Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
co masz na myśli?

Czyżby chodziło o cofanie licznika? W Audi A4 jest to zabronione. :wink4:

nie mówi się "cofanie" tylko korekta :polew:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 891,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nieee o korekte licznika mi biega tylko pin wyciagnac wsad wgrac o takie tematy pytalem Po co mial bym przebieg zmieniac? bez sensu

Opublikowano

cassius który Andrzej?:whistling:

---------- Post dopisany at 23:59 ---------- Poprzedni post napisany at 23:51 ----------

to lepsze

Opublikowano
nieee o korekte licznika mi biega tylko pin wyciagnac wsad wgrac o takie tematy pytalem Po co mial bym przebieg zmieniac? bez sensu

pin moge ci wyciagnac zakodowac kluczyk ,ale z wsadami to jest róznie wgrac zawsze mozna ale to mozemy zrobic na twoja odpowiedzialnosc jak masz juz jakis do wgrania

Opublikowano

masakra :facepalm:

Opublikowano

takich historyjek wyssanych z palca znam kilka, ale nie chodzi o to , pytanie było o serwis Opla na Warszawskiej - jest? jest więc luzuj poślady:naughty:

sam luzuj poślady (chociaż pewnie już nie musisz taki wyluzowany jesteś ),ja uważam ze tam serwisu opla nie ma -a historie z palca to może ty masz ze swoimi kolegami -ale o niej nie opowiadaj tutaj proszę

widzę że edytujesz tego posta co pare godzin,ciężko Ci coś sensownego napisać? daj już spokój,wystarczy że Ty opisałeś niesamowitą :kox:przygodę jaką przeżyłeś w tym serwisie:facepalm:

EOT

Opublikowano

Chlopaki rzucił wam sie w oczy gdzies na forum taki temat lub podobny"wymiana obwódek szyb w a4 b6 sedan" bo kurde szukam i znaleźć nie moge znalazłem do avanta a do sedana nie:facepalm:. za pomoc dziekuje:hi:

Opublikowano

może chromy? wpisz

Opublikowano
może chromy? wpisz

wpisywałęm ale wyskoczyło w hu... ale akurat nie to co trzeba. swoja droga to ta wyszukiwarka forumowa to o dupe rozbic jest!!

Opublikowano

a co pakiet chrom chcesz robic ?:decayed:

Opublikowano

fakt,wyszukiwarka po zmianie jest do bani:kwasny: co z tymi obwódkami chcesz wiedzieć? na pewno tylne małe szybki musisz wycinać,pozostałe schodzą :wink:

Opublikowano

Czeka mnie nie małe rezanko w swieta. jednym z planów jest zmian obwodek na chrom:D i chciałem wiedziec co mi jest potrzebne i jak za to sie ogolnie zabrac:D widziałem gdzies watek o tym ale gdzie:dontknow::dontknow::dontknow::dontknow:

---------- Post dopisany at 04:07 ---------- Poprzedni post napisany at 04:03 ----------

fakt,wyszukiwarka po zmianie jest do bani:kwasny: co z tymi obwódkami chcesz wiedzieć? na pewno tylne małe szybki musisz wycinać,pozostałe schodzą :wink:

to wiem ze trzeba je wyciac:kwasny:ale czy pózniej bedą sie do czegos nadawaly czy musze kupic dwie inne? nie mam pojecia bo nigdy nie wymienialem zadnej z szyb i nigdy nie widzialem jak to sie robi:facepalm:

Opublikowano

w b 5 wiem że wycinają małe szybki nad błotnikiem

Opublikowano

co powiecie na spota 21 grudnia. jakims "opłatkiem" sie połamać %%%%%:naughty:

Opublikowano

ja się piszę:) może już będzie śnieg, może bokami się polata:decayed:

Opublikowano

jeszcze dużo czasu ja mam wolne tego dnia jak na chwile obecną :wink:

---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:47 ----------

takie coś znalazłem PolskaJazda ť Wszystkie samochody ť Audi ť Audi A4

Opublikowano

U kogo pada, albo raczej nie pada śnieg?

Opublikowano

wieczorem może być fajnie jak spadnie temp.:decayed:

Opublikowano

Witam Koledzy, potrzebuje kogoś ogarniętego w automatach, jakiś namiar jak by było można, dzięki, a co do spota to też bym się pisał nowy jestem, ale miło by było pogadać z kolegami bardziej doświadczonymi w temacie Audi. Pozdro