
  • Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 895,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

zejdźcie z niego bo wam spierd.oli na ełu....chyba że go tu nie chcecie toniech spada...odzima niech ze soba zabierze..błehehehe :banan1:

e tam Odzim zostaje;) jak chcesz to Ty idź ;P

jego tam nie chcą, zresztą ignorujcie gościa ja tak zrobiłem i swięty spokój
Opublikowano

Cześć :hi:

Ale sobie właśnie ciekawostek poczytałam. Chłopaki wrzućcie na luz bo nie warto tutaj się o to spierać. Usiądźcie razem wyjmijcie flache i pogadajcie. Na ten temat tyle. :cool1:

A co poza tym u was ciekawego?

a właśnie w takim stylu dobijamy do 1000 stron :thumbdown:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 21:42_________________________________________________żenua :confused4:

Trochę lipa, ale do 1000 jeszcze 10 stron, może sie wyprostuje temat.

Pomyśl tak, za te 10 stron dojdzie nam "nowa" osoba :wink4: i małe rude zwierzątko :) :gwizdanie: :kox:

Opublikowano
  • Autor

Ty skoro macie takie problemy ze mną to wam je zlikwiduje i nie będę wpadał bo nie dam z siebie robić pośmiewiska nakręcanego na forum bo zrobiliście taką popelinę jak bym zabił po pijaku pięcioro dzieci i uciekł z miejsca zdarzenia...

Adrian sam piszesz że masz zły dzień i sam nakręcasz siarę, ale jak się masz po tym obrazić i strzelać focha to sam obie odpowiedz kto tu jest nie poważny :confused4: [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 21:45_________________________________________________

Ale sobie właśnie ciekawostek poczytałam. Chłopaki wrzućcie na luz bo nie warto tutaj się o to spierać. Usiądźcie razem wyjmijcie flache i pogadajcie. Na ten temat tyle. :cool1:

a właśnie w takim stylu dobijamy do 1000 stron :thumbdown:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 21:42_________________________________________________żenua :confused4:

Pomyśl tak, za te 10 stron dojdzie nam "nowa" osoba :wink4: i małe rude zwierzątko :) :gwizdanie: :kox:

:naughty: :naughty: :naughty::kox: :kox: :kox:
Opublikowano

Tomaszu info dla ciebie - we wtorek na pewno będę, więc jak się wybierasz daj znać to sobie pogadamy o "interesach". :decayed:

Opublikowano

spoko te 10 stron strzeli za miesiąc ;P albo jak będą święta;P
Opublikowano
  • Autor

chłopaki zamiast na PW wystrzelać się po pysku robią to na forum i jeden taki nieznany dolewa oliwy - katastrofa :no:

Opublikowano

Ozix uwierz mi wiem jak jeżdżę a ty za mało jeździłeś ze mną żeby wyrobić sobie zdanie... W pracy jeżdżę służbowym T5 i wożę 5 osób jakoś nie boją się ze mną jeździć nie tylko po warszawie ale i po Polsce... Gdyby było tak jak mówisz dawno któryś z nich woził by sprawę w swoje ręce i sam wsiadł za fajere

Opublikowano
  • Autor

zakład że dziś strzeli 1000 :naughty:

niech tu tylko Poziomek wpadnie :naughty:

Opublikowano

spoko te 10 stron strzeli za miesiąc ;P albo jak będą święta;P

E tam, przy dobrych wiatrach to dzisiaj strzelimy, albo jutro jak Bryńka zobaczy bałagan jaki zrobiliście w temacie :cool1: :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Ozix uwierz mi wiem jak jeżdżę a ty za mało jeździłeś ze mną żeby wyrobić sobie zdanie... W pracy jeżdżę służbowym T5 i wożę 5 osób jakoś nie boją się ze mną jeździć nie tylko po warszawie ale i po Polsce... Gdyby było tak jak mówisz dawno któryś z nich woził by sprawę w swoje ręce i sam wsiadł za fajere

Adrian daj już sobie na wstrzymanie ludzie to czytają i pewnie mają niezły polew :gwizdanie:
Opublikowano

E tam, przy dobrych wiatrach to dzisiaj strzelimy, albo jutro jak Bryńka zobaczy bałagan jaki zrobiliście w temacie

to ona jeszcze tu zagląda :witch:

Opublikowano
  • Autor

jak nie siedzi na EŁU to czasami zajrzy :naughty: :naughty: :naughty: :>

Opublikowano

chłopaki zamiast na PW wystrzelać się po pysku robią to na forum i jeden taki nieznany dolewa oliwy - katastrofa :no:

mcm ja sobie nie mam nic do zarzucenia... odbijam piłeczkę...

to chwała ci za to że tak jeździsz...tylko w takim razie co popisywałeś się przed nami? czy co? puki co nie mam zamiary w ogóle wsiadać z tobą do samochodu...ja tylko powiedziałem to co widziałem... i słyszałem... i zdania prędko nie zmienię co dla ciebie zakładam moja opinia jest g... warta...
Opublikowano

W tym momencie to olewam

Opublikowano
  • Autor

po co :?: :mysli:
Opublikowano

jak nie siedzi na EŁU to czasami zajrzy :naughty: :naughty: :naughty: :>

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano
  • Autor

W tym momencie to olewam

co olewasz :?:
Opublikowano

ide ogladac film mam nadzieje ze dzis 1000 nie padnie beze mnie

Opublikowano

W tym momencie to olewam

po co :?: :mysli:

bo jakoś miałem na to ochotę dziś...