Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O Chrystusie japoński... ale melanż. :drunk:

Może i byłem śmierdzący i pijany w szpitalu, ale jak zacząłem pani opowiadać o przeżytej nocy to pani najpierw się złapała za głowę, a później chyba zaczęła lecieć na mnie. Jak mi odklejała holtera to tak mnie jakoś po klacie smyrnęła i później przeszliśmy na ty. Na pożegnanie przytrzymaliśmy się wzrokiem i... w środę jadę po wyniki. Ogólnie holter przeżył ekstremalną próbę. :kox:

mokom, musimy się dziś jeszcze przejechać do McDonalda do pani Ewelinki - bardzo sympatyczna była - miała z nas polew jak po melanżu chcieliśmy kupić jajka i pieczywo na jajecznicę. Poza tym nie zapominaj, że o 20:00 jesteśmy ustawieni z koleżankami z Tipo. :decayed:

A to wszystko dzięki Jarkowi - to on nas wczoraj wyciągnął i był naszym szoferem. :notworthy:

Ogólnie to nie wszyscy muszą wiedzieć co robiłem w weekend. Odzim, mam nadzieję, że mam w Tobie sojusznika. Wiesz pewnie o czym mówię... :wink4:

Jak to dobrze, że jestem już w domu i mogę iść na obiad i do wanny. :kox:[br]Dopisany: 03 Maj 2010, 15:53_________________________________________________A, dodam jeszcze, że dziś miałem okazję jechać autobusem nr 13 (do szpitala). Kupiłem bilet za 2,10 zł. :kox:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 897,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

masz masz wariacie

Opublikowano

masz masz wariacie

:th:

Opublikowano

a najlepsza byla laska w macku jak nas wzięła za parę :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

a najlepsza byla laska w macku jak nas wzięła za parę :polew: :polew: :polew: :polew:

Kurde, musimy tam dzisiaj pojechać. :D

Opublikowano

co nie dzwoniliście wczoraj? siedziałem i sie nudziłem cały wieczór :/

Opublikowano

co nie dzwoniliście wczoraj? siedziałem i sie nudziłem cały wieczór :/

A miałem napisać na forum, ale jakoś tak zabrakło czasu. :doh1:

Dzisiaj robimy mały melanż, ale już bezalkoholowy. Jakby ktoś chciał dołączyć to każdy do każdego chyba ma numer.. :wink4:

Opublikowano

czyli zamiast zakończyc na Statoil to Wy tam rozpoczeliscie melanż :decayed: :decayed:

odzim, dzięki :wink4:

We dwóch zawsze sie dojdzie co i jak heh
Opublikowano
  • Autor

no tak co dwie głowy to niejedna :wink4:

Opublikowano

czyli zamiast zakończyc na Statoil to Wy tam rozpoczeliscie melanż :decayed: :decayed:

rano też byliśmy po jajka na śniadanie :decayed: :decayed: :decayed:

zresztą w nocy też po kiełbasę a ognisko :naughty:

Opublikowano

no tak co dwie głowy to niejedna :wink4:

-właśnie -

-najważniejsze żę toledo smiga jak powinno :>

Opublikowano
  • Autor

i co było :?:

Opublikowano

jak juz nie mielismy pomysłu na bład czujnika g71 map sensor -zaczelismy sprawdzac wezyki podcisnien , gdzie jest a gdzie go nie ma , i okazało sie ze wezyk który powinien isc na uklad podcisnien z pompy vacum szedl na ecu a z rury dolotu szedl na uklad podcisnien i po zamianie tych wezyków miejscami czyli z pompy na uklad ,a z rury dolotu na ecu tdi ozdrowiało :>[br]Dopisany: 03 Maj 2010, 21:40_________________________________________________motor przeszedl z 1.9 D na 1.9 TDI
Opublikowano

Zastanawiam się jak to zrobić, żeby bez szwanku wrócić jutro do pracy po takim długim i wyczerpującym weekendzie..

Nara pany.. :rolleyes:

Opublikowano

tomaszu zostałeś ustrzelony :wink4:

dsc0121m.jpg

Opublikowano
  • Autor

jak juz nie mielismy pomysłu na bład czujnika g71 map sensor -zaczelismy sprawdzac wezyki podcisnien , gdzie jest a gdzie go nie ma , i okazało sie ze wezyk który powinien isc na uklad podcisnien z pompy vacum szedl na ecu a z rury dolotu szedl na uklad podcisnien i po zamianie tych wezyków miejscami czyli z pompy na uklad ,a z rury dolotu na ecu tdi ozdrowiało :>[br]Dopisany: 03 Maj 2010, 21:40_________________________________________________motor przeszedl z 1.9 D na 1.9 TDI

to kto tak poskładał furmanke :naughty:
Opublikowano

to kto tak poskładał furmanke :naughty:

nie wiem z holandi lub z de ja brali wiec tam sa takie spece heheheh
Opublikowano

Spaaaać!

Opublikowano

do roboty "ochlapusie" :tongue4:

Ja chce jeszcze łikend. :lol1:

Opublikowano

Brynia, a co tam porabiałaś w piątek?? :kox: Byłaś gdzieś na imprezie..?? :decayed: