Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

oj wujek wujek widzę, że ty z tego pokolenia co by się nie narobić, a zarobić :cool1:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 892,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

oj wujek wujek widzę, że ty z tego pokolenia co by się nie narobić, a zarobić :cool1:

nie no z@pierdalać też potrafię, jakoś trzeba było na audi uzbierać :wink4:

Opublikowano
  • Autor

tja :gwizdanie:

Opublikowano

[; w zimę ;D?

Teraz najlepiej przecenione. :>

Opublikowano

Witam mam do was pytanko macie może albo wiecie kto ma do sprzedania obudowy katalizatorów, strumienice itp do VW, Audi, seat, ważne by były używane.

2 sprawa mam do kupna 4 felgi stalowe z gumami zimowymi 15'' i deklami oryginalnymi bmw (gumy podobno ładne) za 400zł Jak myślicie dobra kasa??

Opublikowano
  • Autor

jak oponki możliwe to dobra kasa

Opublikowano

jak oponki możliwe to dobra kasa

no właśnie jak już dojadą z dojczów to je zawijam na wulkanizacje i obczaimy czy gumy dobre...

Opublikowano

Witam!Panowie mam do was prośbę.Wstawiłem logi swojego AHU i wyszło że turbawka słabo wstaje.Jak kto chce niech zerknie wstawione przez "f16myśliwiec".Nie mogę się dowiedziec co może byc przyczyną.Każą mi wymienic termostat i zrobic znowu logi.Nie sądze że termostat jest temu winny,a nie mam vaga.Koleżka był i zrobiłem z ciekawości.Dodam że OOOO śmiga i nic się z nim nie dzieje.Odzim z tego co czytałem to jesteś w turbawkach kumaty, jak możesz to pomóż...cie!Pozdro

Opublikowano
  • Autor

zobaczta co się u nas wyrabia:

http://kontakt24.tvn.pl/temat,syn-i-matka-nie-zyja-quot-uzasadnione-podejrzenie-zabojstwa-quot-,39474.html :shocked:[br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 15:48_________________________________________________

Witam!Panowie mam do was prośbę.Wstawiłem logi swojego AHU i wyszło że turbawka słabo wstaje.Jak kto chce niech zerknie wstawione przez "f16myśliwiec".Nie mogę się dowiedziec co może byc przyczyną.Każą mi wymienic termostat i zrobic znowu logi.Nie sądze że termostat jest temu winny,a nie mam vaga.Koleżka był i zrobiłem z ciekawości.Dodam że OOOO śmiga i nic się z nim nie dzieje.Odzim z tego co czytałem to jesteś w turbawkach kumaty, jak możesz to pomóż...cie!Pozdro

kąt wtrysku do korekcji, przepływkę można by przeczyścić, spore (choć w normie) korekcje na 1 i 2 cylindrze, termostat na zimę też można podmienić,N75 mozesz też podmienić bo może on szwankuje i nie steruje dobrze turbawką, jak to zrobisz zrób logi zobaczymy
Opublikowano

oki dzęki

Opublikowano

Kto był wczoraj na spocie? :chytry:

Opublikowano

informatycy help me

postanowiłem kupić nowego lapka i teraz pytanie co na rynku jest dobre?? jaki procesor ram firma itd?? kasa 2-2500 pln

Opublikowano

ja mam acer-a i wziął bym następnego jak bym kupował bo poza napędem wszytko lata jak trzeba a mam go już 4 lata :tongue4:

procek amd bo za intele szkoda przepłacać :cool1:

Opublikowano

ja mam acer-a i wziął bym następnego jak bym kupował bo poza napędem wszytko lata jak trzeba a mam go już 4 lata :tongue4:

procek amd bo za intele szkoda przepłacać :cool1:

właśnie i ja mam juz z 4 lata acera i tez jestem zadowolony ale juz powoli trzeba go zmienic bo sporo gier nie lata :D a i w ogole zawiechy łapie jak za duzo pootwierane...

Opublikowano

informatycy help me

postanowiłem kupić nowego lapka i teraz pytanie co na rynku jest dobre?? jaki procesor ram firma itd?? kasa 2-2500 pln

dell d630

core 2 duo 2.0, 2gb ramu, dysk oby 7200 obrotów

1500zł

Opublikowano

ja tam dobrego doświadczenia z acerami nie mam więc nie polecam :P

Opublikowano

ja tam dobrego doświadczenia z acerami nie mam więc nie polecam :P

zawsze się bubel trafi :tongue4:

miałem styczność jeszcze z hp dobry ale drogi

z 2 asusami i więcej nie chce