Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tester :decayed:

Czarną też dosiądę jak zrobisz czipa. :naughty:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 893 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

te dwa dołki w serii było czuć, ale teraz od 2000 zbiera się za***iście :kox:

Ok, sprawdzę w piątek.. :naughty:

:no: za szybka dla ciebie :gwizdanie:
Opublikowano

:no: za szybka dla ciebie :gwizdanie:

Wyrywa kierownicę przy pełnym gazie?

Opublikowano
  • Autor

wybaczta ale dziś mnie nie będzie zara ide na pifko :kox::hi:

Opublikowano

Dzięki za miłego spota - fajno było poznać super ludzi. Jak nic nie wypadnie, to przyjadę tą swoją padliną za tydzień :)

Opublikowano

dzisiaj to był mini spot , fajne spoty jeszcze przed tobą a najlepsze to bez fur , pozdro

Opublikowano
  • Autor

wczoraj ochrzciłem jedną felgę :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Dzięki za miłego spota - fajno było poznać super ludzi. Jak nic nie wypadnie, to przyjadę tą swoją padliną za tydzień :)

Koniecznie zapraszamy za tydzień, bo wczoraj nie byliśmy przygotowani na wizytację. :wink4:

wczoraj ochrzciłem jedną felgę :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Boli.. ;(

Pany, gdzie w Radomiu jest jakiś dobry stomatolog? Tydzień temu jak chciałem sprawdzić zawieszenie w wujowej czarnuli i przygrzałem na pełnym gazie w krawężnik to aż mi plomba wypadła. :D:decayed:

Opublikowano

a nic mi qr** nie mów :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2010, 12:16_________________________________________________

Pany, gdzie w Radomiu jest jakiś dobry stomatolog? Tydzień temu jak chciałem sprawdzić zawieszenie w wujowej czarnuli i przygrzałem na pełnym gazie w krawężnik to aż mi plomba wypadła. :D :decayed

to już wiem kto będzie sponsorem naprawy felgi :decayed::wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Pany, gdzie w Radomiu jest jakiś dobry stomatolog?

Na Paderewskiego koło biedronki w blokach.

OSTEO-DENTAL

Paderewskiego 21 lok.4

26-600 Radom

tel.: 048 364-55-52

Robiłem tam zęba ponoć nie do odratowania tylko wyrwać a tu przosze. 2 lata śmiga i jak nowy. Nic nie boli po prostu super. Mili stomatolodzy, mają fach w ręku robią to naprawdę zarąbiście! No i wyposażenie gabinetu pierwsza klasa!

Opublikowano

Na Paderewskiego koło biedronki w blokach.

O, dzięki. Wybiorę się tam. :th:

Opublikowano
  • Autor

Przyjedź w piątek wezmę kombinerki, wiertarkę, trochę betonu i gumowy młotek ,załatwimy to za friko i nic nie będziesz pamiętał :naughty:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

siemka,

smacznego pyfka życzę :drunk:

Opublikowano

Siemka

właśnie spijam Słowackie browarki :)

zdrówka :drunk:

Opublikowano

"Joanna Beresińska wróciła z Łodzi z dziwną chorobą i wspaniałym humorem :)) fantastyczny panieński :D"

Oziu?

Kiedy kawalerskie? :kox: :kox: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

:gwizdanie:

Opublikowano

"Joanna Beresińska wróciła z Łodzi z dziwną chorobą i wspaniałym humorem :)) fantastyczny panieński :D"

Oziu?

Kiedy kawalerskie? :kox: :kox: :gwizdanie: :gwizdanie:

a to nie nasze znajomych ;> one sobie pojechały do łodzi a my podbijaliśmy warszawskie dupeczki ;D[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2010, 00:49_________________________________________________Korzeń ja 28 będę w Siedlcach a za 2 tygodnie idziemy z kolegami na jakieś dziewuszki :D