Opublikowano 21 Sierpnia 201016 l Autor k**wa telepie mnie, łeb mnie napierdala, gorączkę w nocy miałem, kości mnie łamią i k**wa jeszcze muszę w robocie siedzieć
Opublikowano 21 Sierpnia 201016 l ku***a telepie mnie, łeb mnie nap***a, gorączkę w nocy miałem, kości mnie łamią i ku***a jeszcze muszę w robocie siedzieć O maasz, niedobrze. Spanie w aucie chyba Cię dobiło..
Opublikowano 21 Sierpnia 201016 l Autor a ja chyba w domu po 3 byłem[br]Dopisany: 21 Sierpień 2010, 10:14_________________________________________________ ku***a telepie mnie, łeb mnie nap***a, gorączkę w nocy miałem, kości mnie łamią i ku***a jeszcze muszę w robocie siedzieć O maasz, niedobrze. Spanie w aucie chyba Cię dobiło.. spanie właśnie troche mi pomogło bo na sali to by mi łeb rozerwało
Opublikowano 21 Sierpnia 201016 l Witam Dzięki za wczorajsze piwko Wpadliśmy trochę niespodziewanie, ale skoro mcm tak nas zapraszał Tak czy inaczej fajnie Was było znowu zobaczyć
Opublikowano 21 Sierpnia 201016 l Witam Dzięki za wczorajsze piwko Wpadliśmy trochę niespodziewanie, ale skoro mcm tak nas zapraszał Tak czy inaczej fajnie Was było znowu zobaczyć spoko wpadajcie częsciej bo dawno was nie bylo
Opublikowano 21 Sierpnia 201016 l Autor A ja dziękuję za zdrowe, domowe śniadanie. kto ci taką przyjemność zrobił [br]Dopisany: 21 Sierpień 2010, 18:24_________________________________________________ale się c**jowo czuję
Opublikowano 22 Sierpnia 201016 l siemka wuju Zostawiam wam trochę fotek z Vervy impra fajna ale drift to im nie wyszedł 3 fury wystartowały i 3 się zrojeb... a dla prowadzącego imrezę porsche carrera to porsche california oczywiście to nie jedyne wpadki Rucie na starcie zgasło subaru ni nie mógł opalić nowe BMW Hołowczyca na Rajd Dakar odmówiło posłuszeństwa po 2 okrążeniach i takie tam drobne wariacje... http://picasaweb.google.pl/AdrianMatracki/VervaStreetRacingWarszawa#