mokom69 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Bry wieczór wszystkim:) Dawno mnie nie było ale widze że nie tylko u mnie zastój... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Bry wieczór wszystkim:) Dawno mnie nie było ale widze że nie tylko u mnie zastój... W sobotę wyjeżdżam na urlop, więc dopiero się zacznie zastój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 :beer1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Oziu, jednak nie będzie różowego. W mieszalni mi popierdolili kolory i musiałem zastosować plan awaryjny.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Oziu, jednak nie będzie różowego. W mieszalni mi popierdolili kolory i musiałem zastosować plan awaryjny.. no to foch!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 i po bbs-ach ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 co plomby zaczęły wypadać :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 co plomby zaczęły wypadać :?: no za dużo km robię ostatnio żeby męczyć się na 19 calach :gwizdanie: zanim sprzedałem już katowałem zimowe w 40 stopniach dobrze sobie radzą ale 19 jeszcze wrócą :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 ale 19 jeszcze wrócą :gwizdanie: wuju, jesteś jedynakiem, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 ale 19 jeszcze wrócą :gwizdanie: wuju, jesteś jedynakiem, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 A no tak, przecież masz śwagra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 A no tak, przecież masz śwagra. jak bym był jedynakiem to bym nie sprzedawał bbs-ow tylko dokupił mniejsze koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Kto dziś był na spocie oprócz mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMEK 2800 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Witam koledzy potrzebuje namiary na dobrego mechanika w radomiu który ogarnie rozrząd w silniczku 2.8 V6 30V i pare innych rzeczy i oczywiście w miarę nie drogiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudalty66 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 siemka może ktoś zainteresowany, cena do negocjacjii??? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=143805.0 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Witam po powrocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 jak było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 [br]Dopisany: 26 Lipiec 2010, 14:44_________________________________________________spalanie na odcinku 1100 km - 5,5 l/100km przy włączonej klimie, zładowany po dach i średniej prędkości 80 km/h :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubcio1980 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Witam.Mcm powiedz gdzie wywalałeś kata.Czytałem w temacie,a masz bliźniaka.Nie mogę dojśc z jednymi w Radomiu.Raz 150 raz 80...?!A zaślepiał ktoś egr?Chodzi mni to głowie,ale troche peniam sam to wywalac(bo widziałem że szkoły są dwie).Hmmm może wpadne w piątek to pogadamy...(jak mały pozwoli) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi