Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Szkoda' date=' że w tym momencie nie jestem moderatorem, bo chłopcy dostaliby wypasione kropki na Mikołaja, a jonny bananowe wakacje.

[/quote']

banana to możesz zarobic w :dziura:

Dajecie chłopaczki, niezły ubaw jest :kox:

Powiem ci tylko jedno. W tym temacie nie robisz nic innego jak tylko ciągle czepiasz się innych. Zajmij się sobą proponuję, a jak masz coś ważnego w danym temacie do powiedzenia to powiedz, a nie tylko jątrzysz sprawę. W twoim temacie ode mnie tyle. :hi:

ten typ tak ma i nic na to nie poradzisz i nie cytujcie go bo jak widze co pisze to mam odruch wymiotny :naughty:
  • Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 891,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ignorujcie jonnego ja nie widzę co az głupoty pisze i jest mi lżej na duszy :naughty:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:30_________________________________________________pamiętacie :

zdjcie068.jpg

a jak wyrwała skodzianką na autostradzie to jej dogonić nie było można :naughty::decayed:

:polew: :polew: :polew: dobre to było ;p
Opublikowano

Kaśka, myślę, że będę. Jesteśmy w kontakcie.

O.K. W takim razie czekam na jakieś konkretne info w ciągu dnia. :good:

Opublikowano

banana to możesz zarobic w :dziura:

Nie ze mną takie zabawy, znajdź sobie innego kompana. Chyba że poradzisz sobie sam. :kox:

Opublikowano

W brew pozorom nie chwalą moich zdjęć wszędzie ale przynajmniej krytykują je ludzie którzy mają w fotografii większy staż niż ozio prawo jazdy... A takim osobom można ufać a nie osądom ozia który prawko ma z rok dłużej ode mnie a zna mnie jeszcze krócej...

Opublikowano

Kaska , zobacz czy w tym temacie od kilkunastu stron napisano coś waznego? :naughty:

Nie o to chodzi. Chłopaki maja problem. Źle, że rozwiązują go publicznie, ale tego nie przeskoczysz. Jednak dogadywaniem w taki, a nie w inny sposób niczego nie osiągniesz, a jedynie prowokujesz ich do większej agresji wobec siebie, a to nikomu nie potrzebne.

Opublikowano
  • Autor

Kaska , zobacz czy w tym temacie od kilkunastu stron napisano coś waznego? :naughty:

Nie o to chodzi. Chłopaki maja problem. Źle, że rozwiązują go publicznie, ale tego nie przeskoczysz. Jednak dogadywaniem w taki, a nie w inny sposób niczego nie osiągniesz, a jedynie prowokujesz ich do większej agresji wobec siebie, a to nikomu nie potrzebne.

jego nikt już u nas nie czyta :naughty:
Opublikowano

Idę spać, dobranoc. :hi:

Wstrzymajcie się z tym tysiakiem do jutra, bo chcę przy tym być. :decayed:

Opublikowano

W brew pozorom nie chwalą moich zdjęć wszędzie ale przynajmniej krytykują je ludzie którzy mają w fotografii większy staż niż ozio prawo jazdy... A takim osobom można ufać a nie osądom ozia który prawko ma z rok dłużej ode mnie a zna mnie jeszcze krócej...

jak byś nie zauważył to mcm ma dłużej prawko a potwierdził to co pisałem... prawko mam dłużej więc sam sobie zaprzeczyłeś bo staż jazdy mam dłuższy niż ty... to raz a dwa skąd wiesz jak ja jeżdżę ?? jechałeś ze mną?? wiesz jak jeżdżę i ile?? widziałeś jak prowadzę?? bo chyba nie więc skąd wiesz te rzeczy o które mnie krytykujesz??
Opublikowano
  • Autor

mowy nie ma,

jak pójdziesz spać przegapisz :naughty:

Opublikowano

Karwa no to muszę siedzieć. :D

Opublikowano
  • Autor

Karwa no to muszę siedzieć. :D

uwaga Poziomek się pojawił :naughty:
Opublikowano

jak byś nie zauważył to mcm ma dłużej prawko a potwierdził to co pisałem... prawko mam dłużej więc sam sobie zaprzeczyłeś bo staż jazdy mam dłuższy niż ty... to raz a dwa skąd wiesz jak ja jeżdżę ?? jechałeś ze mną?? wiesz jak jeżdżę i ile?? widziałeś jak prowadzę?? bo chyba nie więc skąd wiesz te rzeczy o które mnie krytykujesz??

Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem

Opublikowano
  • Autor
zdjcie372w.jpg
Opublikowano

mowy nie ma,

Pewnie 1000 stronę i tak Ozix otworzy, bo on ma jakieś takie szczęście do fajnych numerków :):wink4:

Opublikowano

Ciekawe kto otworzy 997.. :decayed:

Opublikowano

Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem

czytałem już nie raz... a dla twojej informacji prawko mam dłużej i za kierownice sadzali mnie od 12 urodzin... a od 16 jeździłem już sobie sam co było nie rozsądne... i nie potrzebnie ciągniesz dalej ten temat bo już wszyscy mają go dość poza twoją osobą której ciężko przyznać się do błędów... i swoimi wypowiedziami sam sobie robisz syf...[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:46_________________________________________________

mowy nie ma,

Pewnie 1000 stronę i tak Ozix otworzy, bo on ma jakieś takie szczęście do fajnych numerków :):wink4:

ja chće otworzyć 1024 ;P[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:46_________________________________________________o a ostatnio na mieście widziałem auto z taką rejestracją jak moja ale z H na końcu ;) fajnie wyglądało;] spotkaliście kiedyś auta z podobnymi blachami do waszych??
Opublikowano

Oziu nie przerzucaj na mnie syfu który sam zacząłeś...

Opublikowano

UWAGA, 12 post na stronie, a mieści się 15. :D

Opublikowano

Oziu nie przerzucaj na mnie syfu który sam zacząłeś...

no to pokaż w którym miejscu zacząłem cie oczerniać?? bo mi się nie chce wertować tych stron... ja już dawno chce skończyć ten temat a ty go dalej ciągniesz... jak pójdziesz spać to zrobisz przysługę nie tylko mi ale i innym bo temat nie będzie ciągnięty...