Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 890,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Karva, zenada w tym Kraku co się dzieje....co za pojeb wymyslił ten pochowek na Wawelu? Szkoda mi tego Kaczyńskiego, prezydent był z niego żaden, ale teraz za decyzje jakiegoś palanta psy na nim wieszaja...Już widzę jak będzie wyglądal pogrzeb np. Wałęsy,na bank będzie też Wawel :naughty:

psy to wieszali na nim i bedą wieszać , ale to chodzi o głupków co to wymyslili czyli .............
Opublikowano
  • Autor

zapominamy o Kaczorowskim, a myślę że 100 razy bardziej jemu się taki pochówek należy :mysli:

Opublikowano

zapominamy o Kaczorowskim, a myślę że 100 razy bardziej jemu się taki pochówek należy :mysli:

no ponoć ktoś z wawela pojechał namawiać jego rodzinę do tego...

Karva, zenada w tym Kraku co się dzieje....co za pojeb wymyslił ten pochowek na Wawelu? Szkoda mi tego Kaczyńskiego, prezydent był z niego żaden, ale teraz za decyzje jakiegoś palanta psy na nim wieszaja...Już widzę jak będzie wyglądal pogrzeb np. Wałęsy,na bank będzie też Wawel :naughty:

psy to wieszali na nim i bedą wieszać , ale to chodzi o głupków co to wymyslili czyli .............

zoastwcie juz ten Wawel i tych co ,,to wymyslili" i niech ten koszmar już sie skończy bo przechodzi w kompromitacje narodu

Odzim - fajny avatarek :>

ok a jak z Twoją wizą ?? i bez problemu odebrałaś?
Opublikowano
  • Autor

masz rację

ale dzień przed katastrofą zapytaj przeciętnego Polaka z ulicy, kto to był....nie odpowie...bo nie bedzie wiedział

niestety taka nasza polska rzeczywistość

Opublikowano

Oziu co do wizy jutro mam dzwonić czy już jest , bo w ambasadzie też przecież zamieszanie na maxa

:good:
Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

:siema:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 23:52_________________________________________________

Jezeli mi nie wierzycie, to zapamietajcie moje słowa, ŻE W KWIETNIU TEGO ROKU OGŁOSZONA BEDZIE ŻAŁOBA NARODOWA.

W LIPCU ZNOWU, a WE WRZESNIU UMRZE KTOS BARDZO ZNANY i CENIONY!

widzieliście :wink4: post jest z 5 stycznia :disgust: ciekawe.. :mysli:

Opublikowano

:siema:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 23:52_________________________________________________

Jezeli mi nie wierzycie, to zapamietajcie moje słowa, ŻE W KWIETNIU TEGO ROKU OGŁOSZONA BEDZIE ŻAŁOBA NARODOWA.

W LIPCU ZNOWU, a WE WRZESNIU UMRZE KTOS BARDZO ZNANY i CENIONY!

widzieliście :wink4: post jest z 5 stycznia :disgust: ciekawe.. :mysli:

a skąd Ty to masz?
Opublikowano

:hi:

ostre słowa tutaj padaja.

Niestety ten Kraków to lekka przesada

Tylko tyle

spać

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

Ale się zaczyna. :zemdlal:

Opublikowano
  • Autor

znalazłem ciekawą fotkę Ukraina 2002 katastrofa su 27 piloci przeżyli, ale widzów zginęła, słyszałem głosy, że po tej tragedii Ukrainscy piloci woleli zginąć niż przeżyć a zginęli by niewinni ludzie:

ukrainasu27.jpg[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 10:29_________________________________________________a tu filmik pokazujący 3 podobne wypadki SU po nieudanym wyjściu z pętli:

SU-27 Air Show Trzy Podobne Katastrofy 1990r, 2002r, 2009r.

Opublikowano

słyszałem głosy, że po tej tragedii Ukrainscy piloci woleli zginąć niż przeżyć a zginęli by niewinni ludzie:

Białorusini w Radomiu też mieli dużo czasu na katapultowanie się, ale pewnie woleli zginąć niż iść do pierdla.

Opublikowano

co Ty nie powiesz? :decayed:

:tongue4::decayed:

Opublikowano

ej dobra kucze kiler koniec już tego zamulania

tomaszu nasz gminny jebako dawaj jakieś dupeczki :cool1:

Opublikowano
  • Autor
3.jpg[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 12:01_________________________________________________7.jpg[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 12:02_________________________________________________8.jpg
Opublikowano
  • Autor
11.jpg